Mediatek MT6592, Οκταπύρηνος επεξεργαστής από την Κίνα με αγάπη

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι μέχρι το τέλος του έτους θα μπει στην γραμμή παραγωγής ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MT6592 με κάποια πρώτα αποτελέσματα benchmarks να τον παρουσιάζουν να υπερβαίνει στο σκορ τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 της Qualcomm αλλά είναι πραγματικά πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα. Πάντως σκεφτείτε ότι τον MT6592 θα τον “φοράνε” κινέζικα smartphones των 300$-400$…!

Mediatek MT6592 octa-core, Mediatek MT6592, Οκταπύρηνος επεξεργαστής από την Κίνα με αγάπη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cr4

και ο 6589 μια χαρα την κανει την δουλεια του
καλοδεχουμενος βεβαια και ο 8απυρηνος

ioannis

Γιούργια και τους φάγαμε τους δήθεν καινοτόμους δώσε tech στο λαό

Δημητριος

Δουλευουν ταυτοχρονα οι πυρηνες ή είναι σαν τον Octa…?!?!
Βεβαια οταν μπουν στα κινεζικα που θα κανουν 300-400$ το ταβανι στο Antutu θα εχει φτασει 45000+ :Ρ

Teo

https://techblog.gr/notebook/samsung-ativ-q-benckmarks-4222/

Ήδη έχει φτάσει στα 54 χιλιάρικα το ταβάνι στο ΆnTuTu.

Darth

@Δημητριος κανονικός 8 πύρινος είναι δεν είναι 4 πύρινος alla octa

theo

ακόμα ένας επεξεργαστής που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο γιατί δέν είναι sammy η qualcom η apple. ολοι θέλουν οκτώ πυρήνες και όταν τα δίνουν οι κινέζοι δεν τα θέλουν γιατι είναι κινέζικα…

fenomeno

Θα τρέχει και τους 8 πυρήνες μαζί…θα είναι οι πρωτοι επεξεργαστές που θα δουλεύουν όλοι με χαμηλή κατανάλωση ενεργειας.και ευτυχώς που είναι απο Κίνα διότι θα γλυτωσουμε χρήματα απο τους αλλους επώνυμους.χρησιμοποιώ τον 6589 και παει σφαίρα ή συσκευή.απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνω!!!

Kostas

Να ενημερωσω τους φιλους της Apple και της Samsung πως και οι δικες τους συσκευες MADE IN CHINA γραφουν αν τις ανοιξουν… Αρα και αυτοι κινεζακια εχουν χρυσοπληρωσει…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones featured MediaTek

Qualcomm και Mediatek μόντεμ 5G αφήνουν 714 συσκευές ευάλωτες σε επιθέσεις – Δείτε τη λίστα

Πανεπιστημιακοί ερευνητές στη Σιγκαπούρη εντόπισαν τρωτά σημεία σε μόντεμ 5G που παράγονται από την Qualcomm και την MediaTek.

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones Apple featured MediaTek

Μετά το Snapdragon 8 Gen 3, και άλλο τσιπ ξεπέρασε το Apple A17 Pro;

Όλα τα premium smartphones διαθέτουν ισχυρούς επεξεργαστές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές.

Gear featured MediaTek

MediaTek Dimensity 9300: Ανακοινώθηκε επίσημα με εντυπωσιακή σχεδίαση της CPU

Το πιο πρόσφατο κορυφαίο chipset από την MediaTek, το Dimensity 9300, είναι εδώ και θέλει να ανταγωνιστεί τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.