Lumia 830, render με 13MP Pureview κάμερα και brand “NOKIA by Microsoft”

Πριν από κάποιες μέρες είδαμε leaked φωτογραφίες από μια Nokia/Microsoft συσκευή η οποία υποθέσαμε ότι είναι ο απόγονος του Nokia Lumia 820 από το 2012 και θα ονομάζεται Lumia 830.

Η συσκευή εμφανίζεται ξανά σε render αυτή τη φορά αντί για live φωτογραφία και στην πίσω πλευρά βλέπουμε το brand Nokia by Microsoft. Αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαμε ακούσει σχετικά με την ονομασία των συσκευών της Nokia τώρα που άλλαξαν χέρια. Τελικά δίπλα στο «επιβλητικό» Nokia προστίθεται ένα πιο διακριτικό «by Microsoft». Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft κάνει αισθητή την παρουσία της.

Ίσως σε 1 με 2 χρόνια δούμε τη Microsoft να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της αφαιρώντας εντελώς το όνομα της Nokia.

Όσο για το Lumia 830 η φωτογραφία μας λέει ότι θα έχει 13 MP εξωτερική κάμερα η οποία γράφει επάνω «PureView» και «Zeiss». Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

nokia lumia 830, Lumia 830, render με 13MP Pureview κάμερα και brand “NOKIA by Microsoft”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
obi

“Ίσως σε 1 με 2 χρόνια δούμε τη Microsoft να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της αφαιρώντας εντελώς το όνομα της Nokia.”

Αυτό ακριβώς.

Notis

”Ισως” και πάλι ”ισως όχι” ας μην στηριζόμαστε σε εικασίες για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Το τι προτίθεται να κάνει η Microsoft και η κάθε εταιρία δεν το ξέρει κανείς. Το σίγουρο είναι προς το παρον ότι το brand nokia θα υφίσταται.

christos

Θεωρώ ότι είναι αμφίβολο αν σε 2 χρόνια υπάρχει το συγκεκριμένο λογισμικό.

chris

@christos με ποια λογική πας και βγάζεις τα προβλήματα σου σε κάθε άρθρο για την νοκια;;

RigoMS

Ε δεν υποφέρεται ο τύπος σε ότι έχει να κάνει με τα WP πετάγεται σαν π@@@@…..αντε από κει ρε γελοίε….

obi

Μα ρε Chris τί το θες κ συ;
Ο christos ρώτησε στο σχολείο πριν κλείσει για διακοπές κ η Πυθία είπε ‘gods bless the Android ‘.

Στο ενδιάμεσο, όχι μόνο η Microsoft θα έχει κλείσει αλλά κ οι εξωγήινοι θα κάνω κυβερνούν τη Γη!
Who knows???

killbillgr

Πάλι εδώ μέσα κάποιοι υπνοβατούνε, θέλουνε λέει το λογισμικό νεκρό. Έχουν βάλει παρωπίδες και δεν βλέπουν ούτε αριστερά 👈 ουτε δεξιά 👉 και είναι προς μια κατεύθυνση ios, Android Όπως έχετε καταλάβει έχουμε γεμίσει νεκροθάφτες σε αυτο εδω το τεχνολογικό σάϊτ.

μητσος

Παιδια κανενας σοβαρος κ νοημον δε σχολιαζει ετσι ..μη τους παιρνετε στα σοβαρα δεν εχουν δουλεια να κανουν…παιζει να ειναι κ οι ιδιοι τυποι..
Σαν κατοχος κ των δυο λειτουργικων θεωρω τα wp 8.1 ενα πληρεςλειτουργικο που θελει το χρονο του να εδραιωθει αλλα κ να προωθηθει καταλληλα.

chris

@killbillgr τα χεράκια δεξιά 👉 αριστερά 👈 απο το λουμια εε ;;!! 😀

nikmour

Κάτι άσχετο. Τι θα γίνει ρε παιδιά με το 8.1 update?

RigoMS

@nikmour μέχρι τέλος του μηνός η cosmote που είναι πιο κσθυστερημενη θα το δώσει ακομα και για το 520…αν έχεις κάποιο high end να το περιμένεις ως τις 20

nikos

@nikmour η ms δήλωσε ότι θα αρχίσει να διατίθεται στις δυο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου(οπότε όπου να’ναι…).Παρόλα αυτά αν είσαι ανυπόμονος πέρνα την preview for developers,είναι εξαιρετική και πολύ εύκολο να την περάσεις…

nikmour

Παιδιά δεν θέλω την dp. Θα περιμένω την κανονική. Ένας από τους λόγους είναι ότι η κανονική έχει λύσει τα διάφορα προβληματάκια με την μπαταρία. Πάντως έχω Vodafone.

tasos

Θεωρώ ότι είναι αμφίβολο σε 2 χρόνια το Lagdroid να χάσει το LAG και να γίνει ασφαλές ένα OS….

tasos

@nikmour Εννοείς ότι έχεις Vodafone σαν παροχο ή ότι από εκεί πήρες το κινητό ?

nikmour

@tasos Και τα δύο

tasos

@nikmour Θα πάρεις το update σχετικά εγκαίρως, μιας που η Vodafone δίνει γρηγορότερα τις αναβαθμίσεις.

Conx

1) Θεωρώ πως οποιοδήποτε σχόλιο που απλά έχει ως σκοπό να τρολλαρει είναι περιττό και δεν χωράει σε ένα τεχνολογικό σάιτ. “Φανμποισμοι” στα τρένα.
2) Δεν πιστεύω πως το brand Nokia θα χαθεί, πολύ απλά γιατί είναι μάρκα πολλών ετών με τεράστια ιστορία στα κινητά οπότε θα ήταν τουλάχιστον χαζό η Microsoft να το σβήσει τελείως από τον χάρτη, για τον απλούστατο λόγο πως ο κόσμος εμπιστεύεται το όνομα Νοkia στα κινητά, η microsoft δεν εχει εδραιωθεί ακόμη ως εταιρία κινητής τηλεφωνίας πέρα από το λογισμικό wp8 πάντα.

George E.

Δεν πάει να το πει και Μπάμπη… Η ουσία είναι ότι πρόκειται για έναλειτουργικό υπόδειγμα σε απόκριση και εμπειρία χρήσης. Λίγο το store να ήταν πιο πλήρες.

christos

Εγώ ούτε ειρωνεύομαι κανέναν ούτε κάνω κακαεντρεχή σχόλια. Με σχεδόν μηδενικά ποσοστά σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία απλώς δεν έχει μέλλον ένα λειτουργικό. Αυτό λέω. Την καραμέλα της Ευρώπης με το σχεδόν 10% δεν τη σχολιάζω γιατί και στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο εμφανίζει πτώση. Οι developers δεν ενδιαφέρονται μέχρι να φτάσει το 10% παγκοσμίως και αυτό από ότι λένε οι εταιρείες ανάλυσης δεν πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια. Απλά είναι τα πράγματα.

RigoMS

Δείτε έναν αναλητη με “κακαντρεχή” σχόλια!!!

Notis

Ρε μανούλα μου μας έχεις κουράσει το καταλαβαίνει το μυαλό σου αυτό. Έχεις βάλει την κασέτα και παίζει συνέχεια το ίδιο τραγούδι.

Γιώργος

Πάντως είναι πλέον φανερό πως μόνο η Nokia έχει ξεφύγει από τη λογική της δημιουργίας συσκευών μόνο για εφαρμογές. Ποιότητα σε κατασκευή και χρήση.

killbillgr

@chris ναι φίλος από lumia 920 σε ξέχασα

killbillgr

@christos Να κανω μια ερώτηση φίλος από ποιο μαντείο παίρνεις χρησμό? Από τους Δελφούς? Ή από του Αμμωνα από πήγε και Μ.Αλεξνδρος?

mitsakos

Ρ chris,ποσο καιρο εχει τ ios κ τ android κ ποσο τ wp???Ολα τ λειτουργικα στν αρχη της δημιουργιας τους αντιμετωπιστηκαν μ δυσπιστια τουλαχιστον,π.χ. το android αποριφθηκε απο αρκετες εταιριες,και ευτυχως που αγοραστηκε τ project απο τν google,αλλιως δν θα εφτανε ποτε εως το σημερινο επιπεδο…,μονο το μελλον θα δειξει αν θα τα καταφερει η νοκια και τ wp…

eleonora

Το android εμφανιστηκε τελη του 2008,και μεσα σε 3 χρονια ηταν το πρωτο λογισμικο σε κινητα παγκοσμιως.Βεβαια,ειχε μεγαλυτερη υποστηριξη,αλλα αν δειτε τις πωλησεις, μονη της η samsung περυσι πουλησε 300εκ android,2 φορες οτι πουλησε η apple,και κανα 6αρι+ φορες οτι πουλησε η nokia.

RigoMS

@eleonora εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο…..και το Android ιδρύθηκε το 2003 άλλο που το 2008 λανσαρίστηκε επίσημα σαν λειτουργικό…..και πριν βγει το iPhone το android δεν ήξερε τι πάει να πει οθόνη αφής…..αυτο έτσι για να μην το παίζουν έξυπνοι μδ μια πρόχειρη ναζητηδη στο google

killbillgr

Παιδιά λογισμικά είναι αυτά ο καθένας διαλέγει και παίρνει ότι θέλει. Τώρα εμείς αποφασίσαμε να γίνουμε αποστάτες των μεγάλων λογισμικών γιατί βάλαμε κάποια κριτήρια και ήρθαμε εδώ, ξέρουμε ότι τα wp έχουν ένα θέμα με εφαρμογές, για αυτο και οι πόλοι δεν έρχονται εδώ. Μην μας λέτε για πωλήσεις και αριθμούς τη θραύση κάνουν τα ανδροιδ.Από εκεί ερχόμαστε και από τα δυο λογισμικά ξέρουμε τη χάσαμε και τη κερδίσαμε. Εμάς οι αριθμοί δεν μας λένε τίποτα εμείς θέλουμε γρήγορο λογισμικό να γλιστράει το δάχτυλο στην οθόνη ελαφρύ UI και απλά πράματα τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά. Δεν πιάνουμε κινητο πρώτη φορά στα χέρια μας.

tasos

Sorry Lagdroid fans που θα σας το χαλάσω όσο αναφορά τη γνώμη σας για το store, αλλά φήμες θέλουν τη Microsoft να επιτρέπει Android apps στο Windows Phone….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.