Meizu: Επιλέγει οθόνη Full HD για την επόμενη ναυαρχίδα

H Meizu επέλεξε να τοποθετήσει οθόνη ανάλυσης Quad HD στο MX4 Pro φαίνεται όμως ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και την ανταπόκριση των καταναλωτών και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο CEO της εταιρείας Aber Bai αποκάλυψε ότι η επόμενη ναυαρχίδα (NIUX) θα έχει οθόνη με την “κλασσική” ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels).

Σύμφωνα με τον Aber Bai ακόμα και οι καλύτεροι επεξεργαστές δεν μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά με οθόνες ανάλυσης Quad HD (1440×2560 pixels) και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η ανάλυση δεν είναι χρήσιμη τουλάχιστον σήμερα.

Η επόμενη ναυαρχίδα της Meizu ακούγεται ότι θα ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 (βλέπε Galaxy S6, Note 5), μνήμη RAM 3GB, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 21 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel.

Οι δηλώσεις του CEO της Meizu φαίνεται να βρίσκουν στόχο την Sony και το πρόσφατα ανακοινωμένο Xperia Z5 Premium με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 3840×2160 pixels που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. Ποια ειναι η δική σας γνώμη;

Update: Αυτή φέρεται να είναι η πρώτη φωτογραφία του αναμενόμενου Meizu NIUX.
Meizu: Επιλέγει οθόνη Full HD για την επόμενη ναυαρχίδα, Meizu: Επιλέγει οθόνη Full HD για την επόμενη ναυαρχίδα

Meizu: Επιλέγει οθόνη Full HD για την επόμενη ναυαρχίδα, Meizu: Επιλέγει οθόνη Full HD για την επόμενη ναυαρχίδα
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το μοντέλο MX4 Pro

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τους φίλους Κινέζους. Προσωπικά , οθόνη πάνω από FHD ανάλυση, δεν με ενδιαφέρει. Όπως και μπαταρία κάτω από 3000 mah φυσικά, σε οποιοδήποτε κινητό.

Kassandros

Κι εγώ συμφωνώ!

Mpidis

Συμφωνώ απόλυτα. 1080p και μπαταρία 3000mah.

panos t

Η φετινή αυτοκτονία της Samsung με την ενσωματωμένη μικρότερη μπαταρία κ την έλλειψη επέκτασης μνήμης, θα οδηγήσουν πολύ κόσμο σε αλλες καλές αλλά φτηνότερες λύσεις όπως η meizu.

Costas

Ακόμα και τώρα η τιμολόγηση του mx4 από την Cosmote – germanos είναι λιγάκι τσουχτερή

Nikh1985

Kalispera ithela na rwtisw gia to meizu mx 4 pro pou agorasa apo kina prosfata. Ekana anavathmisi sto flyme os kai ksadnika mou esvise to google play mou gurise olo to kinito sta agglika den mporw na to valw sta ellinika.ti mporw na kanw gia na gurisei sto arziko tou? Fovamai na kanw erfostasiakes ruthmiseis mi mou vgalei tpt kinezika.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.