LG, Αποφασίζει να εγκαταλείψει τις ταμπλέτες και να επικεντρωθεί στα smartphones

Η LG είναι η 4η εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, αλλά στις ταμπλέτες δεν τα έχει πάει και τόσο καλά εμπορικά, καθώς το LG Optimus Pad που είχε παρουσιάσει, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να σημειώσει αξιόλογη εμπορική πορεία. Έτσι, η LG αποφάσισε να επικεντρωθεί στα smartphones, αφήνοντας στο μέρος το κομμάτι των ταμπλετών.

Αυτά δήλωσε ο Ken Hong, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας στη Σεούλ, μέσω email απάντησης σε σχετικές απορίες, διευκρινίζοντας ότι η ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου μπαίνει “στον πάγο”, με σκοπό να δοθεί έμφαση στα smartphones. Εδώ που τα λέμε με το κυρίαρχο iPad να συνεχίζει να κατακτά τις αγορές και το άρτι αφιχθέν Microsoft Surface να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, είναι μάλλον λογικό να πάρει μία τέτοια απόφαση η LG.

, LG, Αποφασίζει να εγκαταλείψει τις ταμπλέτες και να επικεντρωθεί στα smartphones

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

νομιζω πως ΟΛΑ τα android tablet θα παρουν την κατηφορα…..ipad και surface ατην μαχη….

pk

αν βγει το nexus tablet με τετραπυρηνο,μια αξιοπρεπη οθονη και κανει 200 ευρω θα απογειωθει.τα android tablet δεν πουλανε γιατι τα εχουν το ιδιο η και πιο ακριβα απο το ipad.πρεπει στην αρχη να τα ειχαν κανα κατοσταρι πιο φτηνα να τα γνωρισει ο κοσμος και μετα να ανεβαζαν τις τιμες στα επομενα μοντελα οπως και στα smartphone.οσο για το surface περιμενε να δουμε την τιμη….

kostis

ειναι 7αρι και παιζει αλλου φιλε μου….μην μπερδευεσαι!!!

μάρκος xperia

Ε ποιες,ταμπλέτες μια εχει κάνει η δύο

tainia

παιδιά λέμε για ένα tablet με τιμή στην Ελλάδα τουλάχιστον 600+ ευρώ.. ε καλύτερα το iPad και ας κάνεις λιγότερα πράγματα με αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.