LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα

H LG ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το νέο της superphone, LG V10 με διπλή οθόνη και διπλή εμπρόσθια κάμερα για selfies ενώ χρησιμοποιεί διπλή επίστρωση από Gorilla Glass 4. Το καπάκι είναι φτιαγμένο από ένα υλικό που μοιάζει με σιλικόνη και ονομάζεται Dura Skin, για το frame έχει χρησιμοποιηθεί ατσάλι.

Στην επίσημη ανακοίνωση η LG δεν έδωσε τιμή και διαθεσιμότητα. Οι πληροφορίες της Korea Herald αναφέρουν ότι το LG V10 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Κορέα από 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στην παγκόσμια αγορά. Η τιμή του είναι στα 680 ευρώ, αλλά να πούμε ότι στην συγκεκριμένη αγορά οι τιμές είναι πιο πάνω σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες.

Στις ΗΠΑ υπολογίζεται να κυκλοφορήσει γύρω στα 600 δολάρια. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της LG για την τιμή στην παγκόσμια αγορά.

Το νέo phablet ναυαρχίδα έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, η δεύτερη βοηθητική οθόνη είναι 2.1 ιντσών με ανάλυση 1040×160 pixels, σκοπός της είναι να προβάλλει συντομεύσεις από apps και άλλες πληροφορίες. Έχει διπλή selfie κάμερα στα 5 Megapixel η κάθε μια, η μια έχει standard angle φακό και η άλλη wide angle για ομαδικές selfies.

Ενσωματώνει εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAΜ 4GB, έχει χωρητικότητα 64GB (+microSD), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, Android 5.1.1 Lollipop, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8.

Οι διαστάσεις του LG V10 είναι 159.6×79.3×8.6 χλστ., ζυγίζει 192 γραμμάρια, θα διατεθεί σε 5 χρώματα: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue και Opal Blue.

LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα, LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα

LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα, LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα

LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα, LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα

LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα, LG V10: Στα 680 δολάρια η τιμή του στην Κορέα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Γιατί τον 808 ρε συ LG;

giannis

Fail

manolis

Ο 808 είναι μια χαρά έχω το g4 και δουλεύει παρά πολύ γρήγορα φυσικά μετράει ότι το λογισμικό της LG είναι πάρα πολυ ελαφρύ καλύτερα από το 810 που ακόμα και η τελευταία του έκδοση θερμαίνεται. Το κινητο μάλλον μας δείχνει περίπου που θα πάει για το g5… Μεταλικο frame και ίσως πάλι δέρμα πίσω για να δούμε

giannis13

παλι καλα που εβγαλε το G2 και βρηκαμε κινητο για 5 χρονια … ελεος ρε LG …

NLS

Μανώλη καμιά δικαιολογία για τον 808. Ναι οκ όταν βγήκε το G4 (για μένα ούτε τότε), αλλά όχι πια. Το 810 πάει μια χαρά και βελτιώνεται η διαχείριση του συνεχώς. Έχω μηχάνημα με 810 (Sony Xperia Tablet Z4 LTE), άσε να βλέπω μόνος μου αν πηγαίνει καλά. Το G5 δεν θα υπάρξει αν κατάλαβα. Η νέα σειρά ξεκινάει με το V10 πια. Αν εξαιρέσουμε τον 808 και το gimmick της δεύτερης οθόνης (αν και μου μετριάζει λίγο το χάλι της, ότι θα μπορεί να είναι always on με λίγο ρεύμα – και πάλι fail που δεν το έκαναν αυτό με AMOLED), όλα τα άλλα στο V10 μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Η δερμάτινη πλάτη ήταν ένα συμπαθητικό (τελικά) πείραμα, αλλά δεν χρειάζεται άλλο. Αυτή η πλάτη του V10 που είναι σαν σιλικόνη (άρα απαλή και με σούπερ grip) αλλά γερή στις πτώσεις, μου αρέσει. Όμως 808 σημαίνει κι άλλα πράγματα, δεν είναι απλώς… 002 διαφορά: – LPDDR3 αντί LPDDR4 RAM (εμφανής διαφορά απόδοσης). – Δεν είναι απλώς 6 vs 8 πυρήνες, είναι ΜΙΣΟΙ πυρήνες από τους δυνατούς (2 αντί 4) και μάλιστα όλοι χρονισμένοι πιο αργά. – Πολύ (πολύ όμως) χειρότερη GPU. Ασυγχώρητο εφόσον επέλεξαν QHD οθόνη. (συν άλλες… Συνέχεια »

tester

Αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα είναι ο 808(όχι και τόσο) και το μέγεθος. Κοιτάχτε στο youtube το drop test, έσπασε λίγο η οθόνη στην γωνία όταν το πέταξε επίτηδες στον αέρα, γιατί μέχρι τότε δεν έσπαγε με τίποτα. Κατα τα άλλα, απίστευτη κάμερα, 64gb στάνταρ, 4GB Ram, απόσπώμενη μπαταρία και κάρτα μνήμης. Αυτό μάλιστα είναι flagship, μακάρι να έρθει σε λογική τιμή και δεν βρίσκω κάνενα λόγο ουτε για Note5, ούτε για Iphone 6s+. Αν το καθυστερούσαν λίγο και το έβγαζαν με τον 820 δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός, αν και πιστεύω το έκαναν επίτηδες για να βγάλουν το G5 με τον 820

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.