LG Prada Phone 3.0, Κυκλοφόρησε με τιμή 599 ευρώ

Το PRADA phone by LG 3.0 (TechblogTV) είναι ο γνήσιος διάδοχος των προηγούμενων δύο κινητών που είχαν προκύψει από τη σύμπραξη της PRADA και της LG, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το διακριτικό στυλ της PRADA με την καινοτόμο τεχνολογία της LG. Tο νέο smartphone διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread με προσαρμοσμένο interface (αναβαθμίσιμο σε ICS), οθόνη τεχνολογίας NOVA 4,3 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις.

Τα πρόσωπα της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας του PRADA phone by LG 3.0, είναι ο φημισμένος Αμερικάνος ηθοποιός Edward Norton (υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ, και πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως Fight Club, The Illusionist, American History X, Kingdom Of Heaven, και Primal Fear) και το μοντέλο Daria Werbowy (από το πιο γνωστά πρόσωπα στις καμπάνιες της PRADA), ενώ φωτογράφος είναι ο Βρετανός φωτογράφος μόδας David Sims. Τόσο ο Edward Norton, όσο και η Daria Werbowy, αντιπροσωπεύουν το στιλιστικό ήθος και ενσαρκώνουν τα κύρια χαρακτηριστικά του PRADA phone by LG 3.0, δηλαδή την κομψή εμφάνιση και την έξυπνη λειτουργικότητα.

, LG Prada Phone 3.0, Κυκλοφόρησε με τιμή 599 ευρώ

Το PRADA phone by LG 3.0 είναι διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά, με τιμή 599 ευρώ.

Ιστορικό συνεργασίας PRADA και LG
Το πρώτο κινητό τηλέφωνο PRADA phone by LG 1.0, ένα επαναστατικό μοντέλο στην κατηγορία των fashion συσκευών κινητής τηλεφωνίας, σημείωσε τεράστια επιτυχία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις ένα εκατομμύριο μονάδες. Αυτό το πολυτελές κινητό τηλέφωνο, συνδύαζε τεχνολογία αιχμής με σχεδιασμό ανώτερου στυλ. Ως αποδεικτικό στοιχείο της σημαντικότητάς του για την ιστορία του design, το πρώτο κινητό τηλέφωνο PRADA phone by LG 1.0 αποτελεί μέρος της μόνιμης συλλογής του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMa) στη Νέα Υόρκη και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (MoCa) στη Σαγκάη.

LG Prada Phone 3.0
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.7 Gingerbread (Αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: TI OMAP4430 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, NOVA
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1540 mAh
Διαστάσεις: 127.5x69x8.5 χλστ.
Βάρος: ? γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

ωραιο κινητο αλλα με χαλαει το ασπρομαυρο μενου..

Γιώργος

σε πιο καταστημα υπαρχει ετοιμοπαραδωτο

Ben

@Γιώργος
Ετοιμοπαράδοτο το μωρό ή το κινητό?

Haduuken!

Έ ρε μανία με το 599 € , δε θέλω να μιλήσω άσχημα αλλά είναι μ@λάκες οι Έλληνες έμποροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Prada 3.0 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Prada 3.0 (P940) το τρίτο κατά σειρά LG smartphone σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Prada. Το LG Prada 3.0 έρχεται με κομψό και λιτό σχεδιασμό, μικρό βάρος και μεγάλη φωτεινή οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας NOVA με ανάλυση 800×480 pixels. Τρέχει με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, […]

Smartphones Android Android Smartphones LG

LG Prada 3.0, Θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich

Με κληρονομιά τη κατασκευή κινητών τηλεφώνων που συνδυάζουν στυλ και το περιεχόμενο, η PRADA και η LG παρουσίασαν σήμερα την πιο πρόσφατη δημιουργία της συνεργασίας τους, το ακαταμάχητο smartphone PRADA phone by LG 3.0. Το πολυαναμενόμενο νέο κινητό τηλέφωνο, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μέλος που προκύπτει από τη σύμπραξη και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό σχεδιαστικό […]

Smartphones Android Android Smartphones LG Android Smartphones

LG Prada 3.0, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν γίνει επίσημο

Σήμερα το απόγευμα στο Λονδίνο, η LG σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Prada θα παρουσιάσει το Android smartphone LG Prada 3.0. Όπως μαρτυράει και το όνομά του, είναι το τρίτο κατά σειρά fashion μοντέλο που προκύπτει μέσα από αυτή τη συνεργασία, με το προηγούμενο (LG KF900) να έχει κυκλοφορήσει πριν τρία χρόνια, και το […]