LG Prada 3.0, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich

Με κληρονομιά τη κατασκευή κινητών τηλεφώνων που συνδυάζουν στυλ και το περιεχόμενο, η PRADA και η LG παρουσίασαν σήμερα την πιο πρόσφατη δημιουργία της συνεργασίας τους, το ακαταμάχητο smartphone PRADA phone by LG 3.0. Το πολυαναμενόμενο νέο κινητό τηλέφωνο, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μέλος που προκύπτει από τη σύμπραξη και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό σχεδιαστικό επίτευγμα και για τις δύο εταιρείες.

Το PRADA phone by LG 3.0 συνδυάζει το διακριτικό στυλ της PRADA με την καινοτόμο τεχνολογία της LG, συμπεριλαμβάνοντας μία από τις μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες του κόσμου, μεγέθους 4,3 ιντσών και 800-nit.
Εμπνευσμένο από τη λιτή και αιχμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της PRADA, το νέο κινητό τηλέφωνο διαθέτει μία γυαλιστερή οθόνη αφής στην εμπρός πλευρά και το χαρακτηριστικό μοτίβο Saffiano της PRADA στην πίσω, τα οποία συμπληρώνονται ιδανικά από το εξαιρετικό μαύρο φινίρισμα. Με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί για την κομψή απλότητα, η συσκευή ενσωματώνει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Floating Mass Technology της LG, η οποία ενισχύει περαιτέρω την ήδη εντυπωσιακή λεπτή σχεδίαση, με πάχος που φτάνει μόλις τα 8,5 χλστ. και ελάχιστα πλήκτρα αφής, για να ολοκληρώνεται το άψογο φινίρισμα.

Εξίσου προηγμένο όσο και εντυπωσιακό, το PRADA phone by LG 3.0 διαθέτει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Dual-Core / Dual-Channel, με χρονισμό στο 1GHz, για απόδοση υψηλής ταχύτητας, καθώς επίσης και dual band Wi-Fi για υψηλές ταχύτητες πλοήγησης εν κινήσει.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου smartphone γίνεται ακόμη πιο αισθητή μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή. Το PRADA phone by LG 3.0 προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον χρήσης (User Interface), το οποίο διαθέτει μοναδικά μαύρα, γκρι και λευκά μενού και εικονίδια. Μέσω αυτού του interface, οι χρήστες απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Android Gingerbread, με τη προβλεπόμενη μελλοντική αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich.

Αυτή η μοναδική εμπειρία χρήσης, γίνεται πιο απολαυστική χάρη στην οθόνη αφής 4,3 ιντσών με τεχνολογία υψηλής φωτεινότητας NOVA στα 800 nits, που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στις αγαπημένες φωτογραφίες τους και σε όλο το περιεχόμενο, ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Επιπλέον, με την κάμερα 8MP και την ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB, οι χρήστες μπορούν να αποθανατίζουν όλες τις ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και να τις απολαμβάνουν σε υψηλή ποιότητα.

Συμπληρώνοντας ιδανικά τη συσκευή τους, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ της PRADA για κινητά τηλέφωνα, όπως η επίσημη βάση PRADA και το Bluetooth ακουστικό. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το PRADA phone by LG 3.0 σε μία πληθώρα μοντέρνων θηκών, επιτρέποντας τους να έχουν πάντα μαζί τους μία πινελιά από την PRADA.

LG Prada 3.0
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: TI OMAP4430 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: ? (dual-channel)
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, NOVA, 800 nits φωτεινότητα
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1540 mAh
Διαστάσεις: 127,5x69x8,5 χλστ.
Βάρος: ? γρ.

, LG Prada 3.0, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
haris

έχει 1 gb ram πηγή:phonearena.com

Κώστας Βλαχάκης

haris, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση 🙂

Γιαννης

και ειναι και duall chanel…. εχει διαφορα νομιζω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.