Magic Diamond2 W995 Omnia HD, Αποκλειστικότητες… στα χαρτιά

Αρχίζει να γίνεται εκνευριστικό! Όλες οι εταιρείες κινητής έχουν φέρει όλα τα νέα μοντέλα κινητών αλλά… μόνο στα χαρτιά. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, η αγορά συνδρομητών κορεσμένη και τα χτυπήματα… κάτω από τη ζώνη. Αλλά μέχρι ενός σημείου. Όταν τυπώνεις κατάλογο εδώ και 10 ημέρες και έχεις το Sony Ericsson W995 διαθέσιμο, αναφέρομαι σε Germanos και Wind, δεν επιτρέπετε να στο ζητάει ο πελάτης και εσύ να νομίζεις ότι σου λέει για το W595 επειδή δεν έχεις ιδέα – ενημέρωση.

, Magic Diamond2 W995 Omnia HD, Αποκλειστικότητες… στα χαρτιά

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά τις τελευταίες ημέρες. Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο:
– Το HTC Magic σήμερα μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από την COSMOTE. Ξεχάστε τις διαφημίσεις της Vodafone στην τηλεόραση… θα το φέρει, δεν το έχει αυτή τη στιγμή!
– Το HTC Diamond2 με το ελληνικό μενού, σήμερα το διαθέτει μόνο η WIND. Η Vodafone το φέρνει παρα-εισαγωγή με αγγλικό μενού μόνο και μόνο για να σπάσει την αγορά της WIND.
– Το Sony Ericsson W995 δεν το φέρνει κανένας, υπάρχει καθυστέρηση με τις παραδόσεις.
– Νέο φρούτο, το Samsung Omnia HD από τη Vodafone. Ότι ξέρετε, ξέρουμε! Καμία ενημέρωση για το πότε και πόσο. Απλά μια αφίσα στα καταστήματα για να δημιουργείται θόρυβος και να παγώνει η αγορά άλλων μοντέλων κινητών.
iPhone 3G S. Κάποιοι αναφέρουν ότι θα έρθει το καλοκαίρι. Ξυπνήστε μας όταν καταφτάσει!

, Magic Diamond2 W995 Omnia HD, Αποκλειστικότητες… στα χαρτιά

Τις τελευταίες ημέρες, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν το πιο άσχημο πρόσωπό τους. Στην ουσία κοροϊδεύουν τους καταναλωτές, ανακοινώνοντας μοντέλα που ΘΑ κυκλοφορήσουν. Η αγανάκτηση ορισμένων είναι δικαιολογημένη και οι ανήμποροι πωλητές στα καταστήματα ενημερώνονται από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις!

Vodafone, COSMOTE, WIND, είναι άσχημο να χαρακτηρίσθεις ως αναξιόπιστος!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Πες τα πες τα! Και το HTC Magic το έψαξα προχθές σε πάνω από 10 καταστήματα (Γερμανός, Cosmote, OTEshop) και από το κάθε κατάστημα έπαιρνα και άλλη απάντηση!

ilias

vgike to w995 stin kipro?

ilias

mpori diladi na min vgi to kalokairi opos stin ellada?

elli

εχει κανεισ ιδεα ποσο κοστιζει το W995 τωρα κατα την διαρκεια δηλαδη του 2011?γνωριζω την τιμη του οταν πρωτοβγηκε αλλα πιστευω πωσ τωρα εχει μειωθει.κατι ακομα..η καρτα μνημης που περιλαμβανει ποσο GB ειναι ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.