Meizu: Φήμες για ναυαρχίδα με Samsung Exynos 7420

Οι τόσοι μήνες φημών για τα προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810, φαίνεται πως κάνουν και άλλους κατασκευαστές, πέραν της Samsung να θέλουν να στραφούν στον Exynos 7420. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλούνται ως πηγή τον αντιπρόεδρο της Meizu, η επόμενη ναυαρχίδα της θα φορά τον top-end Samsung Exynos 7420.

Είναι ο ίδιος επεξεργαστής που φορούν φέτος τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές τότε θα δούμε το πρώτο κινητό από Κινέζο που φορά chipset κατασκευασμένο με την διαδικασία των 14nm.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν θα δούμε Meizu MX5 Pro, όπως θα περιμέναμε, αλλά κάτι άλλο στη θέση του, μεγαλύτερο και με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Λέγεται επίσης, ότι ο επεξεργαστής δεν θα είναι το μόνο που θα δανειστεί από την Samsung, αλλά ότι θα έχει dual-glass design, δηλαδή γυαλί και στην πίσω πλευρά όπως τα Galaxy S6.

Η τιμή του high-end Meizu αναμένεται γύρω στα 483 δολάρια.

Meizu: Φήμες για ναυαρχίδα με Samsung Exynos 7420, Meizu: Φήμες για ναυαρχίδα με Samsung Exynos 7420

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis

Καταλαβα…αρχισε να χαλαει και η meizu,χωρις sd,με ενσωματωμενη μπαταρια ο exynos.Κι ολα αυτα για γυαλι στην πλατη,που η θα σου πεσει κ κλαφτα,η θα το φάει πλαστικη θηκη.,δλδ οψι κινητο ετγσλειο,αλλα κινητο της μοδας.Οποτε παμε για huawei.

leo06

γιατί,πότε είχε sd και removable battery?mx2,mx3,mx4 κανένα δεν είχε και mx2,mx3 exynos φοραγαγανε

Ilias kap

Δεν χρειάζεται να δεις αυτά από meizu samsung κ apple για να πας στην huawei…
Πας κατευθείαν στην huawei γιατί πάει να ανέβει πολλά σκαλοπάτια παραπάνω από αυτές που προ ανέφερα….κ ειδικά με mate 8 που έρχεται….
Άποψη μου

Λευτερης

Φιλτατε απο android μοναχα lg υποστηριζω καθως εχει τις καλυτερες συσκευες .οι τιμες στην αρχη λιγο ψηλα αλλα σε αντιθεση με αλλους ξεφουσκωνουν γρηγορα
Φιλια απο iphone 6+

Ilias kap

Φίλε μου lg nexus 5 έχω κ γνωρίζω αυτό για τις τιμές που λες….έχω περάσει κ από apple κ από sam κ έχω μια εμπειρία χρήσης πάνω κάτω…
Αυτό όμως που πάει να γίνει με το mate 8, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε πάντα κ μακάρι να επιβεβαιωθούν όταν ανακοινωθεί, (άποψη μου) θα ξεπερνάει τα πάντα.
Από κατασκευή, οθόνη,κάμερα, επεξεργαστή, μπαταρία κ το πιο βασικό το δικό του UI που πετάει…
Κ όσο για τιμή αν θυμάμαι από το 7 mate, που μου το είπε ένας φίλος από εδώ μέσα, ξεκινάει στα 500 κάτι…
Καλό ε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.