LG Viewty με κάμερα 5,1 Megapixel και video 120fps

Η LG ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το LG Viewty (LG KU990). Πρόκειται για μια συσκευή που έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς διαθέτει την πρώτη επαγγελματικού επιπέδου υψηλών προδιαγραφών κάμερα, που καταργεί τα μέχρι σήμερα δεδομένα στα κινητά με κάμερα.

, LG Viewty με κάμερα 5,1 Megapixel και video 120fps

Η LG που ηγήθηκε στον τομέα του design και της καινοτομίας την προηγούμενη χρονιά, λανσάροντας κινητά τηλέφωνα που διακρίθηκαν για το στιλ και τον σχεδιασμό τους, για μια ακόμη φορά ανατρέπει τα καθιερωμένα και επεκτείνεται στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων με υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το “LG Viewty” (LG KU990) είναι η πρώτη συσκευή που αντιπροσωπεύει τη νέα κατηγορία κινητών της LG και συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το άψογο στιλ και design που διακρίνει την LG. Η ονομασία του νέου κινητού “LG Viewty” συμπυκνώνει τις έννοιες του «βλέπω» και του «μοιράζομαι» φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας. Σε αυτό συμβάλει και η εκπληκτική LCD οθόνη του “LG Viewty” αλλά και η ποικιλία λειτουργιών της συσκευής.

Όσοι αποκτήσουν το “LG Viewty” θα μπορούν να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία ψηφιακής εικόνας μέσω κινητού. Με την μοναδική 5.1 Megapixel κάμερα που διαθέτει, με manual focus και σταθεροποιητή εικόνας, το “LG Viewty” αποδίδει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, μέσω ενός εκτεταμένου menu με τις πλήρεις λειτουργίες photo editing, προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να αναβαθμίσει τις φωτογραφίες του και να τις προσαρμόσει όπως επιθυμεί.

Η κομψή συσκευή εισάγει για πρώτη φορά την καινοτομία του video recording με 120fps σε κινητό με κάμερα. Επιπλέον, με ένα μόνο απλό πάτημα, ο χρήστης συνδέεται άμεσα με το YouTube και μπορεί να ανεβάσει και να μοιραστεί με άλλους, τα video που έχει τραβήξει με το κινητό του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gv

Hello, kalh prospa8Eia tou techblog.gr . Ki E3ypnh u diafhmhsh mesw AVblog… egw apo kei sas psarepsa.
Mia erwthsh?
8a xei wifi to Viewty? gia mena einai para poly shmantiko mias k sthn Eyrwph 8 arghsoun ta unlimited data (me 3G) sta 30eyrw… Kai to Flash ti leei? Diarkeia zwhs ths Mpatarias gia poweruser (2-3 meres h’ mia opws N95?) Aytes oi leptomeries 8a kanoun to site sas diaforetiko apo ta alla.
Kata t’alla gia thn wra mallon skeftomai to N95 h’ to Samsung SGH P520 h’ SE W960i. Ola me Wifi, photo me flash k megalh (expandable) mnhmh (gia mousikh photos ktl). An exete alles protaseis don’t hesitate to mail me!
Kalh synexeia!

https://spacegv.has.it

https://dreamingofathens.has.it

Κώστας Βλαχάκης

Kalispera gv.
Eyxaristoume gia tis paretiriseis kai ta sxolia sou.
Koitame na veltionomaste diarkos.
To LG den exei WiFi. Apo plevras mpatarias den ksero kati giati den exei kikloforisei akoma Ellada.
To P520 den einai 3G alla exei WiFi, to W960i einai 3G alla den exei WiFi.
Prosopika tha epelega opos vlepo ta features tous, to Samsung, exei touch screen kai einai poli lepto.
Apo ta pio prosfata kinita pou exo dei kai mou aresei poli einai to Motorola Z8 με HSDPA.

giannis k.

Γεια σας παιδια.

Επειδη σκεφτομαι μηπως το παρω το Viewty, θα ηθελα πολυ σας παρακαλω να μου πειτε αν τα βιντεο που τραβαει τα παιζουν και αλλα απλα κινητα (απο θεμα αρχειου, οχι μεγεθους) οπως πχ ενα Κ800.
Αν υποστηριζονται δηλαδη σαν αρχειο απο τα απλα κινητα γιατι ακουσα οτι το Viewty αποθηκευει τα βιντεο που τραβας, σε [.avi] και δεν γνωριζω τι γινεται με αυτο το θεμα….

Περιμενω την πολυτιμη απαντηση σας.!!

tasosvel

Λοιπόν όταν τραβάς βίντεο σε υψηλή ανάλυση τότε η συσκευή το αποθυκεύει σαν Divx ( avi στην ουσία) σε χαμηλότερες αναλύσεις τραβάει σε 3gp. Ένα απλό κινητό δεν μπορεί να τρέξει αρχεία avi. Θές κάποιο smartphone ή κάποιο win mobile για να τρέξεις τέτοιου είδους αρχεία η μπορείς να τα μετατρέπεις μέσω υπολογιστή αλλά θα χάνουν σε ποιότητα για να μπορούν να αναπαραχθούν από το κ800 .

Kostask11

@giannis k. φίλε μου ΔΝ συνιστώ να το πάρεις!η κάμερα του, σε συγριτηκό τεστ, βγήκε τελευταία!δηλαδή άν θες κινητό με την καλύτερη κάμερα, τότε πάρε το Nokia N82(έχει την καλύτερη κάμερα ως τώρα), μετά πιστεψε το ή όχι πάει το Samsung G600, μετα το SE K850i, μετά το Nokia N85,μετά το G800 κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ το veiwty! οπότε φίλε μου, δώσεις τζάμπα τα λεφτά σου!πραγματικά!αν θες περιμενε να βγει κάτι πολύ καλό(βλέπε samsung omnia https://techblog.gr/mobile/samsung-i900/ )

giannis k.

Πω πω, παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ για τη βοηθεια… Εχω ρωτήσει πολύ κι αλλους και δεν το πιστευω οτι δεν ξερουν αν τα βιντεο που τραβαει το κινητο τους τα παιζουν και αλλα κινητα.!

Τασο, πραγματικα μου ελυσες το προβλημα.

Κωστα, πραγματικα μου δημιούργησες πρόβλημα.. χαχα 😀
Πλάκα κάνω. Πραγματικά δεν πάω για την κάμερα, δεν με ενδιαφέρει η τόσο πολύ καλή κάμερα (εξάλλου είναι ψιλο-γνωστό οτι η ποιότητα των καμερών των LG δεν ειναι αντίστοιχη των ονομαστικών τους δυνατοτήτων). Σκεφτομουν και το LG KF700, που ειναι επίσης πολύ ομορφο και με ελαφρώς ανανεωμένο μενού, αλλα πρώτον σκέφτομαι οτι είναι slide ενώ το Viewty είναι πιο σταθερή κατασκευή, κι επίσης έχει μόλις 3Megapixels κάμερα, με φόβο να πέφτει κι ακόμα πιό χαμηλά η ποιότητα των φωτογραφιών του.!

Οπότε πιστεύω το Viewty θα είναι ικανοποιητικό, φαντάζομαι δηλαδή να τραβάει μια πολύ καλή φωτογραφία σε αντιστοιχία με το P1i που είχα πριν ή γενικά με ένα κινητό με 3MP κάμερα…
Αν ναι, δεν με ενδιαφέρει κάτι πιο “πάνω” ακόμα τουλάχιστον.!

tasosvel

Μιλάμε πάντα για αγορά καινούριας συσκευής η μεταχειρισμένης; Γιατί δεν βλέπεις και το 6500 slide της Νοκια. Το κφ700 εμένα δεν με πολυενθουσιάζει . Το viewty πιστεύω οτι είναι ανώτερο.

giannis k.

Ναι, το έχω κοιτάξει και το Nokia 6500 slide. Έχει καλή καμερίτσα αλλά πάλι όχι σαν του Viewty ούτε και καμιά πιό ωραία εμφάνιση.

Βασικά καταλήγω στο Viewty, γιατί θέλω ένα λίγο διαφορετικό κινητό (αν γίνεται), λίγο πιό καλό απο τα μέχρι τώρα (που είχα), αλλά όχι και κάτι τρομερό-κάτι τόσο ιδαίτερο.. δεν πάω δηλαδή για κανα iPhone! Το Viewty έχει την εμφάνιση, είναι και τελείως touch, έχει και μια καλή καμερίτσα.. οπότε κάπως έτσι το σκέφτομαι.

tasosvel

γιατί δεν πέρνεις ένα iphone ? Θα βρέις σίγουρα σε τέτοια τιμή !!

giannis k.

Κατρχην δεν εχει καν μια μετρια καμερα, ουτε και φλας. Επισης φοβαμαι οτι θα παιδευτω πολυ και θα μπλεξω με τοσα που παιρνει και για να το ξεκλειδωσω ή εστω να του περασω κανα δυο βασικα πραγματακια..

Τωρα για την τεχνολογια αφής ενταξει, αστο γιατι… (!)

tasosvel

Οκ . Αν και με 370-380 βρίσκεις ελληνικό και ξεκλείδωτο!! Η κάμερα του όντως δεν λέει και πάρα πολλά.
Επίσης συνήθως όσα κινητά δίνουν βάρος στην βιντεοσκόπηση όπως το Viewty , υστερούν σε λήψη φωτογραφιών.

giannis k.

Ναι, το γνωρίζω οτι υστερεί κάπως στις φωτογραφίες σε αντιστοιχία με την κάμερα που διαθέτει, αλλά δεν ξέρω πού αλλού να καταλήξω.! Και ουσιαστικά εγώ βάζω τα 300, τα υπόλοιπα είναι επιδότηση..

Απλά θέλω να είναι και κάτι ωραίο και πιό ασυνήθιστο.. αλλιώς παίρνω κανα Samsung G800 που είναι καλό μεν και με φοβερή κάμερα αλλά.. κανονικό.

Πάντως το επόμενο (που δεν θα αργήσει και τόσο…!) θα είναι σίγουρα κάτι καλό..

tasosvel

Σίγουρα είναι από τις ωραιότερες συσκευές που κυκλοφορούν και με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Περιμένουμε εντυπώσεις από την αγορά:)

giannis k.

Παιδια, τελικα το πηρα.! Το κινητο ειναι μια χαρα, δουλευει μια χαρα και απο foto-video επισης μια χαρα! (δεν ειχα και ΤΙΣ απαιτησεις εξαλλου)

xαxαxα..!! Μία πρωτη εντυπωση ειναι οτι στην πισω πλευρα του κινητου, στο περιστρεφομενο μερος γυρω απ’την καμερα-που χρησιμευει zoom+μετακινηση στα μενου,
δεν εχει καμια σχεση το σχεδιο που εβλεπα στα βιντεο με το σχεδιο που εχει το δικο μου κινητο..:-D
Δεν ειναι ασχημο ουτε εχει κανενα προβλημα, απλα ειναι διαφορετικο και μαλιστα πιο διακριτικο! (ισως και πιο ωραιο κατα το δικο μου γουστο..)

Τωρα μενει να παρω και μια καρτα μνημης, οπου μου εχουν προτεινει Transcend ή Sandisk..
Για καλη αλλα και γρηγορη.

tasosvel

Πρώτα απ΄ολα καλορίζικοοοο!!!!!! Καλές λήψεις βίντεο 🙂 Τόσο η transcend όσο και η Sandisk είναι πολύ αξιόπιστες, επίσης και η kingston είναι καλή. Απλά οι κάρτες που προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα εγγραφής είναι αρκετά πιο ακριβές από τις κανονικές.

Κώστας Βλαχάκης

Καλορίζικο giannis k. αναμένουμε εντυπώσεις… 🙂

giannis k.

tasosvel: “Απλά οι κάρτες που προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα εγγραφής είναι αρκετά πιο ακριβές από τις κανονικές.”

Δηλαδη..?? Ποιες ειναι αυτες?
Βασικα, (για το συγκεκριμενο μοντελο), μου εχουν πει οτι ειναι καλυτερες οι δυο καρτες που ανεφερα παραπανω. Αλλα ρωτησα κι εδω να παρω καμια γνωμη ακομα.

giannis k.

Γεια σας παιδια. Τελικα ειναι μια χαρα το κινητο και καλο. Ελαφρως αργο στο μενου του gia μη smartphone (σε καποια σημεια μονο) αλλα καθολου ενοχλητικο.
Ωραιες φωτογραφιες, πολυ καλο βιντεο και νορμαλ σαν τηλεφωνο.

(Μονο με την καρτα δεν εκανα σωστη επιλογη τελικα, αλλα αυτο διορθωνεται.!)

tasosvel

τί κάρτα πήρες ;

giannis k.

(παιρνει καρτες microSD)
Πηρα μια Transcend αλλα απλη, χωρις να γραφει επανω Premium ή κατι αλλο, μου ειπαν ειναι 80x (οι πιο γρηγορες που εχουν).
Αλλα μου ειχαν προτεινει και μια “Sandisc-Mobile Premier”… (ενω επισης μου ειπαν να μην προτιμησω Kingston)

tasosvel

Χθές βρέθηκα σε μια παρέα και μια απο τις κοπέλες είχε το viewty οπότε είχα την ευκαιρία να το δουλέψω για αρκετή ώρα. Το τηλέφωνο έχει απίστευτη οθόνη, πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες touch screen που έχω δουλέψει. Έχει άμεση απόκριση και αρκετά μεγάλα γράμματα για να γράφεις άνετα μήνυμα.

giannis k.

Αληθεια?! Χαιρομαι που διαβαζω καλα σχολια, ειδικα απο καποιον που εχουν περασει αρκετες συσκευες απ’τα χερια του.

Κώστας Βλαχάκης

Διάβαζα σήμερα στο site της LG ότι Viewty έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια συσκευές σε περίπου 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο!

tasosvel

Είναι πολύ καλό και έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Ένα λειτουργικό να είχε μέσα και θα ήταν τέλειο.

giannis k.

Δεν γνωριζω και πολλα, αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο αριθμος των πωλησεων του.!

@tasosvel: Ακριβως, λειτουργικο και κανα WiFi(!)..
Φανταζομαι ομως πως δεν θα μεινει στο Viewty, αλλα ολο και κατι παρομοιο (ισως και πιο ωραιο) θα βγαλει, με αυτες τις λεπτομερειες που του λειπουν.
Προς το παρων (οσον αφορα στα “touch” μοντελα της) σαν να παλευει με τα σχεδια μοιαζει, αν κρινω κι απο καποια σχεδον παρομοια μοντελα της, οπως το KF700 ή το καινουργιο LG Dare (και άλλα ενα-δυο που δεν παιζουν Ελλαδα νομιζω) αφου το μονο που αλλαζει ειναι τα χαρακτηριστικα της καμερας (5 και 3 megapixels).

giannys

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

giannys

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το ξεκλειδομα του viewty ku990i lg?????????????
περιμενω νεα απο σας!!!!!!!!!!!
Η απαντησεις σας ειναι πολιτιμει!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!

Γιώργος Β.

Το ‘χε κάποτε ο πατέρας μου, το πήρα μετά εγώ, ένα έχω να πω, ΚΙΝΗΤΑΡΑ, ακόμα και σήμερα το αναπολώ, με την κάμερα με ξένον φλας, το κουμπί 2 θέσεων για την κάμερα, τον διακόπτη / επιλογέα μεταξύ φωτογραφικής-βίντεο-συλλογή, το πενάκι που έμπαινε σαν μπρελόκ με σχοινάκι, το μεταλλικό πίσω μέρος, και βέβαια το μεταλλικό δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα που έκανε ζουμ, αλλά λειτουργούσε και μέσα στα μενού ως «πάνω-κάτω», αλλά και το πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε, Space Commando Platoon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.