Lumia 950 και 950 XL έρχονται στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τα πρώτα smartphones με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile, θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα μάθαμε για τα Lumia 950 και Lumia 950 XL, για το προσιτό Lumia 550 δεν λάβαμε απάντηση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το δούμε κάποια στιγμή στην ελληνική αγορά, φαίνεται όμως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ότι πρώτα θα σκάσουν τα “μεγάλα” μοντέλα και μετά το οικονομικό.

Διαβάστε επίσης: Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο διαθέσιμη η αναβάθμιση

Δεν αποκλείεται το Lumia 550 να έρθει μέσα στις γιορτές τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό δεν είναι πληροφορία αλλά εκτίμηση.

Σε κάθε περίπτωση το δεδομένο όπως προκύπτει σήμερα από συζητήσεις μας με στελέχη της Microsoft Hellas, είναι ότι τα Lumia 950 και Lumia 950 XL θα είναι μαζί μας μέσα στον επόμενο μήνα. Ανυπομονείτε;

Lumia 950 και Lumia 950 XL Ελλάδα, Lumia 950 και 950 XL έρχονται στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Lumia 950 και Lumia 950 XL Ελλάδα, Lumia 950 και 950 XL έρχονται στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Μεχρι τελος Νοεμβριου η αφιξη στην Ελλαδα. Η Ελληνικη τιμη τους ομως;

forneverarrow

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα, όταν έδωσα ευκαιρία στα Windows Phone 8.1, ότι το λειτουργικό της MS δεν έχει κανένα πρόβλημα πλέον. Εξαιρετικά smooth και πλήρες. Αλλά τι να το κάνω ρε αδέρφια όταν δεν μου προσφέρει βασική ποιότητα και ποσότητα σε apps?? Πόσες φορές δεν βλαστήμησα για την πρόχειρη εφαρμογή του instagram BETA (ακόμα!!!), την άθλια και βαριά του Twitter και την πετσοκομμένη του Facebook… Για να μην πω για πιο σημαντικές όπως Evernote, το ίδιο το office που για ανεξήγητο λόγο δεν έχει καμία από τις δυνατότητες που έχει σε Android και iOS, και για πολλές άλλες που είναι προχειροφτιαγμένες για WP. Και σίγουρα η έλλειψη σε δευτερεύουσες και εξίσου σημαντικές (για εμένα τουλάχιστον) όπως το Pocket ή Instapaper που δεν υπάρχει, παρά μόνο σε άθλια clients που είναι και paid… και τη βαρβάτη έλλειψη του 2GIS που για τη δουλειά μου είναι απαραίτητο και υπάρχει σε iOS, Android και Windows 10 desktop!!

Όσο βαρβάτες συσκευές και να μας δώσει, όσο φτηνά και να τις δώσει, αν δεν συμβαδίσει με τους άλλους στο θέμα Store, καλύτερα ας το αφήσει και ας κάνει ό,τι και η BB…

NLS

Ζημιά μεγάλη μας κάνει.
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το άλμα.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια βόλτα από το Store των Windows 10 για να δω έτσι από apps που έχω στο android τι περίπου “κυκλοφορεί” στο Win και κόντεψα να κλάψω.
Καλά να μη βρίσκω 10 ή 100 εναλλακτικές, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν καν.

Πρέπει η Microsoft να ασχοληθεί πιο επιθετικά με τους developers. Να μου πεις τι άλλο να κάνει, μέχρι και IDE δωρεάν το δίνει για mobile development. Κάπως να τους δελεάσει.

(άσχετο: να πω ότι το Store έχει ένα γελοίο search που σου βγάζει κάτω από το search “υποψήφια” apps όσο γράφεις, αλλά αν πατήσεις enter ΔΕΝ σου βγάζει αυτά συνήθως – τι κουφό είναι αυτό για πείτε μου)

Πάντως στο ωραίο excelάκι μου με τα top Q4/2015, έχει περάσει σε βαθμολογία όλα τα άλλα (πέρασε και το Note 4 που ήταν το μόνο από πέρυσι που κρατούσε τόσο ψηλή βαθμολογία που το έβαλα και φέτος). Δεν μπορώ να το αγνοήσω. 🙂

NLS

Μαζί τα γράφαμε forneverarrow…

NLS

Με βάση το παρελθόν Κώστα (που αγνόησες mail που έχω στείλει εδώ και μέεερες btw…), τι διαφορά τιμής έχουν εδώ τα lumia από έξω;

Nikos

Κωστα αν μπορεις μαθε σε παρακαλω ποτε ακριβως τον νοεμβριο γτ αν ειναι τελη θα τρελαθω.

Nightwalker

Eντάξει αφου διάβασα εδω μέσα οτι ειναι και βαριά η εφαρμογή του twitter στο wp………

τι αλλο να πούμε……….ελεος απλά!

KostasB

Πιστεύω όταν κυκλοφορήσει το lumia 650 θα είναι η ευκαιρία της microsoft να επιτεθεί με μία αξιόλογη πρόταση στο android. Ξεκινώντας από τα χαμηλά φτάνεις στην κορυφή. Τα 950 θα τα προτιμήσουν οι λίγο πιο ψαγμένοι. Στην μεσαία κατηγορία θα πρέπει να γίνει το καλό παιχνίδι…

Dapitium

Ποντάρω πως τα Win10 θα τρέξουν .apk και θα λυθούν οι ελλείψεις σε εφαρμογές.
IMO: This is the future..!

Darth

περιμένω και περιμένω τον αντικαταστάτη του 1020 και μου φαίνεται στο περίμενε θα μείνω (το μοναδικό wp που κράτησα)

cybergeorge

Κώστα να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν έχω δει κάπου μέχρι τώρα.Τα 950 και το απλό και το XL θα έχουν μεταλλική κατασκευή ή πλαστικούρα,ή και τα δύο μαζί όπως το 930 π.χ;

Tasos

@cybergeorge Αφού βλέπεις τις photo ρε φίλε… Πολυκαρβονικό πλαστικό…

Gvirginia

@Darth Αράχνες θα πιάσεις! Κοίτα από την παρουσίαση μου άρεσε ο Panos, ο οποίος ανέφερε το 1020 ενώ μπορούσε να μη το αναφέρει. Άρα ίσως με τον SD-820 να βγάλουν το 10X0. Μη ξεχνάμε ότι η Qualcomm υποστηρίζει πάνω από 21MP μόνο στον 805 και τον 810, καταλαβαίνεις δηλαδή…

@cybergeorge “πλαστικούρα” αλλά θα υπάρχουν καπάκια από τρίτους κατασκευαστές (ίσως και από την ίδια την MS) με δέρμα / μέταλλο κτλ.

shadgr

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι θα στήσεις ένα τηλέφωνο σε μια οθόνη και θα “γίνεται” pc, κουβαλώντας μαζί σου τα καλώδια και το βοηθητικό κουτί.
Αλλά μήπως είναι λίγο μη βολικό, υπερβολικό και εν τέλει μη χρήσιμο;
Θα το ήθελα να βγάζει desktop το ίδιο το κινητό στις 5+ ίντσες, σαν εντυπωσιασμό και μόνο και όχι σαν πρακτικότητα. Νομίζω ότι τα 10άρια, από όσα υποσχέθηκαν στην παρουσίαση τους τότε, θα καταλήξουν σαν απλά αναβαθμισμένα και διάφανα πλακίδια.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα σε επίπεδο software και όχι αναβαθμισμένα άχρηστα specs, που χορτάσαμε πιστεύω τόσον καιρό, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν το 700άρι (πόσο θα ‘ναι τέλος πάντων) της τιμής.

JohnWave

Παρόλο που η συσκευή είναι άψογη για την τιμή της, παρόλο που το continuum είναι μια φοβερή καινοτομία, όχι δεν ανυπομονώ για το 950 και γενικά για κανένα κινητό που φορά windows. Ο λόγος είναι το appstore που εξήγησαν και φίλοι πιο πάνω και δεν χρειάζεται να το κουράζουμε το θέμα. Καλύπτεσαι από το store των Windows, παίρνεις Windows smartphone με τα δύο νέα 950 να είναι δύο πολύ καλές επιλογές αγοράς. Δεν καλύπτεσαι, παίρνεις android ή iphone. Όλα τα άλλα, βρισιές, ειρωνείες, φανατισμοί, εξυπνάδες, αφορούν 15χρονα.

Άκαρδος

@shadgr
Προφανώς το Continuum δεν απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Σκέψου τα εξής σενάρια στο μυαλό σου.

Πως θα σου φαινόταν να δούλευες σε ένα γραφείο, να είχες στημένα στο γραφείο σου μία οθόνη, ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και το Display Dock (το βοηθητικό κουτί που αναφέρεις) και κάθε μέρα που πήγαινες στην δουλειά, κουβαλούσες μόνο το κινητό σου και όχι ολόκληρο λάπτοπ και απλά το κούμπωνες στο dock, έκανες την δουλειά σου σαν σε κανονικό PC και όταν τελείωνες έπαιρνες το κινητό και πήγαινες σπίτι όπου θα μπορούσες να συνεχίσεις εκεί την δουλειά σου αν χρειαστεί?

Επίσης πως θα σου φαινόταν αν ταξίδευες συχνά λόγω δουλειάς και σε κάποιο ξενοδοχείο το οποίο μένεις ή σε κάποιο ξένο γραφείο αντί να κουβαλάς τα αρχεία σου και να δουλέψεις σε κάποιο ξένο υπολογιστή, που στο κάτω κάτω μπορεί και να μην έχει εγκατεστημένα τα εργαλεία που χρειάζεται, να κουβαλούσες απλά το κινητό και το dock μαζί σου, να κούμπωνες πάνω στο dock το κινητό και όλα τα περιφερειακά που είχε το εκάστοτε PC και να εργαζόσουν κανονικά στον “δικό” σου υπολογιστή με ότι αρχεία και εργαλεία χρειάζεσαι?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κάτοχος δύο συσκευών με wp. ( 925 και 640 xl ) και πολλών Android ( note 3, sgs4, Sony xperia κ.λ.π). Αυτό που έχω να πω είναι ότι το λειτουργικό και οι συσκευές για τα χρήματα τους είναι πάρα πολύ καλα. Όμως εάν δεν φτιάξουν το store εγώ προσωπικά δεν ξαναπαίρνω wp. Τουλάχιστον τις βασικές. Επιτρέπεται η εφαρμογή που χρησιμοποιείται από ένα δις κόσμο να είναι τετραετίας και βάλε; ;; το Facebook εννοώ. Και τόσες άλλες μπορώ να αναφέρω. Αυτό είναι το πρόβλημα των Windows Phone.

Shadgr

@άκαρδος: ότι παραπάνω καλό είναι δεν διαφωνώ.
Αλλά το office δεν θα είναι το πλήρες από ότι φάνηκε στην παρουσίαση.. Θα είναι η mobile έκδοση. Έτσι δεν είπανε; Με 700 ευρώ παίρνω το pipo x7s με πλήρη Windows 10, και το note 4 και το Luma 532 για να μου περάσει η ποια.
Με λίγα λόγια ξαναλέω το Point.. Τιμή!!!!

apot345

@shadgr: Και όλα αυτά με το πιο ελλιπές appstore!!!

Junkermann

@ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το app του Facebook δεν είναι ούτε τετραετίας, ούτε κάτι άλλο, γιατί πολύ απλά δεν είναι του Facebook! Αυτό το τεράστιο functionality το γράφει η Microsoft, γιατί η Facebook μάλλον… βαριέται. Και που έχει φτιάξει και αυτή την μέτρια προς καλή εφαρμογή πάλι μπράβο στην Microsoft.

Το κατάλαβαν εκεί στο Facebook και αποφάσισαν να πιάσουν κάνα πληκτρολόγιο:
Ανακοινώθηκαν εφαρμογές για Facebook, Facebook Messenger και Instagram, οι οποίες προφανώς και θα είναι Universal.

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2015/10/06/app-partners-windows-10/

_Junkermann

Beholder

@ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ίσως στους νεότερους φαίνεται εξωγήινο, αλλά δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με το FB, και ούτε φυσικά το θεωρούν όλοι απαραίτητο app για το κινητό τους (πόσο μάλλον κριτήριο αγοράς κινητού). To Win store πάσχει φυσικά, αλλά περισσότερο σε google apps παρά σε οτιδήποτε άλλο (πχ gmail).

@Shadgr: τι σχέση έχει το 532 ? Είναι το ίδιο σα να λες “θα πάρω πατίνι (που έχει ρόδες) για να μου περάσει η ποια για αυτοκίνητο”. Το Note 4 που αναφέρεις είναι όντως υπερσυσκευή. Το ζητούμενο είναι τι θες (Android, iOS, Win), το καθένα έχει τα υπερ και κατά, η επιλογή κινητού γίνεται συνυπολογίζοντας software+hardware.

rose

Το ιδιο προβλημα και εγω , Παρα πολυ καλο και απιστευτα smooth το λειτουργικο αλλα το app store ειναι για κλαματα και η κατασταση δεν φτιαχνει . Μπηκα να δω τι εχει αυτην την στιγμη και η κατάσταση ηταν οπως την ειχα αφησει.

rose

@beholder ουτε εμενα με ενδιαφερουν τα social media ,αλλα το store ειναι γεματο σαβουρα και νεκρα apps.

Geo

Εγώ πάντως το σκέφτομαι να στραφώ στα WP γιατί με έχει κουράσει το lag στο android. Η κοπελιά μου έχει το Note4, υπερκινητάρα που ακούω παντού…
Ανοίγεις browser πατάς στο url για να πεταχτεί το πληκτρολόγιο να γράψεις και…περιμένεις πότε θα εμφανιστεί.
Ανάθεμα κι αν φορτώνει 0.000000000005 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τον Tegra3 στο OneX μου. Κάποια πράγματα όσο κι αν έβαλαν specs cpu,gpu,emmc,ram κλπ καλύτερα, αν το OS δεν…

gericho

To θέμα με το dock είναι να γίνει κάποια στιγμή ευρέως διαθέσιμο σε κάθε υποδομή hotspot όπως σήμερα είναι οι φορτιστές.
Με αυτό τον τρόπο δε θα χρειάζεται να το κουβαλάς,
απλά θα κουμπώνεις πάνω το κινητό

και αυτό θα είναι πολύ πρακτικό και αρκετά ασφαλές
σε σχέση πχ με το να έχεις ένα κοινόχρηστο υπολογιστή.

NLS

Δεν ξέρω αυτό το κινητό μου προκάλεσε το ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλο φέτος. Σαν hardware δεν το συζητάω, μακράν το πιο πλήρες, πλην IP πιστοποίησης. Σαν υλικά θα πω από κάτω. Αλλά ψάχνοντας το store, είναι για κλάματα… Περίμενα να έχει υπάρξει περισσότερη ανάπτυξη τα τελευταία δυο χρόνια. Ίσως τα Win 10 να το αλλάξει αυτό, ίσως και όχι. Στα χαρτιά είναι φανταστικές οι δυνατότητες. Δυο σημειώσεις (η δεύτερη είναι από μόνη της ένα μεγάλο post). 1) Φαίνεται ότι πολλοί έχουν μπερδευτεί με τις δυνατότητες του desktop mode. Σε desktop mode στο 950 ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ότι τρέχουν τα Windows, αλλά μόνο τις metro apps! Να είναι ξεκάθαρο αυτό. 2) Προσωπικά (προσωπικά λέμε!) αυτός ο πόλεμος υλικών κατασκευής μου δημιουργεί γέλιο. Η σημείωση δεν είναι off-topic, γιατί κάποιοι συζητάτε “πφφφφ πλαστικό”. Και αναλύω (όποιος δεν γουστάρει σκρολάρει)… Όσο αφορά την οθόνη, εκεί θέλω την τελευταία τεχνολογία προστασίας της ναι. Από τότε που είχα palm και pocketpc, τα πρώτα πράγματα που έπαιρνα ακόμα και πριν πιάσω το μηχάνημα στα χέρια, ήταν ο screen protector. Ειδικά την εποχή που κυριαρχόυσε το πενάκι αλλά και μετά. Όμως η αλήθεια είναι ότι έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα. Έχω ένα Note N7000 πχ. από την… Συνέχεια »

NLS

Και ένα μικρό όνειρο: Cyanogenmod 13 στο 950 XL… I rest my case. 😛

sannad

Απλά θα αναφέρω κάτι που μου είχε πει πριν περίπου 4 χρόνια ένας developer που έτυχε να είναι στην παρέα. “Θα με θυμηθείς όταν το δεις, τα windows θα κυριαρχήσουν τελικά και στα κινητά, θα είναι αυτά που είτε έχεις υπολογιστή, tablet ή κινητό θα είναι το ίδιο πράγμα, και θα κυριαρχήσουν”. Μάλλον αυτό θα αρχίσει να γίνεται μου φαίνεται και θα βγει αληθινός!

gericho

Είδα και εγώ κάτι πλάτες για το Lumia 950 με μέταλλο και δέρμα (από τη Φινλανδική Mozo), OK καλές, όμορφες και premium υλικά, και δείχνει το κινητό έτσι στην πένα αλλά έτσι θα έπρεπε να έδειχνε από τον κατασκευαστή το κινητό ως premium αγορά θεωρώ fail για αγορά της τάξης των 6 κατοστάρικων να χρειάζεται να βάλεις και after market αξεσουάρ για να δείξει και να αποδώσει αναλόγως εμφανισιακά η καινούρια συσκευή. Καλώς ή κακώς, το χρειάζεσαι δεν το χρειάζεσαι, στα λεφτά αυτά απαιτείς και έχεις δικαίωμα στο αψεγάδιαστο, στο καλύτερο και στο τουλάχιστον ισάξιο με τα μέτρα της κατηγορίας του. Και καλώς ή κακώς, μάλλον καλώς, τα premium υλικά εμφάνισης είναι το μέτρο και το προαπαιτούμενο για ένα γκάτζετ πολυτελείας όπως έχουν καταντήσει στα λεφτά αυτά τα high-end smartphones. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την διακηρυγμένη ναυαρχίδα της MS στην κατηγορία, και πολύ περισσότερο όταν αντικαθιστά προηγούμενο μοντέλο με μεταλλικό πλαίσιο στην εμφάνιση (να μην αναφερθώ στις φήμες για μελλοντικό μοντέλο με επίσης μεταλλικό πλαίσιο). ΥΓ: Δεν παραγνωρίζω την αξία στα αξεσουάρ λχ dock κλπ που περιέχονται στη συσκευασία, (αν και για το dock ειδικά την έχω την ένσταση πως δε έπρεπε καν να είναι χρειαζούμενο για τη βασική… Συνέχεια »

Νικόλας

@NLS Δεν είναι το θέμα ότι το store είναι φτωχό αλλά πως πρέπει να διορθωθεί η κατάσταση στο τι αποτελέσματα σου φέρνει. Έχω παρατηρήσει πως είτε στο windows store είτε στο mobile store η αναζήτηση φέρνει άστοχα αποτελέσματα. Η μόνη λύση είναι να γνωρίζεις το url της εφαρμογής που θες να κατεβάσεις για να σου ανοίξει το store εμφανίζοντας το. Σε αυτό βοηθούν αρκετά τα αγγλόφωνα windows phone blogs και sites.

leontios

το κινητό θα έρθει τον Νοέμβριο με 10
και την αναβάθμιση στο 640 τον Δεκέμβριο !!!
κάτι δεν μου κάθετε καλά !!!!

NLS

Παιδιά μίλησα με την Mozo και έμαθα ότι όπως υπέθεσα η “πλάτη” δεν είναι μόνο πλάτη αλλά και πλαϊνά (well done Microsoft). Αυτό με κάνει να αδιαφορώ για “μαμία” premium υλικά (πλην φυσικά της φάτσας). Μου επιβεβαίωσαν την συμβατότητα NFC και Qi (το περίμενα). Το πίσω είναι γνήσιο δέρμα και τα πλαϊνά είναι πολυκαρβονικό επιμεταλλωμένο. Εμένα με καλύπτει απόλυτα η λύση αυτή (αν με τα capital controls βρούμε και τρόπο να τις πάρουμε – έχουν Έλληνα εισαγωγέα;… που να μην βάζει ΚΑΠΕΛΑΡΑ από πάνω στην τιμή;…). Όσο αφορά το αν θα έπρεπε να είναι έτσι από τη μαμά του, δεν είμαι τόσο απόλυτος. Στο δίνει ίσως και 100 ευρώ πιο κάτω από τα εφάμιλλων specs άλλα κινητά και σου δίνει την ελευθερία να βάλεις ότι θέλεις. Εμένα δεν με χαλάει αυτό. Είδα μέχρι και armor ολόκληρο (το κάνει σαν caterpilar) με ποδαράκι στην πλάτη. Στο κάτω κάτω ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θα έπαιρναν (όχι δωρεάν… με λεφτά) μια θήκη. Ε τώρα αντί να πάρουν θήκη, θα πάρουν πλάτη (ή που να είναι μαζί και θήκη γιατί βγάζει και τέτοια η Mozo – και άλλοι). Νικόλα συνονόματε αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μεγάλο χάλι αν συγκρίνεις με την Google που… Συνέχεια »

Λεόντιος

θα σου πω φίλε μου τί δε μου αρέσει ότι αυτή τη στιγμή είναι 3 μαμάδες η μια γέννησε και αμέσως φρόντισε τα όλα τα παιδιά της, η δε δεύτερη γέννησε και φρόντισε αμέσως μόνο τα γνήσια ΟΧΙ τα μπάσταρδα, η τρίτη γέννησε και πρέπει να περιμένουμε κυριολεκτικά να σαραντίσει για να φροντισει τα παιδιά της…….

tasos

Θα το πάρω τον Φεβρουάριο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.