LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

Το LG Wine Smart είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο με σχεδιασμό clamshell και οθόνη αφής ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και θέλουν μια κομψή συσκευή επικοινωνίας με όλα τα features των smartphones αλλά και την ευκολία χρήσης ενός απλού κινητού με πλήκτρα. Ενσωματώνει δυνατό ηχείο 1W για να ακούγεται και dedicated πλήκτρο για να μιλάτε.

Το Wine Smart ενσωματώνει οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA, ραδιόφωνο FM και μπαταρία 1700 mAh. Τρέχει Android 4.4 KitKat, είναι 4G/ LTE και έχει πάχος 16.9 χλστ. και βάρος 140.8 γρ.

LG Wine Smart, LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

LG Wine Smart, LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

LG Wine Smart, LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

LG Wine Smart, LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα και αν ναι, πόσο περίπου λέτε να κάνει;
Απο τότε που πήρα το ταμπλετ και εκλεισα το Fb ψαχνω ενα τέτοιο κινητό (Καλή κάμερα, να κανει hotspot και μικρό +μπαταρία).. Ισως οχι clamshell αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο.

vagelis da

δεν το πιανω γιατι κυκλοφορουν μονο στους nippon ολα τα clamshell και τα συρταρωτα ,ξερω οτι εκει τα χρησιμοποιουν πολυ ,αλλα εδω γιατι δε σκανε ποτε;
υπαρχει καποια θεωρια οτι ειμαστε λατρεις των mono των candy bar;

θεωρω οτι τουλαχιστον οι λιγο πιο μεγαλοι,αλλα και πολλοι αλλοι θα ψοφαγαν για κινητο με κουμπια και μικρο σχετικα μεγεθος με δυνατοτητες του android ,και θα εκανε τη μεταβαση σε smartphone λιγοτερο “τρομακτικη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.