LG, Δοκιμάζει με Windows Phone 8 αλλά δεν έχει κάτι στα άμεσα σχέδια

Έχει ακουστεί ξανά ότι η LG σχεδιάζει μοντέλα smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 όμως τίποτα δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα ούτε κάποιος από τα στελέχη της έχει μιλήσει ποτέ για αυτό. Για πρώτη φορά ο Managing Director της LG για την αγορά της Ινδίας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι στην πατρίδα (Νότιο Κορέα) αναπτύσσουν smartphones με Windows Phone 8, χωρίς όμως να κάνει καμία άλλη αναφορά για το αν και πότε θα κυκλοφορήσει κάποιο από αυτά.

LG Windows Phone 8 smartphone, LG, Δοκιμάζει με Windows Phone 8 αλλά δεν έχει κάτι στα άμεσα σχέδια
Στην εικόνα απεικονίζεται ένα concept για το πως θα μπορούσαν να είναι τα Windows Phone 8.1.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Γιατί όχι…πλέον όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ενδιαφέρονται για τα windows phone…προβλέπω αύξηση μεριδίου στην αγορά….επίσης κάτι που αναφέρθηκε στην παρουσίαση της Nokia….πριν 1 μήνα περίπου οι εφαρμογές ήταν 160.000 σύμφωνα με τη Microsoft και τώρα 165.000 …κάθε μήνα προστίθενται 5.000 εφαρμογές στο marketplace.

lefteris-crete

Βέβαια το ότι προστίθενται 5000 εφαρμογές κάθε μήνα δεν είναι κάτι “ουάου”..γιατί δεν ξέρεις τι εφαρμογές είναι αυτές….
Πάντως καλό θα είναι να μπεί και η lg στο παιχνίδι για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το όλο θέμα…
Κακά τα ψέματα στα windows phone η Nokia στην ουσία το έχει μονοπώλειο,κάτι που δεν είναι απαράίτητα καλό..Και άλλοι βγάζουνε αλλά η nokia έχει αρκετά δυνατα χαρτια και πρώτο από όλα τις εφαρμογες της και τους χάρτες της…
Κώστα το τηλ στη φώτο είναι κάποιο συγκεκριμένο??
Πάντως είναι απίστευτο..

ΝΙο

Φοβερο τηλ στη φωτο ε??? Κ εμενα μου αρεσε…. Κανα concept θα ειναι…

George E.

Χωρίς να θέλω να γίνω “κακός”, Τάσο για ποιά επιπλέον επιλογή μιλάς; Τα W.P δεν είναι παντού ίδια; Εκτός αν αναφέρεσαι στο θέμα hardware.

tasos

Τις επιλογές του marketplace τις καθοριζεις εσύ π.χ. εγώ έχω διαλέξει το αμερικανικό….οσο αναφορά το hardware παντού ίδιο εκτός από το lumia 521 , 822 , 928 που κυκλοφορούν μόνο Αμερική .

DEMETRIUS

ταμπλετοφωνο με wp8..μετά ας πεθάνω!:P 😛 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.