Meizu MX4 Pro διέρρευσε μαζί με νέα συσκευή τύπου iPod Touch

Η Meizu για τις 19 του μήνα έχει προγραμματίσει press event στο οποίο αναμένουμε να παρουσιάσει το Meizu MX 4 Pro που έχουμε δει να διαρρέει αρκετές φορές μέχρι στιγμής. Στην πρόσκληση όμως η Meizu είχε ένα βινύλιο το οποίο υποδήλωνε μια νέα συσκευή σχετικά με τη μουσική.

Τελικά σήμερα μαζί με το Meizu MX 4 Pro διέρρευσαν φωτογραφίες από μια συσκευή που μοιάζει με το iPod Touch.
Από το Meizu MX 4 Pro περιμένουμε να είναι μεγαλύτερο από το κανονικό Meizu MX4 με QHD οθόνη, Samsung Exynos octa-core επεξεργαστή, 3GB RAM, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο home button και 20.7 Megapixel κάμερα.

Όσο για τη δεύτερη συσκευή μοιάζει σαν ένα iPod Touch αλλά με Android και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες εκτός από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Περιμένουμε μέχρι τις 19 Νοεμβρίου τι έχει να δείξει η Meizu.

Meizu Music Player

meizu mx4 pro leak, Meizu MX4 Pro διέρρευσε μαζί με νέα συσκευή τύπου iPod Touch

meizu mx4 pro leak, Meizu MX4 Pro διέρρευσε μαζί με νέα συσκευή τύπου iPod Touch

Meizu MX 4 Pro

meizu mx4 pro leak, Meizu MX4 Pro διέρρευσε μαζί με νέα συσκευή τύπου iPod Touch

meizu mx4 pro leak, Meizu MX4 Pro διέρρευσε μαζί με νέα συσκευή τύπου iPod Touch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Aκόμα θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βάλουν αυτό το παλιακό κουμπί που πήραν από το galaxy s2! Δε νομίζω να κάνει η meizu τέτοιο ακαλαίσθητο πισωγύρισμα! Ας πιστέψω τις πρώτες φωτός που είναι πραγματικά πανέμορφο!

Miko

Δυστυχώς όλα δείχνουν οτι με αυτό το κουμπί θα είναι το pro. Προφανώς οι πρώτες φωτό είναι απο το υποτιθέμενο music player. 🙁

Κωστας

Οι πρώτες φωτο είναι σίγουρα από το Music Player (απουσία κάμερας στο πίσω μέρος), πανέμορφο πάντως.. Όσον αφορά, το mx4 pro ελπίζω και εγώ να βγει με το κλασσικό πλήκτρο της meizu. Προσωπικά η φωτο μοθ φαίνεται “πειραγμένη”. Σα να διακρίνω κάποιες “ανωμαλιές” στα bezels και στην οθόνη. Ιδιαίτερα στο κάτω αριστερό μέρος. Λες και δεν ειναι ευθεία. Και το icon button για πίσω, σα ζωγραφισμένο ειναι

Λεωνίδας

Κώστα κι εμένα μου φαίνεται ψιλομούφα η φωτό με το φυσικό home button. Kαι δεν βρίσκω το νόημα για 2 συσκευές ξεχωριστές. Νομίζω 1 και καλή θα βγεί…Θέλω να πιστεύω! Απλά ίσως θα ‘χει κάποιες λειτουργίες επιπλέον, κάποια υπηρεσία free, κάτι τελοσπάντων που θα του προσδίδει ένα πιο μουσικό ύφος…Μπορεί να’ναι και κάποιο υλικό βινυλ, σχέδιο, κάτι τέτοιο…

Gerasimos

Ίσως πολυ offtopic: γιατί βρέ παίδες επιμένετε να προσφωνείτε “Κώστα” στις αναρτησεις της Λορένα Σιούτη??????? (respect στον Αρχηγό Βλαχάκη, αλλά και η κυρία δουλειά κάνει στο blog!)

GregPap

Γερασιμε, ο Λεωνίδας αναφέρεται στον χρήστη Κώστα που έκανε σχόλιο ακριβώς από πάνω του, και όχι στον Βλαχάκη.

Solon

Η Meizu κινεζιά αλλά η Shakira Shakira! Πρέπει να είναι η πρώτη “διαφήμιση” για κινέζικο κινητό που δεν βλέπουμε χαριτωμένες κινεζούλες στις οθόνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.