MediaMarkt, 40 άτοκες δόσεις για όλα τα προϊόντα της Apple

Τα MediaMarkt προχωράνε σε μια εορταστική προσφορά που δίνουν την δυνατότητα απόκτησης προϊόντων της Apple με 40 άτοκες δόσεις και χρήση πιστωτικής κάρτας. Η προσφορά ισχύει για αγορές από 199 ευρώ και άνω έως το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και για iPhone 6 και iPhone 6 Plus αλλά εκεί θα πρέπει να περιμένεται γιατι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα.

Ρίξτε μια ματιά στη σχετική σελίδα εδώ και πείτε μας αν θα αγοράζατε π.χ tablet ή smartphone με 40 δόσεις (σχεδόν 3.5 χρόνια δόσεις!)…

MediaMarkt 40 δόσεις Apple, MediaMarkt, 40 άτοκες δόσεις για όλα τα προϊόντα της Apple

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Παλιά Ίσως; Τώρα ούτε με πιστωτική ή χριστουγεννιάτικη κάρτα δεν θα έπαιρνα.

GiannisMix

κατάντια…
το είχα δει σε διαφήμιση και το σχολίασα και απο μόνος μου.
τα καταστήματα καλά κάνουν απο πλευράς τους.
ο κόσμος δεν εχει μυαλό!

Tom

Για τετοια πραγματα μεχρι 24 για μενα.

Nio

Για μένα μόνο το σπίτι με δόσεις. Τα υπόλοιπα μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη σου μετρητά.

Makis

Ότι είναι άτοκο είναι μια χαρά….

Nikos

@Nio +1000.

Άντε και αμάξι !!

Θανάσης

Δεν εχω σκοπο να αγοράσω κατι απο τα παραπάνω! Επειδη ζούμε ομως, σε δύσκολες εποχές… Αν υπήρχε ανάγκη να αγοράσω κάποιο προϊόν απο τα παραπάνω που να με εξυπηρετεί στην δουλεια μου … ναι θα το έκανα!

Υ.Σ. Βέβαια κάποιοι ζουν ακομα και στη εποχή του εφέ οποτε πολλοί θα τρέξουν… Και ας μην το εχουν ανάγκη.

Δημήτρης

Σκεφτόμουν καιρό να πάρω ένα ipod…Είτε nano είτε touch..Ποιο νομίζετε αξίζει περισσότερο;

nikmour

Δηλαδή όταν ξεπληρώσεις (και αυτό ισχύει και για άλλα προϊόντα) αυτό που αγόρασες θα είναι 3,5 χρόνων. Δύο αιωνιότητές σε χρόνο τεχνολογίας.

Makis

@ nikmour

Εξαρτάται αγαπητέ. Αν αλλάζεις συσκευές κάθε χρόνο κυνηγώντας την τεχνολογία, ναι τότε μετά από 3,5 είσαι παρωχημένος. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις μία τριετία τότε δεν έχεις θέμα. Και ποιος σε εμποδίζει να το πουλήσεις πάνω στο χρόνο και να συνεχίζεις να πληρώνεις δόσεις. Χρήματα από την πώληση θα τα έχεις πάρει. Ψυχολογικό είναι το θέμα ότι θα εξακολουθείς να δίνεις δόσεις. Και δεν λέμε φυσικά να πας στην τράπεζα μία φορά το μήνα. Στον αυτόματο το βάζεις. Και το σπουδαιότερο απ᾽όλα…είναι ΜΕΧΡΙ 40. Δηλαδή ζητάς όσες θέλεις. Πάρτε τηλέφωνο και ρωτήστε. Είναι καλή η προσφορά λέμε :)))

Panagiotis_Salonica

Μόνο για imac , το οποίο και μετά από τρία χρόνια θα δουλεύει άριστα- όνειρο πολλών ετών.

ΥΓ . για να προλάβω οποιοδήποτε σχόλιο είμαι χρήστης IBM pc compatible (για τους παλιούς) εδώ και 23 χρόνια…

Τομ

Για συσκευη mobile ειναι πολλες οι δοσεις και ναι ειναι ψυχολογικο καθαρα το θεμα αλλα απο την αλλη δοσεις 3.5 ετων για συσκευη με διαρκεια ζωης τα 2 ετη δεν ειναι κατι το ορθολογικο. Απο την αλλη για imac ειναι ιδανικα αφου οχι μετα απο 3.5 αλλα μετα απο 5 χρονια (αν παρεις καποιο καλο) θα δουλευει αριστα.

Βεβαια το αν θα παρει κανεις mac η PC ειναι ενα θεμα που εξαρταται απο πολλους παραγοντες μιας και οι υπολογιστες μας δεν ειναι μονο εργαλεια ψυχαγωγιας να διαλεξεις οτι θελεις. Οσο και αν μου αρεσουν οι mac ο υπολογιστης που μου χρειαζεται πρεπει να εχει windows και καμια φορα Linux. Δεν χρησιμοποιω τιποτα που να ειναι μονο σε os x και επισης χρησιμοποιω πολλα που δεν υπαρχουν εκει. Γιατι να παρω mac επομενως;

Παντως ζωντας εδω και λιγο καιρο με ipad πιστευω οτι για τις mobile συσκευες μου ειναι ιδανικα τα ios και η ομορφια που εχουν τα apple προιοντα εκει. Κυριως για τα ios, μου ειναι πολυ ευχαριστα στην χρηση.

parastas

Μόνο mac θα έπαιρνα που θα δουλεύει ακόμα για 10 χρόνια όπως έχει ένας φίλος.
Ψήνομαι να πω την αλήθεια γιατί το θέλω το garagebang αλλά έχω άλλες προτεραιότητες οπότε μάλλον δεν θα την εκμεταλλευτώ την προσφορά..

Τομ

Το garageband ειναι τελειο και σκεψου οτι το δουλευω στο ipad. Στα Os x θα ειναι τρομερο σιγουρα.. Για τα 10 χρονια τωρα και PC μπορει να δουλευει μια χαρα για 10 χρονια (και λαπτοπ)

Γιάννης

Δεν καταλαβαίνω από που βγάζετε ότι η ζωή ενός τοπ κινητού (συμπεριλαμβάνονται sammy, htc, lg κλπ) είναι τα 2 έτη?
Εγώ έχω ένα Trophy 3-4 χρόνια (δε θυμάμαι καν πόσα έχουν περάσει) και περιμένω το linshof για να κάνω το βήμα.
Δεν είναι παλιό ένα κινητό (ειδικά apple ή κάποια άλλη ναυαρχίδα) 3 χρονών.
Γενικά και φιλικά.
Όσον αφορά τις δόσεις.. Είναι ένα οικονομικό εργαλείο (ειδικά όταν είναι άτοκες) που θα έπρεπε να εκμεταλλεύονται οι τυπικοί και οι οικονομικά “σταθεροί” αλλά επειδή δε θα κάνουμε μαθήματα οικονομίας.. θα αρκεστώ ότι μια χαρά είναι οι δόσεις.

Θοδωρής

Η μισή Ελλάδα θα χρεωθεί για να πάρει iPhone 6….όχι 40 αλλά 1040 δοσεις θα βάλουνε. Και πιστέψτε με είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί που θα το κάνουνε

dim

ο Θεοδόσης.

Θα κόβανε απο την τιμή όπως γίνεται σε όλα τα προϊόντα, αλλα να μωρέ αυτά Apple είναι.. φτωχιά μεροκαματιάρα εταιρεία τα φτιάχνει που δέν μπορεί να κόψει οπότε δε μπορούν να κοψούνε και τα καταστήματα…

Ευθύμης

Γειά σας θα ήθελα να παραγγείλω ένα κινητό μέσω ίντερνετ αλλά με δώσεις αυτό γίνεται;; και άμα γίνεται όταν μου το φέρουν με το κουριελ θα πληρώσω μόνο την μεταφορά η και την πρώτη δώσει. μπορείτε να μου εξηγήσετε σας παρακαλώ λίγο σύντομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.