LG Spirit: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Η LG ξεκίνησε τη διάθεση του update σε Android 6.0 – Marshmallow για το Spirit και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να αφορά τις 4G συσκευές.

Το update που αφορά τις 4G συσκευές – model number H440N – διατίθεται σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το GSM Arena αναφέρει χαρακτηριστικά την Ελλάδα ως μια από αυτές.

Το update που μοιράζει η LG για το Spirit περιλαμβάνει την αναβάθμιση της συσκευής σε Marshmallow, ενώ περιλαμβάνει και το Android security patch για το Μάιο.

Επειδή πρόκειται για OTA – Over The Air – update αυτό μοιράζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγες ώρες ή ημέρες μέχρι να εμφανιστεί αυτόματα στη συσκευή σας. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τον χειροκίνητο έλεγχο από το μενού των ρυθμίσεων και να μας μεταφέρετε την εμπειρία σας.

Δείτε εδώ το hands-on video για το LG Spirit 4G του Techblog.gr

LG Spirit, LG Spirit: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim

Το πήρα το update εδώ και 2 βδομάδες. Έχει βελτιωθεί αρκετά!

dRN-06

Και το δικό μου έκανε update αν και δεν είναι το 4G. Πράγματι βλέπω βελτίωση σε όλους τους τομείς (ταχύτητα, μπαταρία, εμφάνιση κτλ).

kountsis

Εγώ θα έβαζα κανα cyanogenmod και θα τελείωνα

Mixalis
The Hound

Υπάρχει adaptable storage?

Χρηστος Δρουγγος

Το πηρα εδω και ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Ιωάννης jb

Μπράβο στην lg που αναβαθμίζει τα κινητά τις…
Χαίρομαι που δίνει αναβάθμιση στο spirit διότι το έχω προτείνει σαν συσκευή σε φίλους και αποδεικνύεται ότι άξιζε…
Ένας λόγος αυτό να την προτιμήσει κάποιος από τους φθηνούς κινέζους οι οποίοι δε δίνουν

kountsis

@Ιωάννης jb Όντως μπράβο στην LG αλλά να υποστήριζε το LG G2 έτσι καλά θα ήταν. (το λέω αυτό γιατί το G2 πήρε μονο μια official αναβάθμιση από το 4.2 jellybean νομίζω στο 4.4 kitkat, η αναβάθμιση σε lollipop ήταν μέσα αυτο το PC suite γι’ατό δεν τη μετράω. Αναγκάστηκα να βάλω cyanogenmod για να πάρω το marshmallow και το lollipop.)

Ιωάννης jb

Kit kat η καλύτερη έκδοση ever μετά το 4.3…. Καλύτερα που έμεινε εκεί και το g2…

χαρης

Εγω παντος με g2 και official 5.0.2 απο lg το κινητό πεταει!!! Καθε βραδυ ημουν με 10 αντε 15% μπαταρια τωρα τουλάχιστον 30% με ιδια χρηση και γενικος ολα δουλεύουν απροβλημάτιστα!!!!! Παντος σύμφωνο με @Ιωαννηςjb η kit Kat ήταν η καλύτερη εκδοση για μενα μεχρι και σήμερα απλη, σταθερη και γρηγορη!!!! Αλλα επειδη το g2 μου έφτασε στα τελευταια του… Κοιτάω να παρω τωρα χ performance η g5 η να περιμένω για lg v11

akom

γεια σας!χρειαζομαι τη βοήθειά σας!εχω ενα lg g3 kai χθες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση λογισμικου σε marshmallow..το θεμα ειναι οτι ενω εκανε την εγκατασταση και επανεκκινηση και ενημερωση των εφαρμογων lg ξαφνικα ξεκινησε να βρισκεται σε κατασταση αναμονης(μαυρη οθονη και σημα lg )και μετα απο λιγα δευτερολεπτανα εμφανιζει την αρχικη οθονη η οποια χανεται μετα απο λιγο..Εν ολιγοις δεν μπορω να κανω τπτ στο τηλ . Δεν κλεινει, του εβγαλα την μπαταρια γιατι ειχε ζεσταθει παρα πολυ αλλα συνεχιζει και κανει τα ιδια..Απ ό,τι φαινεται το κινητο εχει κολλησει για τα καλα.Τι να κανω;

Χρηστος Δρουγγος

@akom φιλε μου μπες στα XDA forums εκει θα βρεις βοηθεια σιγουρα

akom

@Χρηστος Δρουγγος ευχαριστώ!

Nikos

Γεια σε όλους! έχω το LG G2 (Νοέμβριο του 2016 κλείνει 2 χρόνια) και η μόνη αναβάθμιση που έχει διαθέσει η LG είναι αυτή που περιγράφει ο kountsis: από το 4.2 jellybean στο 4.4.2 kitkat.
Ο αυτόματος έλεγχος για αναβαθμιση λογισμικού είναι ενεργός.
Υπάρχει καποια εναλακτική για αναβάθμιση του android?

χαρης

@Nikos
Για να αναβαθμίσεις το g2 σε 5.0.2 lollipop πρέπει να κατεβάσεις το lg pc suite στο laptop μετά να συνδέσεις το κινητό με το λάπτοπ,να ανοιξεις το πρόγραμμα και θα σου εμφανίσει την αναβάθμιση από εκεί..μετά τα βήματα είναι εύκολα…δεν πρόκειται να κάνεις την αναβάθμιση ota γιατί η lg hellas δεν την έχει παραχώρηση με αυτόν τον τρόπο μάλλον λογο μεγέθους του update

Nikos

@Χάρης
Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω όπως προτείνεις..ελπίζω να μην είναι πολύ βαρύ για το G2 το lollipop

χαρης

@Nikos
Δεν είναι καθόλου βαρύ..το g2 μου το έχω με lollipop εδώ και πολύ καιρό και τρέχει καλύτερα και από πριν.. αλλά καλό θα ήταν μετά την αναβάθμιση να κάνεις και μία επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων…

Nikos

@Χάρης
Κατέβασα και εγκατέστησα το LG PC Suite και σε laptop και σε σταθερό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ συνδέεται μέσω wifi, δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω USB καλωδίου. Δυστυχώς για να κάνει upgrade το android χρειάζεται σύνδεση μέσω USB. Ξαναέκανα install τον LG device driver όπως πρότεινε η εφαρμογή, αλλά πάλι δεν μπορεσε να συνδεθεί το G2. Και οι δυο υπολογιστές τρέχουν Windows 7. Είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα; Γνωρίζεις μήπως πιθανές λύσεις;
Thanks in advance

χαρης

@Nikos
Όταν συνδέσεις το κινητό στο pc στο κινητό εμφανίζονται κάποιες επιλογές συνδέσεις όπου εσυ πρέπει να επιλέξεις εκεί που λέει pc software λογικά αυτό πιστεύω πως είναι.. και καλό θα ήταν να χρησιμοποιησεις το original καλώδιο φόρτισης για την αναβάθμιση…εάν πάλι δεν λύθηκε δοκίμασε διαφορετική θύρα usb

Nikos

@Χάρης
Σ’ευχαριστώ πολύ για όλο το support. Τελικά η επιλογή σύνδεσης ήταν το πρόβλημα (έπρεπε να επιλέξω LG Software και όχι Media Service (MTP) όπως συμβούλευε το LG PC Suite). Συνδέθηκε μέσω USB κανονικά και έκανε το update σε Android v.5.0.2, το οποίο το “σηκώνει” πολύ καλά το G2 όντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.