Το Lumia 635 είναι καλύτερο deal από το iPhone 6;

To Lumia 635 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 και τιμή 100 δολάρια Αμερικής (169 ευρώ Ελλάδα) είναι καλύτερο από το iPhone 6 που κοστίζει 700 δολάρια (Ελλάδα 739 ευρώ) υποστηρίζει η Microsoft Αμερικής με εικόνα που “πόσταρε” στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το Lumia 635 είναι καλύτερο deal λέει η Microsoft μιας και με μια πληθώρα αξεσουάρ και συνολική τιμή 269,99 δολάρια Αμερικής παίρνεις κινητό 4G, universal φορητό φορτιστή, ασύρματο φορτητό ηχείο, ακουστικά κλειστού τύπου, το NFC tag treasure αλλά και έξτρα καπάκι αλλαγής.

Εντάξει νομίζω ότι τα παραλέει η Microsoft, σίγουρα όμως κάποιοι θα συμφωνήσετε μαζί της.

Lumia 635 είναι καλύτερο από το iPhone 6, Το Lumia 635 είναι καλύτερο deal από το iPhone 6;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peris Kon

Το lumia 930 στη μισή τιμή είναι σίγουρα καλύτερο

jonjon

Έχει μια δόση αλήθειας! Όταν το θες για Facebook,browsing, chat όπως το μεγαλύτερο ποσοστό είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων.

Ιωάννης jb

Για γέλια είναι αυτοί που το είπαν!!!!! αξεσουάρ ε ναι τρομερά (όσο κάνουν τα hands free του iphone δε κάνουν όλα αυτά μαζί)
Αν είναι δυνατόν δλδ!!
Συγκρίνουν οι άσχετοι το 635 με 5αρα κάμερα με βίντεο στα 720p 30fps και χωρίς μπροστινή κάμερα, με την τρομερή φωτογραφική του 6, τα 720p βίντεο στα 240fps και ίσως με την καλύτερη μπροστινή κάμερα που υπάρχει σε κινητό
αααα τώρα κατάλαβα είναι καλύτερο ρε σεις επειδή είναι τετραπύρινο πέρνει επέκταση μνήμης και έχει καλύτερη μπαταρία
τι άλλο θα μας πουν ήθελα να ήξερα..
Τουλάχιστον να βάζαν το 735 που άντε στα κομμάτια να πάει (όχι ότι κάνει τίποτα κι αυτό, αλλά) το συγκρίνεις με το iphone 6

φωτης lgg3

Κι αν εχει bluetooth, fm radio ,απαλαγμενο απο itunes,χαμηλη sar επιπλεον, ε τοτε μηπως ειναι οντως καλυτερο?

cghera

Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει και να δοκιμάσει.

Junkermann

Εκτός από τα low-budget 630 και high end 930, υπάρχει το ψευτο-high end 830 με δεκάρα
pure view κάμερα.

Ο πραγματικός όμως «winner» για εμένα είναι το 730 / 735 (4G)

_Junkermann

Genesis

ιωαννης

σίγουρα τα παραλέει αλλά άμα θες εσύ κινητό με μόνο τα ακουστικά όπως λες άμα κάνουν όσο λες με 170 δολάρια μπράβο σου με χαρά σου αλλά και μεγάλη βλακεία….anyway σίγουρα ποιο value money αλλά και άμα το θες για απλή χρήση όντως είναι καλύτερο γιατί γλυτώνεις 500+ ευρό και δεν λυγίζει 😀 ( πλακιτσα )

pavlos

Δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν την διαφορά …Αυτό είναι το λιγότερο ….οι εφαρμογές είναι το θέμα…ας είχε εφαρμογές κάπως σαν IOS τότε μάλιστα,θα το είχα πάρει χθες και άσε τους ιδημονες να λαλούν για specs και κάτι τέτοια

kostas52

@Ιωάννης jb
ειμαι καταχως του Lumia 630 και το εχω ευχαριστιθει ποιο πολλη και απο Android smartphone
1.Η μπροστινη καμερα δεν μου εχει χρειαστει ουτε μια φορα στο παλιο μου smartphone που ειχε και εξακολουθει να μου ειναι αχρηστη.Επισης αμα θες να καλη μπροστινη καμερα παρνεις το Oppo N3.Μονο το LED Flash ειναι πλην σε καμερα και 3 mp διαφορα στην καμερα δεν λεει σχεδον τιποτα
2.Τι να κανω τα 240fps δεν παω στη ζουγλα να τραβιξω ντοκιμαντερ ουτε να φτιαξω ταινια για αυτα δεν χρησιμοιοπεις κινητο αλλα βιντεοκαμερα

Kostas K.

Άστοχη διαφήμιση αφού οποιοδήποτε smartphone είναι καλύτερο deal από το iPhone 6 😛

Δημήτρης β

Τα εκατό δολάρια σίγουρα δεν είναι 169 ευρώ

nickoskr

@Δημήτρης αναγράφει την τιμή στα Ελληνικά καταστήματα.! Όχι την αναλογία ευρώ-δολάριο.!

Γιώργος

Σε σχέση με το πιο υπερτιμημένο τηλέφωνό της αγοράς (iphone) ακόμη και τηλέφωνα της πλάκας όπως το συγκεκριμένο Microsoft φαίνονται σαν ευκαιρίες.

Στεφανος

Με 1000€ περμεις ενα iphone 6 dual core, 8 mp. Η apple ειναι για γελια.

Kostas

Δειτε λιγο προσεκτικα τον τιτλο…Δεν τιθεται θεμα καλυτερης συσκευης. Ουτε ειναι ασχετοι οι υπευθυνοι του marketing της Nokia( Microsoft δηλαδη). Για deal αναφερονται, “τι δινεις και τι παιρνεις” με πολυ απλα λογια. Προσωπικα θα συμφωνησω μαζι τους, αλλα ειναι κατι το οποιο ειναι αρκετα σχετικο και επιδεχεται διαφορετικες ερμηνειες.

j

@Στεφανος
1)γιατι ανάφερες το ακριβό μοντέλο όταν υπάρχει και πιο φθηνό στην ίδια τιμή με τις άλλες ναυαρχιδες. Και αυτο με τα 1000 € έχει και 128gb αποθηκευτικό χώρο
2)αυτο το δυπηρηνο τρέχει αν όχι περισσότερο, το ίδιο smooth με τα τετραπύρηνο και δίχως Λαγκ. Και η 8αρα που λες βγάζει παρά να παρά πολύ καλές φωτογραφίες (έχω το 4s και έχω βγάλει φωτογραφίες με τρομερή ανάλυση για 8mpx φαντάσου το 6 που έχει και βελτιωμένη)

Βασίλης Γ.

Διαφωνώ απόλυτα…εν συγκρίσει με το Lumia 930 σαφώς και θα δεχόμουν τη σύγκριση.

ioannis

κατοχος lumia 930 το δικο μου σιγουρα είναι καλυτερο από ένα iphone

nikos049

γκρινιάζουμε για τον ΕΝΦΙΑ αλλά τα σκάμε τα 900ευρόπουλα άνετα για ένα τηλ.

προσωπικά το τηλ. λόγο δουλειάς, ευτυχώς που δουλεύω, το πήρα 125€
Lumia 525

και όχι δεν ζηλεύω σε τίποτα της ναυαρχίδες
έλεος δηλαδή
έχω φίλος και γνωστούς με iPhone και με S4~S5 που πέρα τα του να παίρνουν τηλ. και μηνύματα τα έχουν ολοκληρωτικά για ΕΦΕ

Αλέξανδρος

Αν εβγαζε η microsoft διαφημιση μεταξυ lumia 735 και iphone κατι θα γινοταν..

Ειμαι κατοχος lumia 630 εδω και 3 μηνες και οχι, το κινητο μου δεν ειναι με τιποτα καλυτερο απο το αϊ-φον.
Το μονο γεγονος που με παρηγωρει ειναι η τιμη που το πηρα (120 ευρω).

Σημερα ειμουν στο πλαισιο που επιτελους εφερε το lumia 735 και ειχα μεινει αναυδος με το μεγεθος του χασματος μεταξυ αυτου και του κινητου μου.
(ρεαλιστικα η microsoft θα επρεπε να ονομασει το κινητο μου lumia 530 και το lumia 530 θα πρεπε να το πει 430)…

Καλο κινητο μην με παρεξηγειται, αλλα σε αφεινει να θελεις και αλλα..
(πιθανοτατα αυτη να ηταν η στρατηγικη της microsoft εξαρχης)

The Banker $

Αναμφιβολα, το lumia αξιζει περισσοτερο, για αυτα που προσφερει και με το κοστος που εχει, σε σχεση με το iphone.

@nikos049 + 1000

Alexboom

Ελάχιστοι έχουν καταλάβει οτι το άρθρο αναφέρεται σε DEAL….ή αδυνατούν να καταλάβουν, λόγω παρωπίδων, τί σημαίνει DEAL!

κι έχεις και τον Ιωάννη τον bj να λέει το παρακάτω: (όσο κάνουν τα hands free του iphone δε κάνουν όλα αυτά μαζί)……

Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας???!!!!!

George

Για απλή χρήση είναι σίγουρα καλύτερο το 635, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το iphone 6 με το nokia lumia 635. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το Nokia Lumia 930 συγκρίνεται με το iPhone 6.

magicweed-7-

Παιδιά μιας και είμαι κάτοχος του 630 θα ήθελα να αναφέρω ότι το κινητό δεν υπάρχει πραγματικά το έχω 4 μήνες και αναρωτιέμαι ακόμα μέχρι και στοίχημα με τον εαυτό μου θα βάλω σε λίγο για το πότε θα κολλήσει… Μα να μην έχει φάει το παραμικρό λαγγάρισμα δηλαδή δεν γίνετε ακόμα και απ το pc μου ποιο γρήγορο είναι αφήστε δε ότι όταν το βγάζω στην παρέα πάντα θα υπάρξει κάποιος να το πάρει να το περιεργαστεί και να με ρωτήσει με μια απορία για το πόσο όμορφο είναι ποιο κινητό είναι πόσο το πείρα κλπ κλπ… Όσον αφορά το σερφάρισμα προκαλώ όποιον κάτοχο iPhone 6 σε σύγκριση…. Nα αναφέρω πληροφοριακά ότι είμαι στα ίδια επίπεδα ταχύτητας καμία φορά τα ξεπερνάω με Samsung 5 και iPhone 5s σε κάποιες πρόχειρες συγκρίσεις ταχύτητας που έχουμε δοκιμάσει με την παρέα μου…

Υγ. Μου περίσσεψαν λεφτά για μια Gopro απάντηση σ αυτούς που λένε για την κάμερα…..

Ιωάννης jb

Alexboom λες να μη κατάλαβα ότι μιλάει για καλύτερο deal?? Τι παρωπίδες και κουραφέξαλα μας λες ρε φίλε είδες τι είπα στο σχόλιο μου? Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?? Επειδη σχολίασα με αυτό το τρόπο παραπάνω?? οτι να ναι Τα δύο κινητά που συγκρίνουν είναι μέρα με την νύχτα είναι πως το λέμε στα ελληνικά ΑΚΥΡΟΙ!!!!!!! ανέφερα κάποιες τεράστιες διαφορές τους Δε γίνεται να τα συγκρίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι σαν να συγκρίνεις aygo με 86 gt και αν σε μπέρδεψα επειδη είναι απο ίδια εταιρία να σου πω smart με ferrari 458 Και τα δύο μικρά τι κάνουν τι δουλειά τους αρκετά καλά!! αλλά τα άλλα 2 πετάνε!!!!!! Τωρα για να πω και το άλλο για το οποίο με κατακρίνεις Ούτε iphone θα έπερνα ούτε gt 86 γιατί απλά δε μου φτάνουν τα λεφτά Κανα aygo και κάνα 635 θα τα έπερνα γιατί μου φτάνουν Οποτε καταλήγουμε στο συμπέρασμα (όπως και αυτοί στην microsoft είναι άκυροι) είσαι κι εσύ άκυρος που νόμισες οτι δε θα προτιμούσα το lumia Τα ευκόλως εννοούμενα παραλλείπονται magicweed-7- Ηρέμησε μεγάλε κι ο κώστας στο hands on που του έκανε κόλλαγε είπαμε να γουστάρουμε μια εταιρία αλλά όχι κ έτσι!! δλδ αν το 630 φτανει… Συνέχεια »

magicweed-7-

@Ιώαννης jb
Μεγάλε πρώτον δεν έχει γίνει hands on απ τον Κώστα για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεύτερον δεν είπα ότι το 930 είναι ποιο γρήγορο απ το 630….

Ιωάννης jb

magicweed-7-
Κοιτα να δεις…. μπερδευτικα, όντως έχεις δίκιο, για το 530 είχε κάνει και το κινητάκι ήταν μετριότατο!! εντάξει λογικό είναι 80 ευρώ κάνει!!
https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-530-hands-on-review-2001/
Αλλά δε μπορει ρε συ να λες κάτι τέτοια εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας!!!!!
80 κάνει το 530, 110 το 630
δε μπορει να εχουν μεγάλες διαφορές και αν το ψάξεις θα δεις ότι όντως δεν εχουν!!
Ακου διαφορές…..
Το 530 εχει 4gb μνήμη, snapdragon 200, adreno 302 και καλύτερο ppi (245, ενω το 630 έχει 218)
Το 630 έχει 8gb, snapdragon 400, adreno 305, απλά είναι λίγο μεγαλύτερο, έχει διαφορετική τεχνολογία οθόνης που το καθιστά ανώτερο στην οθόνη και 720p βίντεο..
Δεν είναι μεγάλες διαφορες…. συν του ότι και τα δυο δεν έχουν μπροστινη κάμερα
Οποιον λογικό ανθρωπο να ρωτήσεις θα σου πει ότι και τα δυο είναι μετριότητες απλά το 630 είναι λίγο πιο καλό!! φαινεται οτι λες ότι να ναι γιατι δε μπορει το 930 που έχει κορυφαία specs και κάνει 4 κατοστάρικα να το συγκρίνεις και να λες δεν είναι πιο γρήγορο απο το 630!!
οι αποδείξεις υπάρχουν στο hunds on του κώστα.
ΑΥΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.