LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

Το LG Optimus Vu (προφέρεται view) έχει οθόνη 5 ίντσες με αναλογία πλευρών 4:3. Φυσικά πρωτίστως είναι κινητό τηλέφωνο όμως αυτό το μέγεθος και σχήμα της οθόνης του δίνει δυνατατότητες που έχουν tablets ακόμα και τέσσερις φορές μεγαλύτερα (βλέπε iPad!). Δείτε τα παρακάτω βίντεο και πείτε μας την άποψή σας για το Optimus Vu.

LG Optimus Vu
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm 1.5GHz Dual-core
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD IPS, 1024×768 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth, micro USB, HDMI
Μπαταρία: 2080 mAh
Διαστάσεις: 139.6×90.4×8.5 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

, LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

, LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

, LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

, LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

, LG Optimus Vu, Η LG το παρουσιάζει ως mini tablet και το συγκρίνει σε μέγεθος με το iPad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xeno

Ισως κατι λιγότερο καλύτερο απο το SAMSUNG GALAXY NOTE.Θα το προτιμούσα παντως εστω και για την μικρη διαφορα στις inches.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ενδιαφέρον φένεται… Θα μπορουσε την οθόνη να την πήγαινε πιο πολυ στις ακρες..τζαμπα ιντσες χανει.. Παντως θα θελα να το δω το 4:3 απο κοντα..

NickBill

Εγώ θα το έλεγα ανάποδα . Ειναι tablet που το χειρίζεσαι με τα δύο χέρια και μπορείς να το κράτησης στο αυτί με το ένα για το τηλεφώνημά σου . Προσέξτε τα specs 32 GB + 32 GB στην κάρτα SD δεν βρήκατε πουθενά . Μου αρέσει και η IPS οθόνη , καλύτερα απο amoled . Χρηστικότατη συσκευή , ξέρουμε τιμή ???

Panos7GR

Και έπειτα από αυτή τη σύγκριση και με το συνδυασμό κάρτας sim με δυνατότητα τηλεφωνικών κλίσεων, ο Techblog όρος από τον Κώστα ως “ταμπλετόφωνο”, κάθε τέτοιου είδους συσκευες, γίνεται επίσημος! 😛

Μπορεί εμφανισιακά να μην είναι και οτι καλύτερο (δικιά μου άποψη), αλλά όπως το θέτει η LG και με τη σκέψη ότι προορίζεται κυρίως για μια συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών τότε αρχίζω να το βλέπω με άλλο μάτι. Δεν θα αγόραζα βέβαια τέτοιου είδους συσκευή, μιας και προς δεν μου χρειάζεται, έχω ωστόσο περιέργεια να το δω από κοντά και να δω πόσο βολεύει εν τέλει αυτή η αναλογία 4:3…

Γιαννης

Μου φαίνεται απίστευτα χρήσιμο κι έξυπνο δεδομένου ότι το 4:3 εξασφαλίζει μεγαλύτερο εμβαδόν οθόνης για δεδομένο ύψος συσκευής.
Από τη στιγμή που ο χειρισμός της συσκευής απαιτεί 2 χέρια, άποψή μου είναι ότι πρόκειται περί tablet ακόμη κι αν έχει δυνατότητα τηλεφώνου.

SammyJim

…με 64 giga OnBoard και ισως και κανα usbOTG θα πουλησω ΟσοΟσο τα οποια δηποτε PMP-Tabletοειδη εχω, και με την 4 προς 3 οθοναρα του θα βλεπω ΕπιΤελους τα Απειρα BnW silents-musicals-nouar φιλμς που εχω,χωρις την Φηρα των μεχρι τωρα 16 προς 9…μονο η μπαταρια ειναι καποιος Σχετικος φραγμος ακομα….
Π.Σ. …64 γιγα εχουμε και στο Ν900 μας εδω και χρονια η μου φενεται????

Nikos

Samsung galaxy note Copy paste …!!! -__-

ACE79GR

νταλαβερτσιδικο ειναι !!ποσο το μαλι?

nikos k

Κατι ασχετο, αυτοσ παει για υπνο απο τις 10? αφου μπορει μπραβο του. εμενα κατι με χαλει στην εμφανιση του κινητου.ισς τ τετραγωνο σχεδον σχημα.

nektarios

Φιλε Niko εχεις δικιο παρα την γνωμη του Κωστα!
Αντεγραψε το Note και λεει δεν κανω κατι διαφορετικο αφου πηρα την εμπνευση του να φτιαξω κατι το διαφορετικο! !Ακομα και την πενα, πιστά την εβαλε και κανει την ιδια δουλεια !Ακομα και στην παρουσιαση μαρκαρη με τον ιδιο τροπο! !Ε δεν βαζω και λιγο πιο δυνατο Cpu να ειμαι πρωτος, να αλαξω και την διαγωνιο και να το βιβλιο γκινες(Optimus 2x -view*)κτλ. !Εδω κοσμος σκοτωνετε για τον ανταγωνισμο, εδω ο κ…… εχασε το περιοδικο του απο τον ανταγωνισμο και δεν θα μπει σφηνα η LG στην μαχη των Android που ξελασπωσε πολλους! !Το κορυφαιο ολων ειναι το ipad πλαι του εκει που βολευομαστε…λεω τωρα! !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.