LG, αναμένεται να αποστείλει 15-16 εκατ. smartphones μέσα στο τρίμηνο

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι το LG G3 το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κορέα κατάφερε να πουλήσει 100.000 μέσα σε μόλις 5 μέρες. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αλυσίδα παραγωγής η LG αναμένεται να αποστείλει 15-16 εκατομμύρια smartphones μόνο μέσα στο τρίμηνο. Αυτό μεταφράζεται σε 20% με 30% αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο και προφανώς οφείλεται στο ολοκαίνουριο LG G3.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο το LG G3 θα είναι 10 με 12 εκατομμύρια μόλις κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.

Να πούμε για μια ακόμη φορά ότι το LG G3 είναι η πρώτη ναυαρχίδα από μεγάλο κατασκευαστή που έρχεται με QHD οθόνη και η συνέχεια του LG G2 το οποίο ήταν από τα πιο δημοφιλή smartphones για την χρονιά που μας πέρασε.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα τα πάει τελικά το LG G3 σε πωλήσεις μιας και έχει να συναγωνιστεί Samsung Galaxy S5 και HTC One M8.

, LG, αναμένεται να αποστείλει 15-16 εκατ. smartphones μέσα στο τρίμηνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Κρατήστε μου ενα μαύρο 32αρι.. 😀

basilis20

γιατι ποιος νοήμον ανθρωπος θα το αγοράσει οταν υπαρχουν φήμες οτι θα βγει σε λίγο καιρό αναβαθμισμένη έκδοση με τον 805?

Wrangler10

Οταν αλλάζεις συσκευή καθε 4-5 χρονια δεν σε νοιάζει .Και ο 801 σουπερ ειναι.. 😉

basilis20

δεν αντιλέγω αλλα ο 805 ειναι κλτρος 😛

dimitris

Ναι αλλα θα ειναι και ακριβότερο με τον 805

spirios

μπορει και να βγει απευθειας με 805…

nikoluckyss

Πολύ καλύτερο από κάθε άλλο κινητό της κατηγορίας του όμως επειδή έχω το G2 μπορώ να πω πως η τεχνική υποστήριξη είναι χάλια ! Οπότε είναι μην σου τύχει καμία στραβή…

Manos Vs

@nikoluckyss Λες ανοησιες, απο ολες τις εταιριες που ειχα, δηλ. Σαμσουνγκ Σονυ LG η ΕλΤζι εχει το καλυτερο μακραν. Ερχονται και το παιρνουν απο το σπιτι σου και στο φτιαχνουν δωρεαν αν ειναι εσωτερικη βλαβη, χωρις μεταφορικα και στο φτιαχνουν οπως ηταν.

Manos Vs

Επισης ακομα και τον bootloader να εχεις ξεκλειδωσει, το καλυβει η εγγυηση, πραγμα που με τις αλλες δεν συμβαινει.

JohnWave

@nikoluckyss, μέχρι πέρυσι που είχα LG κινητό, το service της Procordia με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Και δέχτηκαν την εγγύηση ενώ το κινητό ενώ φορούσε άλλη rom από την επίσημη για Ελλάδα και μου το έφτιαξαν σε 1 ώρα. Μιλάω για Αττική πάντα. Στην επαρχία δεν ξέρω τι γίνεται.

Manos Vs

@JohnWave και επαρχια το ιδιο, επαρχια μενω και μ συνεβη ακριβως το ιδιο.

kostantinos

Το z2 το ξεχνάμε βλέπω.

nick2010

Πείτε ρε παιδιά για την εγγύηση και το service της LG εδώ στην Ελλάδα και τα καλά και τα κακά που έχετε συναντήσει από προσωπική σας πείρα, να βγάλουμε και μεις οι υπόλοιποι συμπέρασμα μπας και περάσουμε την όχθη και αφήσουμε πίσω Samsung και Apple…. THANX.

john

Νε τη επερξεργαστη θα πουλησει 15 εκατομμυρια…?
Εκτος απο τις 100.000 χιλιαδες που πουλησε τις πρωτες μερες πουλησε και αλλα…?

nikos

Ρε συ @John κόψτε το πια αυτό το ανέκδοτο με τον επεξεργαστή!Δηλαδή όταν η Samsung έκανε επίδειξη 4k οθόνη σε δικό της tablet με τον 801 γιατί δούλευε μια χαρά?!Τώρα που παρουσίασε τα galaxy s tablets με τον 800αρι και 2k οθόνη δεν δουλεύουν καλά?
Σταματήστε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας επειδή για μια ακόμη φορά κάποιος άλλος παρουσίασε καλύτερα προϊόντα από την Samsung.Βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες!

john

Γιατι απλα ρωταω…?

nikos

@john σόρυ απλά νόμιζα ότι ειρωνευόσουν όπως οι περισσότεροι…

bill

ποτε καταφτανει?σκρουτζ κτλ…

Δημήτρης

Φοβερή συσκευη και θα τα παει πολυ καλα με οποιο επεξεργαστη και να κυκλοφορησει.και με τον 801 να ειναι μπαλα θα πηγαινει.εδω τον χρησιμοποιουν σε δοκιμαστικες συσκευες με 4κ οθονες και βασταει.με τη μπαταρια να δουμε μονο τι παιζει γιατι ερχονται αναμικτες κριτικες μεχρι στιγμης.παντως σαν κατοχος g2, αν πιστευα μεχρι χθες οτι δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση φετος,σημερα το πιστευω χ 1000.Ο μεγας cloudyfa το εκανε το θαυμα του και εβγαλε port της rom του g3 για το g2.Τα παντα δουλευουν ρολοι.

nikoluckyss

Εμένα το κινητό μου (G2) κλειδωσε και τώρα πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και το κόλπο που μου είπαν για το hard reset δεν έπιασε…Μένω στην επαρχία και δεν μπορώ να το παω στο service της LG. @Manos Vs ξες πως μπορώ να το στείλω στην εταιρία? Αν θες δώσε μου ένα email γιατι χρειάζομαι βοήθεια…

jackass

Δημήτρης μπορείς να βοηθησεις με το σεταπ του cloudyfa? 🙂

Manos Vs

@nikoluckyss Φιλε μου, βρες την αποδειξη του κινητου σου και πηγαινε απο εκει που το πηρες και πες οτι χαλασε και πως χρειαζεται να σταλθει στην LG. Θα το κανονισουν αυτοι. Αν το εχεις παρει απο Skroutz, παρε τηλεφωνο στο καταστημα απ οπου το πηρες και θα σου πουν τι να κανεις, απλα πες τους οτι πιθανοτατα πρεπει να παει στην LG. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα πειρσοτερο. Ελπιζω να βοηθησα. 🙂

Manos Vs

Δημητρης Δωσε κανενα λινκ αν μπορεις ή πληροφοριες, γιατι τηλ αλλη βδομαδα παιρνω το G2 και η ρομ του δεν μου πολυαρεσει. Επισης, μηπως μπορεις να μας πεις την γνωμη σου σε ολες τις λειτουργιες του ως τωρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.