Lumia 950 και 950 XL: Η Microsoft τα αποκάλυψε κατά λάθος

Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε άπειρες διαρροές χαρακτηριστικών, benchmarks και renders από τα μη ανακοινωμένα Lumia 950 και 950 XL, αλλά σήμερα ήρθε το “κερασάκι” από την ίδια την Microsoft. H εταιρεία ανέβασε κατά λάθος τα Lumia 950 και 950 XL στο επίσημο online κατάστημά της, αν και τα κατέβασε αμέσως.

Δυστυχώς δεν αναγράφεται η τιμή αλλά έχουμε press renders και χαρακτηριστικά. Αρχικά επιβεβαιώνονται οι ονομασίες Microsoft Lumia 950 και Microsoft 950 XL και η διαφορά στο μέγεθος. Το Lumia 950 έχει οθόνη 5.2 ιντσών QHD, ενώ το 950 XL είναι στις 5.7 ίντσες με την ίδια ανάλυση. Θα είναι τα πρώτα της με QHD οθόνη αλλά και τα πρώτα με Windows 10 Mobile out of the box. .

Επιβεβαιώνεται η έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 32GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD ενώ η κάμερα και των δυο είναι στα 20 Megapixel με ZEISS optics.

Η επίσημη ανακοίνωση των δυο ναυαρχίδων θα γίνει σε ειδικό event στις 6 Οκτωβρίου.

Lumia 950 και 950 XL: Η Microsoft τα αποκάλυψε κατά λάθος, Lumia 950 και 950 XL: Η Microsoft τα αποκάλυψε κατά λάθος

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Themazerunner

To κατα λαθος εννοειτε οτι δεν ειναι “κατα λαθος”.
Το ποσο θα περπατησουν ως συσκευες θα εξαρτηθει απο ττην τιμη της καθεμιας συσκευης καθως δεν νομιζω οτι θα εχουν τεραστιες διαφορες σε hardware επιπεδο.

nikolas

Το Lumia 950 XL μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά από το Lumia 950 πάντως…

Κώστας Βλαχάκης

nikolas, Δεν είναι ολόιδια πάντως!
https://techblog.gr/mobile/microsoft-lumia-950-950-xl-prices-in-spain-3662

Γιάννης σε λέω

Πάντως και τα 2 σχεδιαστικά δεν φτάνουν με τίποτα την προηγούμενη ναυαρχίδα, το Lumia 930, το οποίο το έχω στην κατοχή μου. Περιμένουμε την αναβάθμιση σε windows 10 πως και πως! αλλά αργεί η Microsoft λίγο ή μου φαίνεται?

nokia_lumia_930

νομιζω οτι το 930 ειναι το the best smartphone ακομα και απο το 950 περιμενα ποιο πολλα απο την microsoft και οχι απλα πλαστικουρα εχω στην κατοχη μου το lumia 930 και μεχρι στιγμης απο τι φενεται ειναι το ποιο καλοσχεδιασμενο smartphone

Βαγγελης

ομορφο το 950xl.το 950 απλα ασχημο.καμια σχεση με το 930.δεν νομιζω να εχουν μεγαλη απηχηση με αυτες τις τιμες παντως!

forneveverarrow

Καλά και άγια τα Lumia, εξαιρετικό το WP, αλλά αν δεν φτιάξει apps της προκοπής δεν ξαναπιάνω κανένα στα χέρια μου, όσα ppi και όσα cores και να έχει!

Άκαρδος

Όλοι γκρινιάζουν για το design, που στο κάτω κάτω, είναι ο συμβιβασμός που έκανε η MS για να σας δώσει αποσπώμενη μπαταρία και SD μέχρι 2TB που όλοι οι υπόλοιποι φέτος δεν έκανα, πλην της LG. Παρόλα αυτά, όλο και κάτι βρίσκετε να κράξετε.

Gvirginia

@Άκαρδος Βασικά αυτό το “Micro SD έως 2TB” είναι αχρείαστο μιας και οι μεγαλύτερες SD στην αγορά φτάνουν τα 200 GB. Θεωρητικά υπάρχουν οι 2TB αλλά κανείς δε τις παράγει μαζικά.

Costas

Το παιδί forneveverarrow τα είπε όλα με το εύστοχο σχόλιο του! Δώσε αξιόλογα app στο λαό και άσε τους πυρήνες και τις εξωπραγματικες αναλύσεις!

Darth

αντικαταστάτης του 1020 θα υπαρξει ποτε η ου?

Άκαρδος

@Darth
Αντικαταστάτης με την έννοια της ίδια φιλοσοφίας που ακολούθησε το 1020 όταν βγήκε, δηλαδή ένα smartphone το οποίο επικεντρώθηκε απολύτως στην κάμερα και είχε κάποιες μικρούς συμβιβασμούς στο υπόλοιπο hardware, δεν νομίζω. Αυτό θα το έκανε ένα πολύ niche προϊόν με εξαιρετικά μικρό target group (που ήδη τα WP έχουν αρκετά μικρότερο από τις άλλες πλατφόρμες) και αυτό δεν αρμόζει στην στρατηγική της MS. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να δώσει μία συσκευή λίγο πολύ καλή σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και της κάμερας, χωρίς να κάνει κάπου υπερβολές. Ας δούμε τις κάμερες φυσικά των 950 και 950 XL, γιατί με διάφραγμα F1/1.9 φαίνεται ότι θα είναι πολλά υποσχόμενες και ενδεχομένως τα Lumia να ξαναπάρουν τα σκήπτρα της mobile φωτογραφίας.

παπαροκάς tiamat

Δεν ειναι και τοσο ασχημα τελικα..

stelios

Δεν ξέρω εύχομαι ζωντανά να είναι πιο όμορφο αλλιώς αν και οι τιμές είναι υπερβολικες να τα έχουν να τα χαίρονται

Dev

Το 950 φαίνεται ιδανικό για τις δικές μου ανάγκες και τη χρήση που κάνω. Πολλή συζήτηση γίνεται για τα apps, αλλά δεν νομίζω να λείπει κάποιο σοβαρό app από το Windows Store (ας μην ακούσω πάλι για Youtube και Instagram please…). Οι χρήστες που θέλουν τη συσκευή ως εργαλείο δουλειάς και όχι ως παιχνιδομηχανή, δεν νομίζω να κολλήσουν στην τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.