LG V20: Ίσως να μην κυκλοφορήσει Ευρώπη από την αρχή

Το LG V20 είναι το νέο high-end smartphone της εταιρείας, το οποίο ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα και εντυπωσιάζει με την διπλή οθόνη 5.7 ιντσών QHD, την dual-camera στην πλάτη και όχι μόνο. Η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Για την ακρίβεια η LG επεσήμανε ότι το LG V20 θα διατεθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο, άρα το περιμένουμε πριν λήξει ο Σεπτέμβριος. Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν θα ισχύσει για την αγορά της Ευρώπης. Όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση, υπήρξαν οι φήμες που έλεγαν ότι μπορεί να μην έρθει σε ευρωπαϊκές αγορές σύντομα.

LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

Υπάρχει πιθανότητα κάτι τέτοιο να ισχύει καθώς μέσα από το Reddit έρχονται πληροφορίες που λένε ότι το LG V20 δεν θα έρθει Ευρώπη για αρχή. Το άτομο που ανέβασε το post επικαλείται ως πηγή την LG Βελγίου. Ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την LG, αλλά να υπενθυμίσουμε ότι το LG V10 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά Ευρώπη ήρθε λίγους μήνες αργότερα. Το ίδιο μπορεί να γίνει με το LG V20, το οποίο θα διατεθεί πρώτα στις ΗΠΑ.

Το LG V20 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών IPS Quad HD και μια δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Διαθέτει την ίδια κάμερα με το LG G5, 16 Megapixel με OIS, laser και phase-detection autofocus, συνοδεύεται από μια δεύτερη wide-angle 8 Megapixel fixed-focus κάμερα για 135-degree λήψεις, εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel, αποσπώμενη μπαταρία στα 3200mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat.

lg v20 europe, LG V20: Ίσως να μην κυκλοφορήσει Ευρώπη από την αρχή

lg v20 europe, LG V20: Ίσως να μην κυκλοφορήσει Ευρώπη από την αρχή

lg v20 europe, LG V20: Ίσως να μην κυκλοφορήσει Ευρώπη από την αρχή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

το περιμενουμε συντομα περιμενω βιντεο hands on να το δουμε κανονικα

μακάρη να μην δούμε bootloop στην νέα κινητάρα για το 2016 LG V20

Dimitris

Όντως είναι τρομερό πρέπει όμως επειγόντως να βελτιώσει την ποιότητα κατασκευής η lg νομίζω ότι είναι το μοναδικό μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Ιωάννης jb

Κάτι ήξεραν οι άγγλοι κ τι κάναν με ελαφρά πηδηματακια…
Να δεις που αυτήν η κολομερκελ τα φταίει πάλι…

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το περιμενω πως και πως!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.