MEIZU MX3, ήρθε στο Γερμανό με τιμή 309 ευρώ

Οι πληροφορίες που σας είχε μεταδώσει το Techblog επιβεβαιώθηκαν, και ο Γερμανός και συνεπώς η COSMOTE θα διαθέσουν αποκλειστικά της συσκευές της Meizu στην Ελλάδα. Η πρώτη συσκευή που ήρθε είναι το Meizu MX3 το οποίο κοστίζει 309 ευρώ τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης.

Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5410, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel, οθόνη 5.1 ίντσες LCS με την ιδιαίτερη ανάλυση 1800×1080 pixels (415 ppi) και είναι 3G.

Δείτε επίσης: Meizu MX3 ελληνικό unboxing video

Meizu MX3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Με ανακοίνωσή του ο Γερμανός επιβεβαιώνει την έλευση του Meizu MX3 αναφέροντας:

Τα δημοφιλή κινητά της εταιρείας MEIZU, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, έρχονται αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο 1 Προορισμό για Smartphones1. Την αρχή κάνει το πανίσχυρο Smartphone MEIZU MX3, που συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με την απλότητα και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χρήστη.

Με τεχνολογία 8πύρηνου επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες και γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, το MEIZU MX3 προσφέρει στο χρήστη τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο δεν θα «κολλήσει» όταν εκτελεί παράλληλα εφαρμογές μαζί με αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών ή ταινιών σε full HD. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5.1”, με εύκολο και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα Flyme OS 3.0 (προσαρμοσμένη έκδοση του Android), αλλά και μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό με καμπύλες.

Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας και πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και full HD video, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο. Το εντυπωσιακό MEIZU MX3 έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ποικιλία Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας των πελατών του.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το MEIZU MX3 στα 309 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Meizu MX3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

meizu mx3 greece, MEIZU MX3, ήρθε στο Γερμανό με τιμή 309 ευρώ

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Καταρχήν ο “Νο 1 Προορισμό για Smartphones” είναι το σκρούτζ και όχι ένα κατάστημα λιανικής με τρελές τιμές, ακόμη και παραπάνω από Γερμανία που οι μισθοί είναι στη καλύτερη διπλάσιοι από εδώ..

Η συσκευή καλή, θυμίζει iPhone οπότε είναι κομψή και δυνατή δίνοντας σου όμως όλα τα πλεονεκτήματα του Android…

Ευάγγελος

Το κινητό αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Το γιατί;
Απλά, βλέπω κάτι διαφορετικό σε εξωτερική εμφάνιση σχετικά με την SAMSUNG,SONY……
Κάποτε και οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν λίγο…..
Όσο για τα χαρακτηριστικά του, πολύ δυνατά για 1 χρόνο μετά!

jonjon

Manolis@ +100000000 σωστός.

Solon

Μια ερώτηση σε όσους το έχουν δουλέψει. Η ανάλυση του με αυτήν την αντισυμβατική αναλογία δεν δημιουργεί πρόβλημα στις εφαρμογές;

tech21man

Τα specs ειναι ομως, 2-3 χρονια πισω βασικα τα ιδια με του galaxy s3. Ακομη και ετσι θετικο που αντιπροσωπευονται επισημα ελλαδα, αλλα ωχ, οι γερμανοι ξαναρχονται (τι τιμη ειναι αυτη ρε παιδια).

marinos

@techman21 . Πως……..????????

H38

@Ευάγγελος – Το κινητο σου αρεσει παρα πολυ γιατι…..
Γιατι ειναι ιδιο με το iPhone βρε Ευαγγελε!!!!!!!!!

johnny

@tech21man βασικά είναι ίδια με το S4 οπότε κανα χρόνο πίσω, απλά ενώ το S4 κολλάει τρελά αυτό τρέχει άνετα …

Ευάγγελος

@H38
Και για αυτό!
Συμφωνούμε στην διαπίστωση μου;

παναγιωτης

@johnny.το s4 κολλαει?απο ποτε?
που το στηριζεις αυτο?ειμαι κατοχος του εδω και 6 μηνες και μπορω να σου πω οτι δεν μου εχει συμβει ποτε.αν ξερεις και κανεις καποια πραγματακια πανω στο android τοτε δεν θα σου lagarei ποτε,και δεν εννοω root.

Svigos

Δηλαδη να απορηψω το G2 στα 270 για να παρω το MX3 300 κατι….Απλα γελω χοχοχο!!!

Γιάννης

To MX3 θα θυμίσω σε κάποιους ότι έχει παρουσιαστεί πριν 1 χρόνο , οπότε αν μοιάζει με το iphone 6 αυτό θα πει ότι το “αντέγραψε” η Apple και όχι το ανάποδο. Αν και κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο όμορφο από το Apple.

Τομ

Θελουμε xiaomi επίσημα. Κα η meizu καλή ειναι ομως

thor

δυστυχως για ακομα μια φορα η Ευρωπη δεν ειναι στα σχεδια των μεγαλων της κινας.Θα ηταν πραγματικα πολυ ωραιο ενα ευρωπαικο καταστημα με 2ετη εγγυηση και ευρωπαικη rom των κινεζικων κινητων (προσοχη οχι της λεγομενης κινεζιας συσκευης)
Προς το παρον μονο η oppo το εχει κανει και η huawei με το honor 6 (αλλα δυστυχως την μονοκαρτη κ οχι την δικαρτη συσκευη )

Θα ηταν ωραια να βλεπαμε κ τα xiaomi mi4, meizu mx4, zte nubia και αλλα πολλα αλλα δυστυχως προς το παρον μονο στα γνωστα κ καλα κινεζικα μαγαζια μπορουμε να τα βρουμε.Μας εχουν λιγο γραμμενους η μου φαινεται???χαχαχ οποτε singapore post κ περιμενουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.