LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.

H LG σταμάτησε πριν από περίπου 5 χρόνια να φτιάχνει Windows Phone συσκευές με στόχο να επικεντρωθεί σε Android smartphones, κάτι που της βγήκε σε καλό. Σήμερα διέρρευσε μια νέα συσκευή η οποία εμφανίζεται με Windows Phone 8.1 και το σήμα της Verizon, αλλά από τη στιγμή που η Microsoft θα αναβαθμίσει τα περισσότερα WP 8.1 σε Windows 10, μπορεί να το δούμε αναβαθμισμένο.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό που και πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Βλέπουμε όμως ότι πρόκειται για mid-range smartphone και όχι κάποια Windows έκδοση της ναυαρχίδας LG G3, ή του επερχόμενου LG G4. Θα μπορούσε να είναι το 5ιντσο LG D635 που διέρρευσε πέρσι με ανάλυση οθόνης 720×1280 pixels, LTE συνδεσιμότητα και μπροστά κάμερα.

Διαβάστε επίσης: HTC One M9: Ετοιμάζεται έκδοση με Windows 10;

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια, LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironmanmark40

Μακάρι η lg να το κυκλοφορήσει, και να φέρει τις πολυ καλές εφαρμογές μουσικής,βιντεο,καμερας, της , καθώς αυτές των wp είναι κάτω του μετρίου. Μόνο τα Lumia έχουν καλή κάμερα εφαρμογή άλλα και αυτη κατάφερε η Ms να τη χαλάσει… για να δούμε βέβαια τα wp10.

nikmour

@ironmanmark40 έχω την εν τύπωση πως την βελτίωσε. Τουλάχιστον στο δικό μου L925 το focus και η ταχύτητα ανοίγματος της camera έχει μειωθεί αρκετά

Alex

@ironmanmark40

Φιλε δεν συμφωνω μαζι σου, ειδικα στις κατηγοριες που προανέφερες υπάρχουν πολλες επιλογές που θα βγάλεις το καπέλο στους developers για την δουλεια που εχουν κανει και το τι προσφερουν..
Οι ποιοτηκες επιλογες υπαρχουν, το θεμα ειναι αν εσυ προτηθεσαι να τις βρεις.

Eγω για μουσικη εχω τον Core music player που εχει πολυ καθαρο και
όμορφο interface και προβολη φακέλων. (γιατι ολα τα οργανωνω σε φακέλους)

Εχεις τουλαχιστον 30 αλλες ΚΑΛΕΣ εφαρμογες μουσικης που μπορω να σκεφτώ, γιατι γενικα υπαρχουν εκατονταδες με διαφημισεις κλπ..

Eπισης για καμερα (πλην της Lumia camera) πάρα πολυ καλη επιλογη
ειναι η εφαρμογη ProShot γιατι εχεις πληρη και γρηγορο ελεγχο όλων των δυνατοτητων της κάμερας. Την χρησιμοποιω ποιο συχνα και απο την Lumia Camera γιατι κανει ακριβως οτι θέλω.
Και εδω, υπαρχουν πολλες καλες επιλογες για τους πιο προχωρημενους στο θεμα φωτογραφιας, το θεμα ειναι να ξερεις εσυ τι θες και σε διαβεβαιωνω οτι θα το βρεις..

Στο θεμα του κινητού,
εχουν βρει leaks και πιο παλια για LG με WP αλλα τελικα ήταν ψευτικα..
Θα δειξει και με αυτο.

ironmanmark40

-@ Alex , Εχω ένα λουμια 930 , και ακόμα το Νοκια 808, που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Το “κακό” με τη λουμια κάμερα είναι ότι δεν εχει την δυνατότητα να διαλέξεις ποσα μεγαπιξελ θα τραβήξεις παρα μόνο την επιλογή dual shot. Αυτό διορθώνεται με τη pro shot που λες , άλλα είναι παρα πολυ αργή στη shot to shot λήψη, κατά τα άλλα καλο θα ήταν η Ms να την “αντιγράψει”. Οσο για τη μουσικη και το βιντεο όντως υπάρχουν πολυ καλές εφαρμογές , εχω κατεβάσει το modernmusic και το perfect music άλλα και πάλι περιορίζεται η λειτουργία τους από τα wp… για το ράδιο δεν το συζητώ είναι τραγική!
-@ nikmour πιστεύω πως το έχουν παρακάνει με το oversampling και αλλοιώνεται έτσι το πραγματικο αποτέλεσμα μιας φωτό . Δεν θυμάμαι εάν το 925 εχει δυνατότητα dual shot pureview για να καταλάβεις τι λέω.

ironmanmark40

@ Alex, στη pro shot που λες μιας και το έφερε η κουβέντα, το ” save originals ” τι χρήση εχει; και πως μέσα από την εφαρμογή διαγραφεις τη φωτό που μόλις έχεις τραβήξει; πάω στο “αρχεία” για να τις σβήσω,…

nikolas

Προσωπικα η Lumia camera μου αρεσει πιο πολυ διοτι με την Denim αναβαθμιση ειναι πιο γρηγορη η ληη φωτογραφιας και φυσικα 4K μαζι με Rich capture.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.