LG V20: Πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας πριν την μαζική παραγωγή

Αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο, η Samsung, βρίσκεται εν μέσω μιας πολύ σημαντικής κρίσης λόγω των εκρήξεων του Samsung Galaxy Note 7, ενώ παράλληλα δέχεται έντονη κριτική για τους ποιοτικούς ελέγχους που κάνει στα smartphones της.

H LG δεν χάνει την ευκαιρία να ωφεληθεί από την κρίση αυτή, κάλεσε τα media να επισκεφθούν το Digital Park της στην Νότιο Κορέα και έδειξε πως δημιουργούνται τα smartphones της, όπως το top end LG V20.

Πριν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του, το LG V20 πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας και ευχρηστίας. Όπως φαίνεται τα πήγε αρκετά καλά για να περάσει το military-standard drop test του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η LG πραγματοποίησε όλα τα είδη δοκιμών στο LG V20 ρίχνοντας το smartphone σε μπάρα από ατσάλι, ρίχνοντας μια μπάλα από ατσάλι στην οθόνη, stress tests γα να δει αν αντέχει το βάρος ενός ατόμου και άλλα πολλά.

Εκτεταμένα τεστ γίνονται και για το user interface, ένας υπάλληλος ελέγχει την ευαισθησία της οθόνης στην αφή, στη συνέχεια η συσκευή υποβάλλεται σε δοκιμές ραδιοσυχνοτήτων. Η LG ελέγχει αν το LG V20 μπορεί να μεταδώσει το σήμα σε διάφορα περιβάλλοντα ακόμη και σε υπόγεια, ενώ αυτόματα μηχανήματα ελέγχουν πως ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες υπηρεσίες δικτύου, όπως το roaming.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη κίνηση είχε προχωρήσει και η Apple το 2014 όταν βρισκόταν εν μέσω του σκανδάλου “Bendgate” όπου τα iPhone της λύγιζαν εξαιρετικά εύκολα. Η ίδια τότε είχε καλέσει τα media για να δείξει τη διαδικασία των δοκιμών που υποβάλει τα iPhones.

lg v20 quality test, LG V20: Πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας πριν την μαζική παραγωγή

lg v20 quality test, LG V20: Πέρασε από 60.000 τεστ ασφαλείας πριν την μαζική παραγωγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gannikos

Ας κοιτάξει και αυτή τα χάλια της που απο τα 10 lg g4 τα 7 παρουσιάζουν bootloop και μετά να μιλάει για ποιότητα και αξιοπιστία!!

Χρηστος Χριστοδουλου

Δεν πιστευω πως μπορει να μιλαει η lg για αξιοπιστια και κυρος οταν το g4, που δυστυχως ειχα την ατυχια να εχω, εχει ταλαιπωρησει τοσο κοσμο με το απαραδεκτο προβλημα επανεκκινησεων που εχει.

Themis0009

κάτοχος lg g4 2 φορες αλλαγή οθόνης 2 φορες αλλαγή πλακέτας και τώρα παρουσίασε screenburn η οθόνη πάλι και επειδή η lg mobile έχει κλείσει από ελλάδα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για να φτιαχτεί το πρόβλημα όχι μονο στο δικό μου το service έχει 43 μοντέλα σε αναμονή για το ίδιο θέμα!!! πραγματικά ΠΟΤΕ LGπάλι αλήθεια!!!

Kakalos

Δεν μιλαει για το g4 ρε παιδια. Για το v20 λεει χαχαχα. Πιστεύω οτι αυτο το κινητό θα την ανεβάσει επίπεδο.

GiannisMix

ομοίως με g flex 2 παιδιά … αχρηστευτηκε στο εξάμηνο

bezilys

Εσείς που λέτε για το g4 μπορεί να είχε αυτό το πρόβλημα με της πλακέτες στην πρώτη πατρίδα αλλά κατά αλλά ήταν μια ποιοτική συσκευή!!

vasilist

Αν και έχω το G5 θα πω απλά υπερβολή ότι έκαναν τόσα τεστ.
Τα G4 είχαν πρόβλημα οι πρώτες παρτίδες δυστυχώς λόγο καλής φήμης του g2 και g3 πολλοί το αγόρασαν από την αρχή και την πάτησαν και δικαίως διαμαρτύρονται.

Στέφανος

Καταρχάς το άρθρο μιλάει για το v20. Αλλά ας μην λέμε υπερβολές. Δεν μπορείτε να τα ισοπεδώνετε όλα. Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι το bootloop ίσης αξίας να την ανάφλεξη του Samsung. Η lg σαν μικρότερη εταιρία έχει καταφέρει πολλά. Το g4 το έχω εγώ και άλλοι 2 γνωστοί μου. Ουδείς έχει πρόβλημα. Ναι η πρώτη πατρίδα είχε πρόβλημα αλλά το διόρθωσε. Και ίσως μετά από αυτό το πάθημα να έγινε καλύτερη κάνοντας εκτενέστερα τεστ όπως λογικά θα κάνει και η Samsung.

TERMANOLOGY

Και εγω με g4 προβλημα στην οθονη…….μ αυτά που πέρασα στο σερβις δεν προκειται να ξαναπαρω lg ούτε σε 50 χρόνια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.