LG και Samsung, Οι εύκαμπτες οθόνες έτοιμες για την αγορά

Δεν είναι μόνο η επικείμενη παρουσίαση του έξυπνου ρολογιού της Samsung για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στο πρώτο link στις Πηγές στο τέλος του άρθρου, αλλά και η ανάγκη για την παρουσίαση μίας νέας γενιάς συσκευών που θα έχουν εύκαμπτο σχήμα που οδηγεί τους Κορεάτες να ετοιμάζονται για μαζική παραγωγή εύκαμπτων οθονών από τον ερχόμενο Νοέμβριο και έπειτα.

Ο λόγος γίνεται για τα εργαστήρια της LG και της Samsung τα οποία φέρονται να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ξεκινήσουν την μαζική παραγωγή άμεσα, φέρνοντας στις αγορές ένα στοιχείο που μέχρι σήμερα θεωρούνταν περισσότερο επιστημονική φαντασία παρά εφικτή πραγματικότητα. Η Samsung δηλώνει ότι μπορεί να παράξει 1.5 εκατομμύριο εύκαμπτες οθόνες διαγωνίου 5 ή 6 ιντσών το μήνα. H LG Display κινείται πιο χαμηλά στις εκτιμήσεις της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν αμφότερες οι εταιρείες να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι. Το πλεονέκτημα για εμάς είναι ότι θα δούμε συσκευές με μεγάλες οθόνες, με μεγαλύτερη αντοχή και χαμηλότερο βάρος.

Samsung, LG και Samsung, Οι εύκαμπτες οθόνες έτοιμες για την αγορά

Πηγή:1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jacob

Αυτο ειναι νεο… επιτελους κατι που να μου τραβηξει το ενδιαφερον

gian

μα που ζούμε και τι άλλο θα δούμε!!!
όλα τα έργα γίνονται πραγματικότητα!

antonis

βεβαια πρωτα πρεπει να δουμε πως και τι, αλλα αναρωτιεμαι αν στην πραξη θα βολευουν αυτες οι οθονες? δεν ξερω.. σιγουρα αντοχη και βαρος αλλα.. για να δουμε που παει το πραγμα.. αν μη τι αλλο ενδιαφερον.. καπου εχουν γινει στασιμα τα πραγματα.. καλοι οι πυρινες και οι ραμς αλλα..

keysmith

αν κάνουν κινητά που μπαίνουν στην κωλότσεπη χωρίς να σπάνε αλλα να λυγίζουν.. θα έχει καλή απήχηση. Αλλιώς και εγώ προσπαθώ να σκεφτώ χρήσεις (κάτι ρολόγια κινητά είδα τις δουλευουν).

Κώστας

Λέμε αντίο και στις θήκες λογικά ε?

manolis

άρα ουσιαστικά μιλάμε για άθραυστα κινητά.
να δούμε πως θα επηρεάσει και την αγορά των αξεσουαρ αυτό…!
σημαντική καινοτομία κι εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.