LG, αναμένεται να πουλήσει 15 εκατ. smartphones σε τρεις μήνες

Σύμφωνα με αναλυτές η περίοδος Απριλίου-Ιουνίου αναμένεται να είναι πολύ καλή για την LG αφού αναμένεται να πουλήσει 15 εκατομμύρια smartphones, δηλαδή 5 εκατομμύρια το μήνα. Πέρσι την ίδια περίοδο είχε πουλήσει 12.1 εκατομμύρια, δηλαδή 4 εκατομμύρια συσκευές το μήνα.

• Αυτό που της έδωσε ώθηση ήταν τα προσιτά smartphones από την σειρά L και F. Όπως πέρσι έτσι και φέτος θα στηριχτεί στη σειρά L, με το LG G2 mini να εμφανίζεται στα 350 ευρώ σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.

, LG, αναμένεται να πουλήσει 15 εκατ. smartphones σε τρεις μήνες
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mimis

Έτσι..!!!
Και να σαρώνει και Red Dot Awards!!!
Ο ανταγωνισμός μονο σε καλο μπορεί να μας βγει, σαν καταναλωτές!
Να αλλάξει λίγο και το τοπίο!

Χρηστος

Το φθηνό πουλάει…

Ventura07

ελα να ανακοινωθει και το g3

Kostas-Doha

κατοχος G2…ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ…κανενα παραπονο….περιεργο ε?….24ωρες ανοιχτα τα data, skype, viber…..καθολου facebook, twitter και τετοια….κανενα κολλημα (το xperia sp βεβαια μετα το 4.3 ”την ακουσε”)

Tom

Ανεβαινει η LG ειναι γεγονος και λογω value να λογω nexus.

Εχουμε κανα chart με πωλησεις και market shares για ολες τις εταιριες; Εγω δεν εχω βρει κατι αν εχετε κατι κατα νου share please 🙂

wranler10

Δωστε G3 στο λαοο (όχι τα όπλα χαχαχα)

keer

Lumia 930/icon > htc one M8 > iphone 5s > lg g2 > galaxy s5

Stavros

Συμφωνώ ότι η LG θα πάει πάρα πολύ καλά φέτος γιατί είναι πλέον ανταγωνιστική, διαφορετική και με καλές τιμές. Ας πούμε εγώ μόλις παρέλαβα το LG G2 που παρήγειλα μόλις είδα ότι τα καινούριες ναυαρχίδες της Samsung, Sony και HTC δεν προσέφεραν κάτι πολύ ανώτερο από τα προϋπάρχοντα μοντέλα τους με τα τα οποία συγκρινόταν το LG G2. Παρεπιπτόντως πρώτον πως μπορώ να διαπιστώσω από ποιά χώρα εισήχθη το δικό μου κινητό που έχει S/N: 310KPPB577944 και δεύτερον πως θα μετατρέψω την κανονική κάρτα SIM που έχω σε micro SIM (για να μην χρειαστεί να αγοράσω νέα. Εκτός και εάν αγοράζοντας νέα micro SIM δεν ακυρώνεται η παλιά κανονική SIM την οποία μπορώ να εξακολουθώ να χρησιμοποιώ με το παλιό κινητό μου όποτε χρειαστεί). Ευχαριστώ.

tom

Stavro εγω ειχα παει σε Γερμανο και μου την εκοψαν τσαμπα με εργαλειο. Μην την κοψεις μονος σου ομως θα αποτυχεις μαλλον. Θελει εργαλιακι. Τσεκαρε αν το χει κανας φιλος σου που ασχολειται με τετοια διαφορετικα πηγαινε σε κανα μαγαζι. Επισης μπορεις με 5 ευρω να την αντικαταστησεις μου φαινεται αν δεν σε χαλαει το ποσο. Θα σου δωσουν το ιδιο νουμερο σε micro και νομιζω μπορεις να εχεις και την κανονικη για κανα αλλο κινητο παλιας τεχνολογιας. Για το τελευταιι δεν ειμαι σιγουρος

Ventura07

με 5 ευρω παιρνεις νεα sim
αλλιως στην κοβουν τσαμπα στο γερμανο
και με 3 ευρω σου δινουν ανταπτορα για να μπαινει και σε κινητα με κανονικη σιμ

Sol

@Χρηστος

Διορθωση: Το φθηνο και καλο πουλαει.

Stavros

Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις. Όσο για την πρώτη ερώτηση για την χώρα εισαγωγής του κινητού από αυτό το site https://sndeep.info/en είδα ότι είναι από την Ελβετία, Φαντάζομαι το 4G/LTE δίκτυο είναι ίδιο σε όλη την Ευρώπη και δεν θα έχω θέματα συμβατότητας με την Ελλάδα.

Nik

Περάσανε πολλές συσκευές με Android από τα χέρια μου.Galaxy S 2, LG optimus 2x, 4X, Nexus S, Galaxy Nexus κα. Συνέχεια έπαιζα με ροοτ και custom roms. Αυτή τη στιγμή έχω το LG G2 και LG G Pad. Και οι δυο συσκευές είναι χωρίς ροοτ, Δεν το χρειάζομαι και για Custom Rom ούτε καν σκέφτομαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.