Meizu m2 note: Ετοιμάζει επανάσταση στο home button

Το home button είναι ένα χαρακτηριστικό που το χρησιμοποιούν αρκετοί κατασκευαστές στην κάτω πλευρά της οθόνης με αποτέλεσμα να πιάνει αρκετό χώρο και να μεγαλώνει τα bezel. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε πολλούς και ονόματα όπως η Apple, επιμένουν να χρησιμοποιούν το φυσικό home button.

Η Meizu όμως με το επερχόμενο Meizu m2 note υπόσχεται να φέρει επανάσταση στο home button, σύμφωνα με teaser που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, ωστόσο δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λείπει, αν θα ενσωματωθεί αισθητήρας αποτυπωμάτων, ή κάποια άλλη καινοτομία.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Meizu m2 note αναμένεται με οθόνη 5.6 ιντσών FullHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753, μνήμη RAM 2GB,κάμερα 12 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Επίσης έχει ακουστεί ότι θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων

Περισσότερα θα μάθουμε 2 Ιουνίου όταν γίνει η επίσημη ανακοίνωση στο Πεκίνο και θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Meizu m2 note: Ετοιμάζει επανάσταση στο home button, Meizu m2 note: Ετοιμάζει επανάσταση στο home button

Meizu m2 note: Ετοιμάζει επανάσταση στο home button, Meizu m2 note: Ετοιμάζει επανάσταση στο home button

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alxgiann

Τί δηλαδή, θα το κάνουνε τριγωνικό; Θα έχει αισθητήρα χοληστερίνης; Θα απαγορεύει την πρόσβαση σε όσους έχουν προηγουμένως αγγίξει iPhone; Τί άλλο;

Bottox

@Alxgiann χαχαχα έγραψες….
<>
Eίδαμε και εταιρίες που δεν έχουν home button τι bezel έχουν…..Aσε μας κουκλίτσα μου

Λορένα Σιούτη δεν πήγαινε για εσένα 😛

Tpctsu

Για trackpad κέρσορα το βλέπω. Είναι και note

George XIII

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ένα κινητό με μικρά bezels στην κάτω πλευρά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εργονομικό καθώς ο αντίχειρας δεν μπορεί να φτάσει εύκολα τόσο κάτω….Στο θέμα λοιπόν αυτό τα iPhone είναι σχεδιασμένα πολύ σωστά.

chris

To πιο πιθανο ειναι το εξης:
Να μην υπαρχει home button αλλα ολη η επιφανεια να ειναι λεια και μεσω ρυθμισης μεσα στο κινητο να ρυθμιζεις εσυ αυτο το home button-πληκτρο αφης που ακριβως θα βρισκεται στην κατω μερια του κινητου σου:στην μεση,δεξια,αριστερα…οπου σε βολευει σε ολη την επιφανεια.

Agnostos13

@Chris

Εννοεις να εχει digitizer σε ολη την προσοψη και να μπορει να καταλαβαινει αφη ακομα και εκτος οθονης, και αναλογα να ρυθμιζεις το home button?
Για μενα καπως πιο πρακτικο αν εφευγε το homebutton απο την προσοψη θα ηταν ή κουμπι στο πλάι (οπως το lock-power) ή στην πλατη (οπως το lock-power των lg g) αλλα δεν νομιζω οτι θα βολευε ολα τα χερια!

chris

@Agnostos13

Καπως ετσι,ολα τα bezzels απο κατω απο την οθονη,ολο το πλαισιο δλδ,θα εχει αισθητηρα αφης και με επεξργασια στις ρυθμισεις του κινητου θα μπορεις να τοποθετεις εσυ οπου θες τ πληκτρο αφης home button σε αυτο το πλαισιο,αναλογα που βολευει το χερι σου.
Μπορει ταυτοχρονα και ολο αυτο να ειναι και σενσορας αποτυπωματων.

pazzo

Γνώμη μου είναι πως τώρα πια που τα τηλέφωνα είναι 5 και 6 ίντσες, το home button να ήταν στα πλαϊνά μπεζελς. Π.χ σε μια συσκευή όπως το note edge, θα ήταν πολύ εγονομικο να υπήρξε το home button εκεί στα δεξιά. Ετσι θα μπορούσε μια συσκευή να χρησιμοποιήσει όλο το μπροστινό μέρος σαν οθόνη με μικρά bezels και απλά στο πλάι, εκεί που είναι κυρτή η οθόνη να πατας το home button είτε ως screen button είτε με φυσικό κουμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.