Magical Mirror X5, από προμηθευτή της Apple με οθόνη από ζαφείρι

Πέρσι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα κυκλοφορούσαν με οθόνη από ζαφείρι η Apple μάλιστα είχε κάνει και συμφωνία με την GT Advanced Technologies, η οποία όπως φάνηκε χάλασε τελευταία στιγμή και ο προμηθευτής έκανε αίτηση πτώχευσης. Τώρα έρχεται ένας άλλος προμηθευτής της Apple, η Desay η οποία προμηθεύει μπαταρίες και κυκλοφόρησε το δικό της κινητό με επικάλυψη από ζαφείρι.

Το Magical Mirror X5, όπως αναφέρει η The Wall Street Journal, έχει ultra-durable οθόνη από ζαφείρι η οποία έχει μεγάλη αντοχή στις κακουχίες και τις πτώσεις. Πρόκειται για smartphone με high-end χαρακτηριστικά τα οποία ωστόσο δεν έγινα όλα γνωστά. Έχει 5 ιντσών οθόνη, quad-core MediaTek CPU, 13 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και 6.95 πάχος. Όμως, το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι η τιμή του η οποία είναι περίπου στα 160 δολάρια.

Πάντως, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν να ενδιαφέρονται για επικάλυψη από ζαφείρι στα smartphones τους προκειμένου να τα κάνουν πιο ανθεκτικά. Έχουμε δει τα Kyocera Brigadier και Huawei Ascend P7 sapphire edition ενώ και η Apple δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της οθόνης από ζαφείρι.

Για εμάς θα ήταν πολύ θετικό οι ναυαρχίδες των 500 και 600 ευρώ να γίνουν λίγο πιο ανθεκτικές χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το αξίας Magical Mirror X5 είναι η απόδειξη ότι η οθόνη από ζαφείρι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ακριβή.

magical mirror x5 sapphire display, Magical Mirror X5, από προμηθευτή της Apple με οθόνη από ζαφείρι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Δεν τα λες και high-end χαρακτηριστικά με quad-core MediaTek CPU.. ουτε καν Mid πλέον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.