LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG V10, το οποίο είναι high-end smartphone που συνοδεύεται από μια δεύτερη οθόνη και διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Το νέo phablet ναυαρχίδα έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, ενώ η δεύτερη βοηθητική οθόνη είναι 2.1 ιντσών με ανάλυση 1040×160 pixels, σκοπός της είναι να προβάλλει συντομεύσεις από apps και άλλες πληροφορίες.

Πέρα από την οθόνη που δεν είναι σαν τις συνηθισμένες, το LG V10 διαφοροποιείται και ως προς την selfie κάμερα η οποία είναι διπλή στα 5 Megapixel η κάθε μια. Η μια έχει standard angle φακό και η άλλη wide angle για ομαδικές selfies. To LG V10 έχει frame από ατσάλι 316L, η οθόνη καλύπτεται από διπλό στρώμα Gorilla Glass 4 και το αποσπώμενο καπάκι είναι φτιαγμένο από υλικό που μοιάζει με σιλικόνη και ονομάζεται Dura Skin.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAΜ 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, Hi-Fi DAC. Έχει αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, Android 5.1.1 Lollipop, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8.

Οι διαστάσεις του είναι 159.6×79.3×8.6 χλστ., ζυγίζει 192 γραμμάρια, θα διατεθεί σε 5 χρώματα: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue και Opal Blue.

Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει στην Κορέα μέσα στον μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε τιμή ούτε πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά, LG V10: Επίσημα με διπλή οθόνη και dual κάμερα μπροστά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Μεγαλη κινεζια.

forneverarrow

Κοιτά τώρα τι σκέφτηκαν για να ανεβάσουν την τιμή… Άχρηστη πραγματικά η δεύτερη οθόνη στην κορυφή της… κύριας, εφόσον τα notifications μια χαρά δουλεύουν μέχρι σήμερα στο android. Θα είχε νόημα αν έβαζε την οθόνη στην πλάτη του κινητού, όποτε θα τσέκαρες για ειδοποιήσεις αν το άφηνες ανάποδα (πάλι άχρηστο δηλαδή αλλά έστω θα είχε λογική).

Marios

Παιδια δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει σαν design. Φυσικα θα το πρωτιμουσα ολο μεταλλο αλλα για πλαστικο με αποσπομενη μπαταρια και micro sd ειναι καλο σχετικα. 🙂

Saxo340HP

κλασικά, αν ερχόταν Ελλάδα θα έκανε 800 ευρώ περίπου !!!
πολύ καλή φάση η μικρή οθόνη μπροστά, και πιστεύω θα αποτελέσει το μέλλον στα κινητά, βλέπεις ότι καινούριο υπάρχει στο κινητό σου με διακριτικό τρόπο και με οικονομία στην μπαταρία. Βασικά ελπίζω η μικρή οθόνη να μην τρώει μπαταρία, γιατί αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης.
κτηνάρα !!

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Κανενα απολυτως νοημα υπαρξης πιστευω. Να’χαμε να λεγαμε για να ανεβασουμε την τιμη , να τσιμπησει ο Τζαβελας 😛

John Fil

Πανέμορφο! :O

hrcivic

Πολυ ωραιο κινητο και πλουσιο σε χαρακτηριστικά – frame απο ατσαλι, αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων, κορυφαια καμερα, μνημη 4gb
και προσεξτε δίνει 64gb + micro sd
οχι σαν τις μαιμουδιες της sammy που ξεκινάει από 32gb και χωρις sd.
Οσο για την οθονουλα ειναι νωρις να κρινουμε αλλα ειναι καλοδεχουμενη οπως και τα edge τις samy που δεν προσφερουν κατι ουσιωδης αλλα μας αρεσουν.
Η πλατη βλεπω δεν θα χρειαζεται καν θηκη. Μακαρι να ερθει συντομα να αφησω το note edge και να ξαναγυρισω πισω στην lg η οποια τελικα τα εδωσε ολα σε αυτο το κινητο ολα οσα τουλάχιστον ηθελα εγω.
Ευχομαι μονο τα χρωματα της να ειναι σαν του g2 και να εχει υπερυθρες . Μπραβο lg

tester

Εμένα δεν με απασχολεί η δεύτερη οθόνη, ευπρόσδεκτη αλλά όχι απαραίτητη. Τα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά όμως σκοτώνουν, διπλή προστασία Gorilla Glass4, Stainless Steel 316 (καμία σχέση με το αλουμίνιο) και πίσω κάλυμμα που είναι σαν να έχεις θήκη. Σαν LG4 Active μοιάζει. Η τίμη του βέβαια όταν και αν έρθει Ελλάδα θα είναι στον θεό αλλά ίσως το βρούμε πουθενά αλλού.

Χρήστος Β.

Πολύ όμορφο, υποθέτω πως η δεύτερη οθόνη έχει χαμηλότερη κατανάλωση

ilias

Το θέλω!! 🙂

Nio

Φοβερό βίντεο. Κώστα hands-on.

Ekimolaos

Ό,τι έπρεπε να είναι το G4 απ’την αρχή. Ελπίζω να πάει καλά, γιατί είναι μία πραγματική προσπάθεια απ’την LG, και έφερε -κατά την γνώμη μου- ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Από θέμα λειτουργικότητας θα ξέρουμε σε κάνα 2μηνο αν είναι όλα εντάξει, αν και πιστεύω πως θα είναι. Βλέπε HTC να μαθαίνεις!!

Nikos

Άλλη μία δύσχρηστη παντόφλα από την LG!

Themazerunner

Oμορφο καλο χρυσο δε λεω…ενα G4 ειναι με 4 ram…αλλα το να ξεστοκαρει οτι παλαιο snapdragon υπαρχει…τι να πεις…ελπιζω σαν την sony να βαλει διπλα heatpipes.

NLS

Φοβερή κοτσάνα η 2η οθόνη ειδικά εκεί που βρίσκεται.
Επίσης ότι έχει… δυο κάμερες μπροστά για τις selfies, από μόνο του με απομακρύνει, γιατί είναι σαν δήλωση ότι “υπηρετώ” τη συγκεκριμένη μόδα, που καμία σχέση.
Τέλος ο 808 μπορεί να είχε μια δικαιολογία στο G4, αλλά για προϊόν high-end τέλους 2015 δεν έχει καμία.
Κατά τα άλλα (όλα τα άλλα), αξιοπρεπέστατο.
Κρίμα που τα δήθεν ατού του, εμένα μετράνε σαν μείον.
Neeext.

παπαροκάς tiamat

Τελικα πολυ μεγαλη μ%^&α η δευτερη οθονη! Σου πιανει τσαμπα χωρο σε βιντεο και browsing, τη στιγμη που θα μπορουσε ευκολα να ηταν σοφτγουερικα ενσωματωμένη στο ui !

Κατι αλλο, anti-note παλι δεν ειδαμε… (εδω θα μου πειτε δεν ειδαμε καν note ακομα….)

παπαροκάς tiamat

Παντως η υπεροχη κρυβεται στις λεπτομέρειες… διπλο στρωμα gorilla glass 4!?? Aυτο θα εχει μεγαλυτερη αντοχη και απο τα caterpillar !!!!!!!!

Και τα 64γιγα μεγαλo πραγμα οταν τα iphone ξεκινανε ακομα απο 16! Για τον 808 δε την κατηγορω, δεν ειναι ακομα προς διαθεση ο 820. Οταν θαναι θα μπει στο g5

Ιωάννης jb

Καλούτσικο με ωραίο design…
Η μπαταρία μικρή φαίνεται.. η δευτερη οθόνη είναι χαζομάρα και η θέση τις ακόμα μεγαλύτερη!!
Δυνατο σημείο λογικά η κάμερα, τα 4 γιγα ραμ, το νέο design, τριτο διαφορετικό design για φέτος απο την lg κακό αυτό και η ανάλυση που καλύτερα να ηταν fhd

george

βρε χταποδια αμαν πια με τα πλοκαμια που εχετε για δαχτυλα.κατι σε τουμπανο κατω απο τις 5 ιντζες γιατι δεν βγαζετε;πολυ περιορισμενη η γκαμα εκει κατω.

kostas

φτουυυ και να το ηξερα θα επερνα αυτο αντι για edge+ τα σπαει το κινητο

hrcivic

Ωραιος ο – Kostas- γελασα.. Και εγω για edge plus πηγαινα αλλα τωρα στροφη και υπομονη μεχρι να ερθει απο τα μερη μας

stamatis21

Ωραιι κινητο.μαλλον απο δω κ περα τελος η σειρα g γιατι υπηρχε πλεον κορεσμος χωρις κατι να προσφερει πλεον.εκανε ενα μπαμ με g2 κ μετα χαος.αυτη θαναι πλεον η μονη σειρα.ποια καμερα ρε πατε καλα;εδω μεχρι κ το nexus το περασε κ πλεον ειναι καταιδρομενο τεταρτο με αυτη την την τοσο πολυδιαφημισμενη καμερα.φουσκα ηταν τελικα κ ηθελα να το παρω.αλλα τεταρτη;ξεφτιλα.κ ετσι η καμερα κ αλλιως κ αυτο κ βλακειες.παει το g4 γενικα ηταν μια πατατα κ μιση.φουσκα κ εσκασε κ γιαυτο δεν πουλησε κ ουτε πουλαει τα δινει τωρα μισωτιμης.ο στοχος που ειχαν για πωλησεις παει εφυγε κ αυτος.που πας ρε lg με το g4;σε εφαγαν γιατι;γιατι τελικα δεν εδειξες κ τιποτα;κ το μονο για το οποιο φωναζες την καμερα;πουφ εσκασε.τωρα οσοι τοχουν κ λενε τι σουπερ φωτο κ τετοια τι θα λεγανε οτι εδωσαν 500 ευρω για να παρουν πατατα;κ επισης αμα δεν εισαι εξπερ σε αυτα ολες ιδιες ειναι.μονο οι ειδικοι λενς την αληθεια κ αυτοι ξερουν ο καθε ενα στο ειδος τους.κ αμα σας πειραζει η αληθεια οτι το τεσταραν μετα απο 6 μηνες κ βλακειες αμα ηταν η ΣΟΥΠΕΡ καμερα που φωναζαν κ ελεγαν θα ηταν best of the best για παντα.τελεια κ παυλα.

ghad21

Μαλλον επειδη δεν μπορεις να παρεις το g4 τα λες ολα αυτα, δεν εξηγειται αλλιως.

steliosGR

Πολυ καλη προσπαθεια, απο τα λιγα που δεν αιφονιζουν καθολου. Πρωτοτυπα χρωματακια και φαινεται να ειναι αρκετα ανθεκτικο. Πολυ καλη η μεγαλη μνημη. Ισως να χρειαζοταν μεγαλυτερη μπαταρια

Alex

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Specs!

alexis touba

Για μενα ειναι ισως το πιο ομορφο σσχεδιαστικα και πολυ πρακτικο στο κρατημα απολα τα κηνητα που εχουν βγει ος τωρα.Αμα εβαζε καλυτερη μπαταρια μιας που μεγαλωσε και η οθονη και καλυτερο επεξεργαστη τουλαχβηστον 64bit που αν δε κανω λαθος ο 808 δεν ειναι ισως να ηταν και το καλυτερο απολα για μενα.Οποτε αναμενω Huawei mate8 και ευχομαι να μπορεσω να ταποκτησω

NLS

Φυσικά και είναι 64bit ο 808.

Despina Loukopoulou

Ουαουυυυυ φανταστικό κινητο.Ειδα το βιντεο και το ερωτευτηκα.Αλλα Lollipop?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.