LG-VS870 Verizon Wireless, Qi Phone με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

To 2013 θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης με ολοένα και περισσότερες φορητές συσκευές να κυκλοφορούν με αυτή τη δυνατότητα. Με σκοπό να υπάρξει ένα κοινό στάνταρτ και οι συσκευές να μπορούν να φορτίσουν ασύρματα χρησιμοποιώντας κοινά αξεσουάρ, έχει ιδρυθεί η κοινοπραξία Wireless Power Consortium (WPC).

Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα πρώτα smartphones που έχει πιστοποιήσει η κοινοπραξία WPC με την ένδειξη “Qi Phones” και ήδη κυκλοφορούν, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το LG-VS870 μέσα από την αμερικάνικη Verizon Wireless.

Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 820
Nexus 4
HTC Droid DNA
• LG Spectrum 2

, LG-VS870 Verizon Wireless, Qi Phone με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos3

Τεχνικα χαρακτηριστηκα ξερουμε?

lorentzos

Αυτο ειναι πρόοδος και εξέλιξη, λιγότερα καλώδια πιο εύκολη χρήση, αλλα οσο παμε και οι ακτινοβολίες απο το διάστημα μέχρι την γη μεγαλώνουν και το ερώτημα είναι πόση ακτινοβολία αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός……..

Babis

Εμενα παντος ολα τα κινητα της LG ιδια μου φαινονται
Εκτός από το nexus 4 που έχει επηρεασει η Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Internet Social Media TikTok USA

ΗΠΑ: Επιταχύνουν τον αποκλεισμό του TikTok

Οι ΗΠΑ επιταχύνουν τις διαδικασίες για το νομοσχέδιο που σχετίζεται με το TikTok και τα θέματα εθνικής ασφαλείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Κέβιν Μακάρθι.

Business Social Media TikTok USA

TikTok: Ο Shou Zi Chew “απολογείται” στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Ενώπιον του αμερικάνικου Κογκρέσου αναμένεται να βρεθεί ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew μετά τις κατηγορίες για παραβίαση των δεδομένων των χρηστών και τον αποκλεισμό της εφαρμογής σε αρκετές χώρες του πλανήτη.

Smartphones Facebook Instagram Meta

Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Η Meta λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Facebook και Instagram να διαθέτουν επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά έναντι πληρωμής.