LG, Ετοιμάζει ξανά Windows Phone 8 smartphone;

Το LG Optimus 7 ήταν το πρώτο Windows Phone κινητό που είχαμε πιάσει στα χέρια πίσω τον χειμώνα του 2010. Ήταν το πρώτο μοντέλο της LG με το λειτουργικό της Microsoft και ανάμεσα στην πρώτη φουρνιά μοντέλων μαζί με άλλα της HTC και της Samsung. Έκτοτε η LG δεν κυκλοφόρησε κάποιο άλλο με Windows Phone και αφοσιώθηκε στο Android.

Σήμερα επανέρχονται οι φήμες για πρόθεση της LG να ανακοινώσει σύντομα ένα Windows Phone 8 smartphone σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Korean Times. Η ίδια αναφέρει ότι στις πληροφορίες της από στέλεχος της αγοράς που δεν θέλει να κατονομάσει υπάρχει και η “ενημέρωση” ότι στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013 η LG θα παρουσιάσει ένα Android smartphone με οθόνη 5.5 ίντσες.

LG, LG, Ετοιμάζει ξανά Windows Phone 8 smartphone;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αν είναι να παρουσιάσει ένα Android smartphone με οθόνη 5.5 ίντσες με L-style όπως το Optimus Vu, να το μάθουμε σύντομα για να ξέρω να μην βάλω καινούργια πλακάκια στο σπίτι. Και με αυτό θα βολεύομαι. Το πρώτο Smart House με Android θα έχω!!

Όσων αφορά ένα LG Windows Phone 8, το βλέπω θετικό. Άντε να μεγαλώσει η αγορά στα Windows Phone 8 μπας και πέσουν οι τιμές. Να νιώσει λίγο πίεση του ανταγωνισμού και η Nokia να χαμηλώσει κι αυτή τις τιμές της.

Λευτέρης

Πάντως η προηγούμενη απόπειρα της Lg με windows phone ήταν αποτυχημένη…..δεν θύμαμε το μοντέλο αλλα ξέρω 3 παιδια με το συγκεκριμένο κινητο που πάνω στον 1-1,5 χρόνο τους χάλασε…….

GiannisMix

@Λευτέρης
Μου φαίνεται λιγο fake το σχολιο σου. Συγγνωμη κ ολας αν δε καταλαβαίνω το “δε θυμαμαι το μομτελο αλλα ξερω 3 παιδια με το συγκεκριμενο κινητο..”
Εγω κ ενας φιλος μου το εχουμε απο Μαιο του 11 και λειτουργει αψογα μεχρι κ σημερα παρολο που εγω το κακομεταχειριζομαι οσο δε παει.
Ειναι πολυ καλη κατασκευη κ εχει ακουσει πολλα θετικα κατα καιρους απ το κοινο..

md03582

@GiannisMix +1. Και εγώ τα καλύτερα είχα ακούσει για το optimus 7.

Greg7

Επίσης κάτοχος του LG optimus 7..από 02/2011..Ομολογώ ότι ξεπέρασε τίς προσδοκιες μου..αξιόπιστο,απροβλημάτιστο,γρήγορο κι ανθεκτικό..Τα μόνα αρνητικά: το κλειστό OS (των windows phone γενικά δηλ..),περiορισμένο marketplace –σε σχέση με android ,ios–, αλλά το βασικότερο αρνητικό πού θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ πρίν ξαναπάρω LG: TA UPDATES!! Bρε LG..τρομάξαμε να πάρουμε τα 7.5 Mango πέρισυ– forcing the update–..βάλε βγάλε καλώδιο ΚΑΙ ΤΩΡΑ..Ούτε κάν ασχολήθηκες με την έκδοση 7.8!!!..Ανανέωσε τα προήγουμενα μοντελα,βελτίωσε τήν αξιοπίστια σου…ΚΑΙ META BΓΑΛΕ ΚΑΙ LINUX OS MOBILE!!!….Έλεος!!!

Solon

Άντε επιτέλους γιατί υπάρχουν ελάχιστα μοντέλα winphone 8 στην αγορά και δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει έτσι το λειτουργικό.

Βασίλης

Θα συμφωνήσω με τον Greg7, σαν κάτοχος LG Optimus 7: Εξαιρετική συσκευή, σκυλί πραγματικό και με αρκετές δυνατότητες ακόμα και σήμερα, μετά από τόσο καιρό που έχει κυκλοφορήσει.

Από την άλλη η LG εγκατέλειψε το “πλοίο” των Windows Phone με αποτέλεσμα να μην περιμένουμε ποτέ την αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και ξαφνικά εμφανίζεται στα νέα Windows Phone 8! Πιστεύω ότι κανένας κάτοχος Optimus 7 δεν θα ξαναπάρει LG Windows Phone, γιατί όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι μετά…

nbilly

Μην προεξοφλείτε πως το optimus 7 δε θα παρει την 7.8

Παντως ειναι οντως σκυλι και ο μονος λογος να το αλλαξεις ειναι μονο επειδη το βαρεθηκες και θες καινουριο παιχνιδι

GiannisMix

@Βασίλης
οπως ακριβως τα λες φιλε μου… ΝΟΚΙΑ και παλι ΝΟΚΙΑ στο μελλον! εκτως κ αν με εκπληξει ευχαριστα η ASUS και βγαλει κανα padfone με WP και τρελαθω εκει!! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.