Mark Zuckerberg, δώρισε 25 εκατ. για την καταπολέμηση του Ebola

Ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg ανακοίνωσε μέσω post στο Facebook ότι δωρίζει το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση του ιού Ebola ο οποίος έχει μέχρι στιγμής πάνω από 4.000 θανάτους και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξαπλωθεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. O ίδιος και η σύζυγός του Priscilla Chan, έκαναν τη δωρεά στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ.

Στο post του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο ιός πρέπει να καταπολεμηθεί πτιν λάβει διαστάσεις επιδημίας όπως ο HIV: “We need to get Ebola under control in the near term so that it doesn’t spread further and become a long term global health crisis that we end up fighting for decades at large scale, like HIV or polio”.

Ωστόσο, το ποσό των 25 εκατομμυρίων είναι μόνο ένα κομμάτι από το 1 δισεκατομμύριο που έχει εκτιμήσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι χρειάζεται για να τεθεί ο Ebola υπό έλεγχο.

Να πούμε ότι ο Zuckerberg ακολούθησε το παράδειγμα άλλων τεχνολογικών γιγάντων οι οποίοι έχουν κάνει αντίστοιχες δωρεές. Οι Bill και Melinda Gates δώρισαν 50 εκατομμύρια δολάρια και ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen έδωσε 9 εκατομμύρια δολάρια.

zuckerberg ebola donation, Mark Zuckerberg, δώρισε 25 εκατ. για την καταπολέμηση του Ebola

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δηλαδη ο κυριος εβραιο-μασωνος τυχαια αμεσως μετα το σκανδαλο με τον Κυριο Σνοουντεν που ειπε να ειμαστε μακρυα απο καποιες εταιριες οπως google-facebook-dropbox ειπε κανω δωρεα 25 εκατομμυρια δολλαρια για τον εμπολα γιατι νιωθω τοσο ασχημα! οκ αν σκεφτει κανεις οτι επισημως συμφωνα με τα στοιχεια της ιδιας εταιριας βγαζει η εταιρια 23,015 δολλαρια το δευτερολεπτο εκανε την τιμη στην ανθρωποτητα να χαρισει το κερδος που βγαζει η εταιρια του καθε 18 λεπτα και 10 δευτερολεπτα! Αραγε ποιος γελοιος που ειναι πισω απο το μαρκετιγκ της εταιριας του και συμβουλος του ειπε οτι αν χαρισει 25 εκατομμυρια δολλαρια θα πει ο καθενας μας ελα μωρε που μας πουλαει ολα τα προσωπικα στοιχεια μας στις μυστικες υπηρεσιες αυτος κανει δωρεες για το καλο ολης της ανθρωποτητας! κατι τελευταιο για να τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι…μια φορα και ενα καιρο οταν εφτασε η περιουσια της microsoft να ειναι μακραν πρωτη στον κοσμο και δεν εκανε τα χατηρια της τοτε κυβερνησης των HΠΑ o bill gate επεσε η μετοχη του σε μια εβδομαδα στο μισο και ξαφνικα οταν εκανε δωρεα το ενα τριτο της περιουσιας του στην φτωχευμενη NASA που κοιτα να φτιαχνει πυραυλους για να σκοτωνει και οχι για τον αρη και… Συνέχεια »

dimitris

Μια ερώτηση φίλε ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Εάν ήσουν στη θέση του υπάρχει περίπτωση να έκανες και εσυ αυτή τη δωρεά; Οχι πως λέω ότι έχεις άδικο σε όλα αυτά, αλλά…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για να ημουν στην θεση του θα πρεπει ως ανθρωπος να ειχα κανει συμφωνια με τον διαβολο οτι θα πουλαω ολα τα προσωπικα δεδομενα δισ ανθρωπων που ειναι στο facebook με πιθανοτητα να βλαψω ειτε και να σκοτωσω ανθρωπους που μπορει ενα κρατος-πολυεθνικη μεσω αυτης της εφαρμογης. Να σου θυμισω οτι το FBI εχει απαγαγει-φερει με το ζορι σε φυλακες φιλους απο ατομα και κοντινο η οικογενιακο περιβαλον ενος ατομου που εψαχνε χωρις αποδειξεις με το ετσι θελω με τον περιφημο τρομοκρατικο νομο ειτε για υποθαλψη εγκληματια μεσω του facebook επειδη δεν εβρισκε το ατομο που εψαχνε ως εκφοβισμο για να το βρει. εχει φερει πολλα βασανα ως ανθρωπος αυτος ο μασωνο εβραιος και περιμενε να δεις και τα χειροτερα ερχονται με τα κινητα με δακτυλικα αποτυπωματα και με το διαβασμα εριδας του ματιου πληρως αποθηκευση ενος ανθρωπου. για να επανελθω λοιπον οχι δεν θα ημουν στην θεση αυτου του ανθρωπου γιατι πολυ απλα ολα αυτα δεν θα τα εκανα μονο και μονο για λεφτα τα οποια δεν μπορω να ξοδεψω ουτε σε 1000 ζωες!ματαιοδοξια απλα! αν ηθελε να βοηθησει θα επρεπε να βγει και να πει εμπολα και aids θελω σε ενα χρονο να εξαφανιστουν αν γινει απο καποια… Συνέχεια »

Constantine

Eιναι πολλα τα λεφτα Αρη και καπωw πρεπει ν τα γλιτωσουμε απο την εφορια…α ας καnω μια δωρεα ν τα δικαιολογησω, πιο φτηνα μου βγαινει 😛

Θοδωρής

Ρε παιδιά πάτε καλά!!!καποιος έδωσε 25 εκατομμύρια και σκέφτεστε γιατί και πως.,..δλδ αν δεν τα έδινε θα ήταν καλύτερα!!

dimitris

Να φανταστώ ότι τόσα χρόνια λειτουργίας του Facebook δεν είχες ποτέ λογαριασμό. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ αλλά…. Εξω απ το χορό πολλά τραγούδια. Απλά ένας νέος είχε πολλές ιδέες και ταλέντο και έκανε μια σελίδα που λέγεται Facebook και πέτυχε σωστά; Εβγαλε πολλά χρήματα φαντάζομαι και εσυ αυτό θες όπως επίσης να δουλεψεις πάνω σ αυτό που σπουδασες σωστά; Αυτός το κατάφερε. Το αν κάποιος ειναι Εβραίος δε νομίζω να πειράζει που γεννήθηκε Εβραίος σωστά; Γιατί κάποιος γεννήθηκε μαύρος κινέζος Ινδός κάποιος έλληνας φασιστασ κτλ. Μη μου πεις ότι εσυ δεν έχεις τραβήξει ποτέ selfie φωτογραφία; Μήπως επειδή ειναι της μόδας; Εάν είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία φαντάζομαι έβαλες το δακτυλικο σου αποτύπωμα για ταυτότητα. Δίνεις τα στοιχεία σου όπου σε ζητηθούν φαντάζομαι εκτός εάν είσαι αναρχικος και δεν δέχεσαι τον έλεγχο. Χίλια δυο. Μακάρι να βρεθεί κάποιο εμβόλιο να σωθούν αρκετοί ´απλοί´ άνθρωποι και ας σωθούν και μερικοί εκλεκτοί. Ετσι δε γινόταν πάντα;

Stevakos

Φιλε Δημητρη εκ του ασφαλους ευκολα ειναι ολα..Πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες,αλλα δεν μπορεισ να ξερεις αμα ησουν στη θεση του τι θα εκανες οπως και κανενας αλλος !

Kostas

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ και μόνο με την έκφραση εβραιο-μασωνος σταμάτησα να διαβάζω!
Δυστυχώς είσαι η απόδειξη ότι υπάρχουν πιο επικίνδυνες και ανίατες ασθένειες στην κοινωνία απο τον οποιοδήποτε ιο.

δημητρης

και μονο που χρησιμοποιητε ενα λειτουργικο που λεγετε IOS αν ξερετε στα ελληνικα τι σημαινει αυτο δλδ αυτο τα λεει ολα!

και οχι δεν εχω facebook οπως τα δισ προβατα που υπαρχουν εκει εξω και που ισως να θιχτηκαν και καποια απο εδω μεσα οχι για το οτι μιλαω με απαχθη τροπο για τον ιδιοκτητη του facebook αλλα γιατι ισως εχετε account εκει μεσα και σας επιασαν τα συναισθηματικα σας!
δεν ψηφισα ποτε χρυση αυγη για κατι τυπους που πεταξαν μπηχτες αλλα να ξερετε οτι η καταντια σε αυτο τον πλανητη οφειλετε σε εβραιομασωνους και αν αντι να απαντατε καθε μερα για το αν η samsung η apple ειναι καλυτερη ειχατε ως κυρια επιδιωξη σας το εθνος που ζειτε θα ημασταν σε καλυτερη μοιρα.

ενημερωτικα ποσο ζωο πρεπει να ειναι καποιος να δωσει το δακτυλικο του αποτυπομα και τα προσωπικα του στοιχεια και ταυτοχρονα να πληρωσει 900 ευρω για την συσκευη που θα του το προκαλεσει αυτο?

ολοι οι πρωθυπουργοι που περασαν απο αυτη την χωρα εως σημερα ειχαν εβραικες ριζες και ηταν μασωνοι αν δεν ξερετε ψαχτειτε αντι να μπαινετε στο youporn μονο ολη μερα!!

Petran91

Από το να μπω σε αυτό το τρυπακι να “ψαχτω” Δημήτρης και το μόνο που θα καταφέρω να είναι να αρρωστήσω, προτιμώ να είμαι “πρόβατο”..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.