Meizu MX3, Σχεδιαστικά μοιάζει με το HTC One σε αυτό το render

Το επόμενο hi-end smartphone Meizu MX3 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.1 ιντσών Full HD και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 Octa. Πρόσφατα εμφανίστηκε μια εικόνα render που απεικονίζει τον σχεδιασμό του MX3 ο οποίος μοιάζει πολύ με αυτόν του HTC One αλλά με πάρα πολύ μικρό περιθώριο (bezel) μεταξύ οθόνης και σασί.

Meizu MX3, Meizu MX3, Σχεδιαστικά μοιάζει με το HTC One σε αυτό το render

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Πολύ όμορφη συσκευή. Φέρνει πολύ στο One αλλά το μικρότερο περιθώριο της οθόνης το κάνει ακόμα πιο κομψό. Γενικά νομίζω ότι η meizu βγάζει πολύ καλές συσκευές και σε εμφάνιση και σε χαρακτηριστικά άσχετα αν μοιάζουν σε εμφάνιση με συσκευές άλλων εταιριών. Κρίμα που δεν έρχονται στην Ελλάδα.

JohnWave

Θεϊκό αν είναι έτσι 🙂 Δεν γίνεται ο Βλαχάκης να γίνει επίσημος αντιπρόσωπος της Μeizu και να τα φέρνει Ελλάδα? ( δεν κάνω πλάκα !)

Χρηστος

Πολυ καλο οντως κυριε Βλαχακη καντε τα κονε και φερτε το Ελλαδα…….!!!!

Panides

Παρα πολυ ομορφο και κομψο.

@Βλαχάκης συμφωνω με τον φιλο απο πανω,σκεψου καμια τετοια κινηση….

Darth

+1 στα παιδιά…… Κώστα κανε καμία τέτοια κίνηση αν γίνεται

Nick77

Θα το αγοραζα την επομενη μερα αν ερχοταν αυτο το κινητο!!Χωρις καμια υπερβολη…

Makis Reptile

HTC one iPhone5 Blackberry Z10…. να πω κι άλλα?
😛

giorgos

Το render είναι πολύ ψεύτικο. Δεν γίνεται μία τέτοια εταίρια να έχει τόσο μικρό περιθόριο οθώνης-σάσι λόγο τεχνογνωσίας, για του λόγου το αληθές δεν το έχουν καταφέρει εταιρίες όπως η HTC samsung Apple θα το έκανε η meizu(?). Επίσης αν είχατε ποίασει meizu στα χέρια θα καταλαβαίνατε περί τίνος πρόκειται, άθλια υλικά άθλιο UI και γενικός μηδενική υποστήριξη από την εταιρία. Το μόνο ελκυστικό σε αυτά τα κινητά είναι η τιμή.

Βαγγέλης

https://techblog.gr/?p=106066 εδω παντως μονο αθλιο δεν φαινεται..Και οσο για την τεχνογνωσια αστο.. Αν βαζανε οτι πατεντες εχουν βρει οι εταιρειες θα ειχαμε κινητο απο το “μελλον”..

Darth

@giorgos δεν ξέρω γιατί λες ότι είναι άθλιο εγώ την είχα 8 μέρες την συσκευή(mx) (μέχρι να την πάρει ο κάτοχος εγώ την είχα παραγγείλει) μου φάνηκε εξαιρετική πέρα από διάρκεια μπαταρίας που έβγαζε μια ήμερα και κάτι (όχι ότι βγάζουν άλλα κινητά πολύ παραπάνω)
τώρα σχετικά με υποστήριξη τι να πω η πρώτη rom ειχε μερικά bugs μέσα σε 2 μήνες βγάλανε 3 updates και τα λύσανε όλα φοράει jely bean

ενταξη στην Ελλάδα έχει ένα τρελό μειονέκτημα δεν κάνει να κάνεις μόστρα σε καφετέριες αλλά ευτυχώς υπόλοιπος κόσμος δεν έχει τα απίστευτα χάλια της Ελλάδας

εδω παίρνουν κάτι άσχετα νούμερα το note 2 χωρίς να το χρησιμοποιούν πέρα από μηνύματα και κλήσεις άντε κάνα fb μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστό να πουλάνε μόστρα……………

giorgos

@Darth Φίλε μου η μόστρα δεν με απασχόλει καθόλου. Φάντασου οτι αυτη τη στιγμή χρησιμοποίω HTC HD2 με jelly bean(κινητό του 2009) και δεν έχω πάρει άλλο γιατί απλά δεν μου έχει κάνει κανένα εντύπωση μέχρι πριν ένα μήνα βεβαίως που βγήκε το ΟΝΕ το οποίο έχω προπαραγγήλει. Anyway το θέμα είναι οτι έχω κρατήσει Meizu και κατα την ταπινή μου γνώμη τα υλικά του είναι χειρότερα και απο Alcatel. Τα πλάστικα του τρίζουν οταν το πιέζεις!! Δεν θέλω να καταδικάσω την εταίρια γιατί είναι σχετικά νέα αλλά για να κερδίσει κοινό πρέπει να ανεβάσει τα standard τις.

Υ.Γ. Νομίζω πως μόστρα πλέον πουλάς μόνο με iphone και ipad(9/10 σε Κολονάκι και Γλυφάδα τα έχουν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.