LG V20: Επίσημα τον Σεπτέμβριο με Android 7.0 Nougat

H LG ανακοίνωσε και επίσημα ότι το LG V20, ο διάδοχος του LG V10 θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, αλλά επεσήμανε ότι θα τρέχει το νέο Android 7.0 Nougat.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η LG αναφέρει χαρακτηριστικά: “V20 will be a new standard for premium phones (and will feature) more enhanced multimedia capabilities”.

Οι πληροφορίες ότι το LG V20 θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, έχουν ακουστεί από τον Ιούλιο και αναφερόταν ότι θα δούμε μεγάλη οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels και μια δεύτερη μικρότερη οθόνη όπως στο LG V10. Επιπλέον, το V10 είχε dual-camera στην μπροστινή πλευρά και πληρούσε στρατιωτικές προδιαγραφές όσον αφορά στην αντοχή σε πτώσεις και κραδασμούς. Τα ίδια και ακόμη περισσότερα περιμένουμε από το νέο LG V20.

Από τη στιγμή που το LG G5 ίσως να μην της έδωσε τον αριθμό πωλήσεων που ήθελε, η LG θα επικεντρώσει την προσοχή της αλλού και ίσως το LG V20 αντιμετωπιστεί ως η νέα ναυαρχίδα. Και πάλι όμως θα έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό στην αγορά μιας και έρχονται τα Samsung Galaxy Note 7 και iPhone 7.

lg v20, LG V20: Επίσημα τον Σεπτέμβριο με Android 7.0 Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σάκης

Αυτό θα έπρεπε να είναι η ναυαρχίδα της LG αντί για το G5 θα είχε μεγάλη επιτυχία, τώρα δεν ξέρω αν θα έχει τόση επιτυχία αλλά ωστόσο είναι θετικό το ότι η LG δείχνει να κατάλαβε το λάθος της και να στρέφεται προς την σωστή κατεύθυνση.
Μου αρέσει πολύ η LG σαν εταιρεία αλλά στα κινητά κάνει τραγικά λάθη και ενώ θα μπορούσε να είναι αυτή η κορυφαία εταιρεία στο χώρο ωστόσο με τα λάθη που κάνει σε αυτό τον τομέα χάνει πελάτες.

Apostolos

ωραιο, σε 5,2 βγαινει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.