LG V10: Επίσημα 1 Οκτωβρίου με διπλή οθόνη [teaser video]

Η LG 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει press event όπου υποθέσαμε ότι θα ανακοινώσει το LG V10, κάτι που επιβεβαιώνει το πρώτο teaser video που κυκλοφόρησε σήμερα. Το LG V10 ξεχωρίζει από την δεύτερη “βοηθητική” οθόνη που θα έχει στην μπροστινή πάνω πλευρά, δίπλά από αυτό που φαίνεται ότι είναι dual-camera.

Η δεύτερη μικρότερη οθόνη λογικά θα έχει βοηθητικό ρόλο, υποθέτουμε ότι θα είναι αφής και θα προβάλει διάφορα shortcuts από εφαρμογές όπως Instagram, Facebook, κάμερα, επαφές και άλλα. Πέρα από την δεύτερη οθόνη, ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο φαίνεται να είναι και η dual-κάμερα στην μπροστινή πλευρά που λέγεται ότι είναι 5 Megapixel.

Χάρη σε προηγούμενες διαρροές πληροφοριών και φωτογραφιών, αναμένουμε το LG V10 με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB η οποία μπορεί να επεκταθεί. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με laser auto focus και στην πίσω πλευρά θα έχει τοποθετημένα τα power και volume buttons.

Δείτε το teaser video:

LG V10: Επίσημα 1 Οκτωβρίου με διπλή οθόνη [teaser video], LG V10: Επίσημα 1 Οκτωβρίου με διπλή οθόνη [teaser video]

LG V10: Επίσημα 1 Οκτωβρίου με διπλή οθόνη [teaser video], LG V10: Επίσημα 1 Οκτωβρίου με διπλή οθόνη [teaser video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

περιμενω…

anwnymous

H Lg προσπαθεί να δώσει κάτι πρωτότυπο αλλά με λάθος τρόπο, αν είναι να χεις συντομεύσεις μόνο εκεί δεν πρέπει να είναι, περιμένω να το δω και μακάρι να είναι κατι έξυπνο και να πέσω έξω.

Κατ’ άλλα θετικότατα τα 64gb + sd, όταν άλλοι δίνουν κλειστά 32gb(και άλλοι πιο γελοίοι δίνουν 16 κλειστά).

Γιατί όμως 3gb ram? -.-

Οθόνη & κάμερα απευθείας από G4 αρκούν, αν και η όποια βελτίωση καλοδεχούμενη.

Επίσης, περιμένω να δω αυτονομία γιατί η lg εκεί μετά το g2 τα κάνει σαλάτα, όπως και ποιότητα κατασκευής, καθώς εκεί έχει μείνει πίσω.

Barbas

@Anwnymous συμφωνω μαζι σ αδερφε αλλωστε η lg και η μοτορολα βγαλαν σωστες συσκευες φετος μονο αυτες …αλλα οταν λες για ποιοτητα κατασκευης διαφωνω γτ αν εννοεις μεταβαση στο δηθεν πριμιουμ γυσλι μεταλο θα χασουμε περισσοτερα για την εμφανιση βλεπε σαμι κλπ

παπαροκας tiamat

Στυλιανε ως γνησιο παιδι της LG που είσαι και συ προσδοκω να εκφράσεις περισσοτερο τη λαικη βαση της LG απο ενα φτωχό <> που εγραψες.

Δικη μου γνωμη, οτι καλα κανει και επιμένει στην διαφοροπoιηση απο ολους τους αλλους αλλα κακα τα ψέματα !
αυτη η δευτερη οθονη δεν εχει καμια μα καμια χρησιμοτητα! και θα μπορουσε να ηταν software κολλημενη πανω στο ui χωρις να τρωει μερος απο την κυρια οθονη

anwnymous

@barbas
όταν όλοι είναι στο μέταλλο/γυαλί, ναι το πλαστικό είναι λίγο.
Έμενα δεν με πειράζει γι’αυτό και θα το παίρνα το G4, αλλά κρίνω τη συσκευή βάση του ανταγωνισμού.

Καταρχάς, επειδή η samsung τα έκοψε όλα αυτά με πρόσχημα το γυαλί, δεν σημαίνει ότι έτσι είναι, ακόμα και αποσπώμενη μπαταρία μπορει να δώσει αν θέλει παρόλο τη unibody κατασκευή.

Αλλά το ιδανικό για μένα δεν είναι γυαλί ή unibody κατασκευή, ΑΛΛΆ μέταλλο περιμετρικά σαν το note 4 & πίσω ένα ποιοτικό δερμάτινο(ή και κάποιο άλλο όμορφο υλικό) καπάκι όπως στο G4(όχι την απομίμηση του note).

Δεν είμαι υπερ της unibody κατασκευής, premium συσκευή μπορεί να υπάρξει και χωρίς να θυσιάσουμε τα διάφορα καλούδια.

Jim

Η διπλή κάμερα είναι σίγουρα για σαρωτή ίριδας

Jim

Σίγουρα η διπλή κάμερα είναι για σαρωτή ίριδας

tomasxd

Η σαμμυ αν θελει μπορει να βαλει ποιοτικα υλικα στα κινητα της.
Μην ξεχναμε την σειρα wave η οποια αποτελουνταν απο ποιοτικα κινητα με αποσπωμενη μπαταρια,sd card,μεγαλες μπαταριες και οθοναρες σε ολοι τα μοντελα και ολα αυτα αρκετα χρονια πισω…

GoGos

Ε ναι, αφου έβαλε η Samsung μια έξτρα οθόνη το 2014 στο galaxy για να έχει άχρηστες συντομεύσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην κανονική οθόνη, το κάνει τώρα και η κακόμοιρη η LG μπας και πουλήσει καμιά συσκευή. Αφού δεν μπορούν, ας το γυρίσουν στα ψυγεία και τις οικιακές συσκευές.

KostasB

Βάλε την μπροστινή κάμερα πιο πάνω να γίνει όλο οθόνη, κάνε το περίβλημα μεταλλικό και πούλα το 4 μήνες νωρίτερα ως G4 την τύχη μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.