LG Optimus One P500, Αποκλειστικά στην Cosmote με 269 ευρώ

Είναι μια από την καλύτερες επιλογές σε smartphone στην μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής. Είναι το LG Optimus One P500 και έρχεται αποκλειστικά στην Cosmote (για τις πρώτες ημέρες) με τιμή 269 ευρώ. Με Android 2.2, οθόνη αφής 3.2 ιντσών capacitive multi-touch και επεξεργαστή 600ΜHz, θα σας βάλει ομαλά στον κόσμο των smartphones.

Αν ενδιαφέρεστε για το πιο low budget smartphone με Android, ρίξτε μια ματιά στο Vodafone Joy 845 με 109 ευρώ.

, LG Optimus One P500, Αποκλειστικά στην Cosmote με 269 ευρώ

LG Optimus One P500
Λειτουργικό: Android Froyo 2.2
Επεξεργαστής: 600MHz
RAM: 512MB
Μνήμη: 170MB (επεκτάσιμη έως 32GB με MicroSD)
Δίκτυα: 3G/ HSDPA 7.2Mbps
Οθόνη: Capacitive LCD 3,2 ιντσών, 320×480 pixels, 256k χρώματα
Κάμερα: 3 Megapixel
Λειτουργίες κάμερας: Face Tracking, Smile Shot
Αναπαραγωγή βίντεο: H.263, H264, MP4, WMV, AVI, DivX / Xvid
Εγγραφή βίντεο: H264, MPEG4, VGA 18fps
Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής: (MP3, AAC+, WMA, WAV)
Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 EDR, USB 2.0
Stereo FM Radio με RDS
Τύπος μπαταρίας: Μπαταρία 1500mAh
Διαστάσεις: 113,5x59x13,3 χλστ.
Βάρος: 129 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Μπορεί και παρακάτω στην τιμή. Θα δούμε όταν το προσφέρουν όλες οι εταιρείες λιανικής πόσο θα πάει…

dimitris

Ξέρουμε αν και πότε θα το φέρει η Vodafone?έχω ήδη παραγγείλει το LG optimus GT540 αλλά ποτέ δεν είναι αργά

dimitris

E, τότε είναι αργά…Θέλω να πιστεύω οτι σε ένα μήνα θα έχουν φέρει το GT540. Ευχαριστώ πάντως Κώστα!

dimitris

Mάλλον αυτό θα κάνω,στη Vodafone το έχουν καθυστερήσει ήδη μια βδομάδα και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα έρθει.Στο Πλαίσιο το βλέπω άμεσα διαθέσιμο.Ευχαριστώ και πάλι!:-)

Στεφανος Κ.

χμμμ μόνο AGPS μάλλον όχι…καλύτερα HTC WildFire

DJTaurus

οποιος κανει υπομονη μεχρι να το φερουν και οι υπολοιποι θα πεσει ανετα στα 230 μεσα στο πρωτο δεκαπενθημερο….

@Στεφανε το wildfire ειναι υποδυεστερο και εχει συζητηθει εδω…αν θες HTC περιμενε το Gratia αλλα θα κοστιζει 300 ευρω + οποτε θα ειναι low budget android μονο στα specs.
https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-one-p500-hands-on-8478/

Για το GPS του optimus : GPS Yes, with A-GPS support
https://www.gsmarena.com/lg_p500_optimus_one-3516.php

Fed35

Αγόρασα το τηλέφωνο χθές και θεωρώ οτι είναι η best value for money αγορά κινητού που έχω κάνει ποτέ. Το τηλέφωνο είναι απλά φοβερό. Ταχύτητα, απόκριση αφής, browsing είναι κάποια από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, και φυσικά μην ξεχνάμε οτι είναι Android 2.2 Froyo out of the box, κάτι το οποίο μπορούσες να έχεις μέχρι στιγμής με κινητα των 500 και 600 ευρώ(Galaxy S, Desire). Ενώ αυτό στα δίνει όλα αυτα μόλις με 269. Όσο σκέφτομαι οτι τα ίδια και περισσότερα λεφτά είχα δώσει κάποτε για το Nokia 5310, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο… Έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις εταιρείες πλήν S/E, με τελευταίο απόκτημα το LG GT500, μπορώ να πώ οτι πραγματικά η LG στο συγκεκριμένο τηλέφωνο σε συνεργασία με τη google φυσικά, έχει κάνει καταπληκτική δουλεια και όπως είπα στην αρχή είναι ίσως το best value for money smartphone που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτη την περίοδο. Είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να αγοράσω το Wildfire αλλά αφτό που με αποθάρρυνε είναι η πραγματικά άθλια ανάλυση της οθόνης του. Τελικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. PS. Μην ξεχνάμε οτι η LG είναι η Νο 3 εταιρεία κινητής παγκοσμίως πίσω από Nokia και Samsung, και μπροστά… Συνέχεια »

Petros

Πάντως εγώ που το είδα στον Γερμανό μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση!Και πιστεύω ότι για τα χαρακτηριστικά του είναι τέλειο!Εγώ που δεν θέλω κάμερα στο κινητό θεωρώ ότι είναι το ιδανικό για μένα κινητό!Και δεν μπορείς να καταλάβεις αν σου κάνει ένα κινητό αν δεν το πιάσεις πρώτα!

michalis-mclaren

πιστεύω οτι είναι το καλύτερο κινητάκι στα λεφτάκια του γιατί είναι android και έχει όλα τα απαραίτητα και καλά πραματάκια! να πώ μονάχα όσον αφορά το video ότι δεν είναι το μόνο κινητό που βάζεις εσύ τα εικονίδια όπου εσύ επιλέξεις αλλα πχ και στο Galaxy S που έχω εγω πατάς επεξεργασία και με έναν πιο όμορφο ακόμα τρόπο τα τοποθετείς εσυ όπου θέλεις! πέραν αυτού techblog.gr οτι καλύτερο προσωπικά απο ενημέρωση σε τεχνολογία και το blog που με ενημέρωσε πολύ όμορφα ώστε να πάρω την απόφαση να αγοράσω τον Γαλαξία που ακόμα και μετά απο τόσο καιρό ανακαλύπτω τις καινοτομίες του!

δημητρης

Μια ερωτηση φιλε μου.. Ειμαι αναμεσα στο LG και στο X10mini … Ποιο λες να παρω ?? ευχαριστω εκ των προτερων 🙂

Nikos Papanikolaou

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΣΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ TO GALAXY 3 KAI TO OPTIMUS ONE KAI EIMAI ENΔΙΑΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?

Nikos Papanikolaou

Καλημερα κωστα! τελικα πηγα σε ενα καταστημα που τα ειχε το ενα διπλα στο αλο και τα συγκρινα και αποφασησα καποια στιγμη να παρω LG Optimus One. και μια ακομα ερωτηση. στο gsmarena λεει 2.2 upgrade to 2.3 ειναι δυνατο να γινει αυτο? σε κινητο 600mhz.

Vaggelis

Τελικά ανεξαρτήτου κάμερας HTC Wildfire ή LG optimus one? είμαι μετα λεφτα στο χερι 😀

Vaggelis

Σ’ευχαριστω πολύ Κώστα!! Πηγαίνω το απογευμα για ψώνια!!! 😀

Vasilis

Ένας φίλος σκέφτεται για android φτηνό κινητό και του πρότεινα αυτό ή το xperia x8.

Έχω την αίσθηση ότι καλύτερα το optimus one αλλά δεν το έχω δει από κοντά…

εσύ τι προτείνεις; Κάτι μου λέει ότι θα συμφωνήσουμε 🙂

Mary96

καλησπέρα ,σε λίγες μέρες πέρνω το lg optimus one και 8α ήθελα να ρωτίσω αν μπορ΄ω να το ανοίξω κατευθείαν ενώ είναι στην φωρτiση ή θα πρέπει να περιμένω.?

Vas

Μόλις αγόρασα το LG Optimus One P500. Θα σας πω σύντομα εντυπώσεις. Μέχρι τότε έχετε καμιά ιδέα για τον χρόνο που χρειάζεται (ή προτείνετε) για την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας?

nikos

καλημέρα παιδιά και Κώστα 🙂 θα ήθελα να μου πείτε ποιό από τα δύο να πάρω το optimus one η
το se vivaz pro. και τα δύο είναι απίθανα κινητά και κυμαίνονται περίπου στην ιδια τιμή. αν και εχω ενοπίσει καποια μικροπροβληματάκια π.χ εχω ακούσει οτι τα κινητά της lg χαλανε γρηγορα και οτι το vivaz pro εχει χαλια απορηση οθονης και οτι καποιοι φιλοι μ που το πηραν το πηγαν για service τις πρωτες μερες ποιο απο τα 2 να παρω???

nikos

Κωστα στο οπτιμους εβαλα το launcher pro και εχει δεκα φορες καλυτερο ρολαρισμα απο το αρχικο της lg αλλα το καλυτερο… οταν πατας το κουμπι home σε βγαζει οπως το sense ui της htc το launcher pro διατειθεται δωρεαν στο android market και το συστηνω ανεπιφυλακτα επισης με 2.99 δολλαρια παιρνεις το plus μεσω paypal που διαμορφωνεις ακομα καλυτερα την οθονη σου… ειναι τελειο… τωρα στο θεμα μας… το κινητο ειναι απιθανο και αρκετα γρηγορο.και απ οτι ακουσα μεχρι τον απριλιο θα μπορεις να το αναβαθμισεις σε android 2.3 gingerbread θα ηθελα να μου πεις αν αυτο αληθευει κωστα και επισης.αν μπορεις να μου πεις για ποσα χρονια θα μπορω να το κρατησω το κινητο…κωστα αν θελεις απαντησε μουσ αυτα τα δυο και οποιος θελει να με ρωτησει οτιδηποτε για το κινητο!!!

Φωτης

Πως, με ποιο τροπο, μπορει αυτο το κινητο να παιξει online video?

Φωτης

Πως μπορω να βλεπω βιντεο απο το BBC για παραδειγμα.

Φωτης

Ευχαριστω, καταλαβα.

Vasilis

Καλησπέρα, το κινητό το έχω δύο εβδομάδες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, να κάνω όμως και δύο ερωτήσεις : Όταν γράφεις ένα μηνυμα έχεις να επιλέξεις μεταξύ του πληκτρολογίου της LG και του Android. Πώς βάζεις τόννους στο πληκτρολόγιο Android στα Ελληνικά; και τι παραπάνω μου προσφέρει το advanced task killer που προτείνει πολύς κόσμος αφού τις εφαρμογές μπορώ να τις κάνω kill μέσα από το settings/applications…

Vasilis

Διόρθωση : Πως γράφεις Ελληνικά ήθελα να ρωτήσω στο πληκτρολόγιο Android. Ευχαριστώ.

nikos

κωστα αξιζει να το κανω root,overclocking και να εγκαταστησω το megatron v1 για να εχω επεξεργστη 730 mhz… κωστα θα σου στειλω το βιντεο και τις οδηγιες για να με βοηθησεις κυριως στο θεμα του recovery κυριως … αν το κανεις θα σαι top. https://tablet-crunch.blogspot.com/2011/01/lg-optimus-t-rooting-recovery-rom.html
τα χω καταφερει μεχρι το root αλλα εχω κολλησει στο πως να εγκαταστησεις το recovery

giannis

παιδια το lg ή το samsung galaxy ace;που να τα δωσω τα λεφτα μου;

Giorgos

αν και αρκετο καιρο μετα την κυκλοφορια του θελω μια ολοκληρωμενη γνωμη γιατι σκεφτομαι μια μεση προς low λυση για αξιοπιστο android κινητο. κοιταω λοιπον και αυτο… θελω λοιπον γνωμη γενικη με βασικο κριτηριο τη διαρκεια μπαταριας, ποιοτητα οθονης-χρωματα και ποσο “στιβαρη” κατασκευη εχει..

αξιζουν 70 ευρω παραπανω για το samsung galaxy ace ή να μεινω εδω;
αν εχετε καποια εντελως διαφορετικη προταση θα ηθελα να την ακουσω!

sotiris

εγώ το αγόρασα με 49,99 απο το e-shop σε προσφορά, πολύ καλό…σχεδόν δωρεάν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.