LG Secret KF750 | Τα μυστικά ενός μοναδικού κινητού

, LG Secret KF750 | Τα μυστικά ενός μοναδικού κινητούΗ LG πιστή στο ραντεβού της με την κομψότητα αποφάσισε να δημιουργήσει το LG KF750. Πρόκειται για το τρίτο κινητό τηλέφωνο της σειράς Black Label και αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με την εμφάνιση του όσο και με τα υλικά κατασκευής του. Η κατασκευή από ανθρακονήματα υπόσχεται ανθεκτικότητα και μια εντελώς διαφορετική αίσθηση από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα από τα κινητά τηλέφωνα άλλων εταιριών.

Επίσης ανθεκτικό κρύσταλλο προσθέτει ιδιαίτερη λάμψη και προστατεύει την μπροστινή οθόνη από γρατζουνιές και δαχτυλιές. Παρόλο τις μικρές διαστάσεις του τηλεφώνου 102.8×50.8×11.8mm η LG κατάφερε να το εξοπλίσει με αρκετά ελκυστικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα εντυπωσιάσουν. Σίγουρα το εντυπωσιακότερο όλων είναι η 5Megapixels κάμερα που διαθέτει καθώς και η δυνατότητα του να καταγράφει βίντεο 120fps (αντίστοιχο του LG Viewty) τα οποία αποθηκεύει σε μορφή DivX.

, LG Secret KF750 | Τα μυστικά ενός μοναδικού κινητούΕκτός όμως από την εντυπωσιακή κάμερα το LG διαθέτει και μια πολύ καλή οθόνη 2,4 ιντσών ανάλυσης 320×240 και πλήθος άλλων ψυχαγωγικών δυνατοτήτων όπως το Touch Media που χρησιμοποιεί την οθόνη αφής για να έχει άμεση πρόσβαση σε πέντε multimedia υπηρεσίες (μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, κείμενα και ραδιόφωνο) με ένα και μόνο κουμπί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο LG KF750 υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και μαζί με το πακέτο Google που διαθέτει δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να σερφάρει εύκολα και γρήγορα στο Διαδίκτυο καθώς και να διαβάσει τα email του.

Αν λοιπόν σας περισσεύουν περίπου 450 ευρώ που στοιχίζει το νέο LG KF750 μπορείτε να το αγοράσετε και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με ένα πολύ κομψό αλλά και τεχνολογικά εξελιγμένο τηλέφωνο.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Πολύ καλή οθόνη, αλλά στην εποχή της αφής δεν θα ήταν καλύτερο να είναι touch screen?

Alex82

Μα είναι οθόνη αφής αυτή που έχει…
Έχρωμη Οθόνη: 2.4 ιντσών αφής TFT 262.000 χρωμάτων (240 x 320)

Κώστας Βλαχάκης

@Alex82: Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε. Βιάστηκα!

Alex82

Ναι δεν πειράζει απλά για να μην μπερδευτεί κάποιος άλλος κιόλας!
Τωρα το θέμα που με απασχολεί είναι αυτό η το viewty? απο τιμες ειναι 30Ε πάνω το750!

Georgia

Re agapes ..exw egw ayto to kinito…einai poly wraio…mono pou to kako einai oti an grafw mnm kai pataw polles fores to pliktro ”C” gia na svisw to lathos mou svinei ksafnika!! :-@

den xerw alla mallon i syskeyi mou tha nai provlimatiki aliws den eksigeitai! einai poly spastiko na grafeis mnm kai ekei pou exeis grapsei ena tooooso megalo keimeno se ena-dyo lathi pou tha thes na diorthwseis na sou svinei ! kai na prepei na ksanagrapseis to mnmmeta apo tin apanakkinisi tou tilefwnou!!
Alla min ksehname einai gamato to kinitaki…!

Alex82

Telika katelija sto G900 prin kamposous mines…alla me ta mega8iria puxun bgei pleon ti na peis:P olla ta kinita exun ta dika tus kolimata min to psaxnete:D 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.