LG Optimus One και Optimus Me, Θα αναβαθμιστούν σε Android 2.3

Η LG Electronics Hellas το έχει επιβεβαιώσει, τα δύο οικονομικά smartphones LG Optimus One και το μικρό LG Optimus Me θα αναβαθμιστούν σε Android 2.3 Gingerbread. Ημερομηνίες όσο και αν έχουμε πιέσει, δεν έχουμε καταφέρει να μάθουν, “σύντομα” μας απαντούν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε.

, LG Optimus One και Optimus Me, Θα αναβαθμιστούν σε Android 2.3

Σημαντικό πάντως που η LG υποστηρίζει τα μοντέλα smartphone της και βλέπουμε στροφή και από άλλες εταιρείες όπως η Sony Ericsson με το udpate 2.3 στο XPERIA X10 αλλά και η Motorola με το update 2.2 στο Milestone. Το έχουν πάρει το μύνημα, δεν θα αλλάζουμε συσκευές κάθε 9 μήνες επειδή θα σταματάνε την υποστήριξη.

Πάντως σε ότι αφορά τη ZTE και τη WIND και την “επικείμενη” αναβάθμιση του Blade σε Android 2.2, αν αυτό δεν γίνει τελικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, φοβάμαι ότι δεν μου λένε όλη την αλήθεια και λυπάμαι αλλά δεν σας τη λέω και εγώ με τη σειρά μου…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Η htc κοιμάται με το desire??????Πότε θα αναβαθμιστεί!!!!!!!!!!!!!!!

gio

Πανω που ειπα να περιμενω το optimus black και να μην τσιμπησω το optimus one με βαζετε σε πειρασμο καθε μερα,εχει πεσει η τιμη στα 189 ευρω. Μηπως να το παρω οσο περιμενω;
Κωστα αξιζει; Η μηπως το αργησα πολυ και παλιωσε; Εχουν γινει γνωστα και τα προβληματακια του και το σκεφτομαι ρε γμτ!

Νικος

Βασικά στην htc φώναζα όχι σε εσάς!!!! 🙂

mchris

@gio συγκρίνεις το optimus one με το black? :S
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αυτό όταν το τελευταίο έχει 300€ παραπάνω. Εννοείται πως αν μπορείς να διαθέσεις τέτοιο ποσό περίμενε για να πάρεις το black ή κάποια παραπλήσια συσκευή. Αν και νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα το Optimus One είναι απλά κορυφαίο και δεν θα απογοητευτείς αν δεν το χρησιμοποιείς για gaming. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου.

Lazaros

Wind wind wind αερας ειναι και παει!!!

Panos Soil

Εγώ πριν κανένα μήνα πείρα το Motorola defy ένταξη καλό είναι αλλά είναι ακόμα σε 2.1 ενώ αλλά είναι σε 2.2 μου δεν είναι και τόσο ‘καλά’ όσο το defy .Το μονό που δεν μου αρέσει από στο android είναι το ότι δεν κάνουν πολλά updates το έχω τόσο λίγο βαρέθηκα ίδει βλέπω όλο βγάζουν καινούργια android 2.3 και το ice cream τουλάχιστον όταν είχα i OS έκαναν update για τουλάχιστον 2 χρόνια από 2.2 έφτασε στο 4.2 έχω απογοητευθεί με βλέπω να το γυρνώ σε iphone πάλι

gio

@mchris Φυσικα και οχι. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης, απλα για καποιο περιεργο λογο μου χει κατσει παρα πολυ ασχημα το optimus one αν και διαβαζω πολλα παραπονακια για προβληματα εκτος της ελλειψης flash τοσο σε καμερα οσο και σε βιντεακια αλλα και για κανα angry birds. Θα τα διαθεσω τα λεφτα για ενα καλο κινητο το καλοκαιρι αλλα μεχρι τοτε τι; Χωρις android; Να μη μαθω 5 πραγματακια να μαι ετοιμος;

nos..........

Μια χαρα τα βλεπω τα lg…….να ρωτησω ομως..για το galaxy 3 για αναβαθμιση σε froyo ξερουμε κατι??Τι σιωπη ειναι αυτη απο την samsung???Δεν μπορω να καταλαβω……

mchris

@gio Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάρεις ένα low-end android κινητό όταν σε δύο μήνες θα πας σε κάτι πολύ καλό. Το θεωρώ σπατάλη. Εάν τώρα έχεις πάρει την απόφαση, τότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς από το Optimus One όταν σε δύο μήνες θα χρησιμοποιείς άλλο ως κύριο κινητό σου. Εδώ άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και εμού) σκοπεύουν να το κρατήσουν πολύ περισσότερο καιρό. Εγώ προσωπικά δεν μετάνιωσα ποτέ την αγορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο για τα προβλήματα δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αλλά πέρα από το touch bug και την έλλειψη flash δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, τουλάχιστον για μενα. Εάν σκοπεύεις να το αγοράσεις μόνο και μόνο για να μπεις στο κόλπο του android, πίστεψε με μην μπεις στον κόπο γιατί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να εξοικειωθείς (στο λέω από προσωπική εμπειρία). Τουλάχιστον δες κάτι πιο φθηνό όπως το Optimus Me ή ακόμα και το ZTE Racer.
Εγώ πάντως το έχω αγαπήσει αυτό το κινητό!

zan

ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΡΙΜΑΔΑ Η 2.2 ΣΤΟ BLADE !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

αντε να αναβαθμιστει και κωστα πως θα το κανουμε μονοι μας? η σε καποιο καταστημα και ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο για το sony erricon x8 θα αναβαθμιστη σε 2.2 ?

nos..........

Κωστα,να σε ρωτησω,για το galaxy 3 για αναβαθμιση σε froyo ξερουμε κατι??Τι σιωπη ειναι αυτη απο την samsung???Δεν μπορω να καταλαβω……

Paris

έχει βγει η επίσημη έκδοση για το galaxy 3.
δοκίμασες να συνδέσεις το κινητό σου με το kies?

nos..........

Κωστα ρωτησα ξανα γιατι δεν πηρα καμια απαντηση αρχικα…σε ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου..
Paris εχει βγει στο εξωτερικο και οχι στην Ελλαδα ακομα…απλα με βλεπω ετσι οπως το πανε να ακολουθησω και εγω αλλη οδο τελικα…..

kaede

Θα κάνω και γω μία ερώτηση: πέρα από το λογισμικό τους που είναι ίδιο, ποιο από τα 2 κινητά συμφέρει περισσότερο να αγοράσει κανείς? Σε σχέση με την τιμή και την ποιότητά τους, δηλαδή. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το Optimus One έχει απλά κάπως καλύτερη μπαταρία και οθόνη -κοστίζοντας 40 ευρώ παραπάνω. Είμαι σε δίλημμα!

sakismep350

Ναι αλλά ρώτησα την LG και μου είπε το Optimus ME ΔΕΝ θα αναβαθμιστεί σε 2.3 .Ντροπή.

Dimis

πραγματικά έχω ξενερώσει παρα πολύ με την lg . αγόρασα το p350 με τον πρόλογο πως θα έχει ενημερώσεις θα γίνει 2.3 και μετά από καιρό μας λένε έπαψαν να ασχολούνται με αυτήν την συσκευή . τι ποιο ξενέρα . εγώ προσωπικά ούτε σακούλα δεν ξανά αγοράζω που θα φέρνει το λογότυπο τις lg .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.