Τα χιουμοριστικά βιντεάκια της LG για το Knock Code του G3

Το LG G3 παρουσιάστηκε επίσημα από το Λονδίνο τέλη Μαΐου (hands on) και σε λίγο καιρό περιμένουμε να έρθει στα μέρη μας. Κατά γενική παραδοχή η LG κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή συσκευή με 5.5 ιντσών QHD οθόνη, Snapdragon 801 επεξεργαστή αλλά και πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής με ελάχιστα περιθώρια.

Πέρα από την καλή κατασκευή όμως η LG φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά καις το θέμα marketing καθώς τον τελευταίο καιρό τα promo videos της ναυαρχίδας της αν μη τι άλλο έχουν φαντασία.

Κυκλοφόρησε 4 νέα χιουμοριστικά βιντεάκια στα οποία τονίζει τη σημασία και την υπεροχή του Knock Code του LG G3 σε σύγκριση με άλλους τρόπους κλειδώματος.

Και στις 4 διαφημίσεις βλέπουμε από τι θα μπορούσε να είχε γλιτώσει ένας άντρας αν χρησιμοποιούσε το Knock Code το οποίο δεν θα μπορούσε να μη συγκριθεί με το fingerprint scanner του Samsung Galaxy S5. Όπως και να έχει ας επικεντρωθούμε στο χιουμοριστικό κομμάτι της υπόθεσης. Δείτε τα παρακάτω videos:

1.

2.

3.

4.

, Τα χιουμοριστικά βιντεάκια της LG για το Knock Code του G3
Να σημειώσουμε ότι το Knock Code είναι διαθέσιμο και σε άλλες συσκευές της LG όπως, G Pro 2, L9 και L7.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Someone

Χαχαχα καλό

greg

ναι ενω το Knock Code ειναι πολυ ασφαλη κλειδωμα ουου ναι… ανετα μπορει να δει ευκολα ο αλλος των συνδιασμο !!! ευτυχως που το βλεπει με χιουμορ και οχι σοβαρα γιατι μονο για πλακα ειναι το PIN ειναι ασφαλη τελος …

Vassilis Papathanasiou

αααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Haris M.

Greg μπορεί να το δω ι μεν αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να βρει τον συνδυασμό

Haris M.

Sorry να δει τα αποτυπώματα 👣

Αποστόλης Ρόδος

ΧΑΧΑΧΧΑ…. Εκπληκτικά Video….

Notis

χαχαχαχα πολύ καλο

Alex

Haris M και να δει τα αποτυπωματα αν στα 4 σημεια που σου δεινει εσυ εχεις 15knock μονο 4 δαχτυλιες θα βλεπει οχι ολο τον συνδιασμο

Panagiotis - Volos

Εκείνο το hands on του lg G3 τι έγινε Κύριε Βλαχάκη πότε θα γινεί;

Christos

xaxa gelasame :p

dark_master

Πλάκα έχουν αλλά είναι λίγο υπερβολικά.
Με την ίδια λογική βρίσκεις τον knock modem κωδικό κ μπαίνεις… Αν θες να το βρεις το βρίσκεις.

sosimple

Ωραία τα βίντεο. Και όντως πολλά απο αυτα που δειχνει γίνονται. Μονο που το περίφημο knock code είναι φυσικά χειρότερο ολων.. Καλό το μάρκετινγκ αλλα δεν τρωμε ολοι κουτόχορτο.. Ποτε δε μ αρεσε γιατι καταλάβαινα οτι δεν εχει καμια πρακτική ασφάλεια . Το δοκίμασα στο g2, και δεν υπήρχε άνθρωπος να μη το καταλάβαινε.. Συστηματικά και επανελημενα ολοι το βρισκανε. Αφου σε βλέπουν να το χτυπάς. Επομένως δεν υπάρχουν ουτε 100.χ διαφορετικοι κωδικοι, ουτε τίποτα..
Τωρα αμα κάθεσαι να κρυβεις το κινητο καθε φορα που το ανοιγεις (100αδες φορες την ημερα), τοτε καληνύχτα.. Για τον ιδιο λογο δεν βαζεις καποιο πολυπλοκο συνδιασμο.
Πραγματικά άχρηστο. Μονο το αποτύπωμα δάχτυλου για οσα εχουν το σενσορα εχει νοημα..

VasiliS4mini

Το πρόβλημα δεν είναι το security code… αλλά η γκομενα. Δεν έχει κατι άλλο να ασχοληθεί.

Φίλιππος

Ωραία τα βιντεάκια, αλλά πιστεύω τελείως άκυρο το knock code. Αυτό που με έχει βολέψει περισσότερο εμένα πάντως είναι το δαχτυλικό αποτύπωμα στο 5s…Στο android και στο WP έχω pin και όταν είμαι με κόσμο κρύβω το κινητό για να μη το δει κανείς περίεργος.

efriendgr

Εγω αν το εχω καταλαβει σωστα ειναι το ιδιο ευκολο να βρεθει ο κωδικος οπως και οι τελιτσες. Βεβαια οι συνδυασμοι ειναι πολλοι και στις 2 περιπτωσεις ομως ο χρηστης θελει ο κωδικος του να και συντομος και σχετικα ευκολος για να του παιρνει λιγοτερη ωρα να τον βαλει, ετσι και στις τελιτσες μπορει να την πατησει. 4 τετραγωνα ειναι θεωρω οτι ενας μεσος χρηστης θα βαλει απο 4-6 χτυπηματα. Μου φαινεται ευκολο σχετικα. Προτιμω το PIN το αριθμητικο γιατι παλι τεσσερα χτυπηματα ειναι και οι συνδιασμοι αδυνατον να βρεθουν ολοι (εχοντας υποψιν οτι εχουμε βαλει ενα δυσκολο κωδικο)

ΓιωργοςΜ4

χαχαχαχαχαχα πολυ ωραιο!!!!! 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.