LG U1, Ίσως το πρώτο της με Android Ice Cream Sandwich

Ανώνυμος επισκέπτης του GSMArena έστειλε μια εικόνα που λέγεται ότι παρουσιάζει το Android smartphone LG U1 το πρώτο της με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Ice Cream Sandwich (ICS). Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Nexus με ICS, δεν περιμένουμε κάποιο άλλο μοντέλο με αυτή την έκδοση μέσα στο 2011. Άλλα μοντέλα και αναβαθμίσεις, από 2012 και μετά.

, LG U1, Ίσως το πρώτο της με Android Ice Cream Sandwich

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντωνης

λογικα ειναι fake επειδη εχει κουμπια..η λογικη του παγωτου σαντουιτς λειτουργα χωρις τα πληκτρα

mitsosand

Ή fake ή δεν είναι ICS..

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Ελπιζω να ειναι Windows Phone (Μοιαζει αλλωστε να εχει τα τρια γνωστα πληκτρα αν και χωρις εικονιδια)

Teo

Αφού το ics θα μπει και σε μοντέλα με κουμπιά όπως το Galaxy SII….Σαν σχέδιο ωραίο πάντως!

Giannis K

Εγώ πάντως προτιμώ να έχει και κουμπιά το κινητό (capacitive) γιατί τα εικονικά πλήκτρα που έχει το ICS μειώνουν τον ωφέλιμο χώρο της οθόνης 🙂

giannis

Το ICS οχι μόνο δεν μειώνει τον ωφέλιμο χώρο, αλλά αντιθετα τον αυξάνει. Είναι απλο.. πχ στην περίπτωση του Galaxy Nexus… απο 4.3 ιντσες με το ICS δεν χρειάζεται πλέον πλήκτρα, έτσι η οθόνη μπορεί να μεγαλώσει στις 4.65. Φυσικά μπαίνουν τα soft keys και γυρνάς πάλι 4.3 ίντσες, αλλα μόνο εκεί που χρειάζεσαι τα πλήκτρα. Ταινίες, παιχνίδια κτλ τα soft keys αποκρύπτονται και έτσι έχεις 4.65 ίντσες ωφέλιμο χώρο 😉

giorgaras

Πανασχημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.