LG Optimus Note, Διπύρηνο Android με συρόμενο πληκτρολόγιο

Είναι αλήθεια ότι τα κινητά με συρόμενο πληκτρολόγιο δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης αποδοχής στη χώρα μας. Το αντίθετο συμβαίνει στην Αμερική αλλά και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. Εκεί το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο κατέχει σημαντικό μερίδιο και αυτή η τάση αναμένεται να έρθει και στη χώρα μας τους επόμενους μήνες σύμφωνα με στελέχη της αγοράς.

Στην Κορέα ανακοινώθηκε το LG Optimus Note, ένα από τα ελάχιστα Android smartphone μαζί με το HTC Desire Z που διαθέτουν συρόμενο πληκτρολόγιο. Το Optimus Note διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας NOVA και διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 στο 1.2GHz, Διαθέτει κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και τρέχει Android 2.3 Gingerbread. Το πάχος του είναι 12.3 χλστ.

Ποιοί από εσάς θα επιλέγατε smartphone με συρόμενο πληκτρολόγιο και για ποιους λόγους;

, LG Optimus Note, Διπύρηνο Android με συρόμενο πληκτρολόγιο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Εάν έρθει Ελλάδα θα το πάρω σίγουρα. Βολεύει πού περισσότερο για να κρατάς σημειώσεις. Εξ ου και το Note.

Αλέξανδρος

Εγώ έχω το desire z και με το πλήρες πληκτρολόγιο είμαι πωρωμένος βολεύει απίστευτα πολύ στο να γράφεις μηνύματα email σελίδες στο ίντερνετ είναι τέλειο!

leathernecks

Προσωπικά με καλύπτει το εικονικό πληκτρολόγιο που έχουν τα smartphone και θεωρώ περιττό να κουβαλάω και ένα ενσωματωμένο συρόμενο πληκτρολόγιο στην συσκευή μου.
Σίγουρα όμως καλό είναι να υπάρχει και αυτή η επιλογή σε κάποια κορυφαία smartphone γιατί κάποιοι χρήστες βολεύονται περισσότερο με αυτό.

Μάριος

Προσωπικά δεν τα πολυσυμπαθώ αλλά το συγκεκριμένο είναι πού λεπτό! 12.6 χιλιοστά σε αντίθεση με τα 14.6 του desire Z.

Μάριος

ουπς….12.3 χιλιοστά!

johnaroc

Η ιδέα μου η μοιάζει με το Ν900;;

Antonis

Αρκετα ενδιαφερουσα προταση απο την lg. Αν ειχε καλυτερη καμερα θα το αγοραζα με κλειστα ματια, αν ερχοταν ελλαδα φυσικα.

Βύρωνας

Άντε να κυκλοφορήσουν πιο πολλά μοντέλο με qwerty. Εγώ τα προτιμώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.