Meizu MX3, Με οθόνη 5.1″ FHD και τον οκταπύρηνο Exynos 5

Meizu και Xiaomi θα λέγαμε ότι είναι οι δύο hi-end κινέζικες εταιρείες smartphones. Υπάρχει βέβαια και η Lenovo (βλέπε IdeaPhone Κ900) όμως αναφέρομαι σε λιγότερο γνωστές εταιρείες. Εχθές μάθαμε κάποιες λετπομέριες για το ισχυρό Xiaomi Mi3 με επεξεργαστή Snapdragon 800 και 5άρα οθόνη FHD, σήμερα έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο μοντέλο Meizu MX3.

Η Meizu κυκλοφορεί ένα μοντέλο το χρόνο και από τον περασμένο Δεκέμβριο βρίσκεται στην τοπική αγορά της Κίνας το MX2 Dream το οποίο έχετε την ευκαιρία να δείτε σε hands-on video μέσα από το TechblogTV ενώ όσοι καταφέρατε να έρθετε στο 3ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης το δουλέψατε και live!

Το Meizu MX3 ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5410 που θα ενσωματώνουν και ορισμένα μοντέλα του Samsung Galaxy S 4 . Το τωρινό μοντέλο MX2 Dream ενσωματώνει τον επεξεργαστή του Galaxy S III.

Meizu MX3, Meizu MX3, Με οθόνη 5.1″ FHD και τον οκταπύρηνο Exynos 5

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alucard

Κριμα που δεν ερχονται ελλαδα καποιες εταιριες.

Αντωνης

Πραγματικα το κινητο αν κυκλοφορησει με αυτα τα χαρακτηριστικα θα ειναι αναμεσα στις κορυφαιες προτασεις και επιλογες των καταναλωτων για την αγορα του. Φυσικα, δεν θα πρεπει να παραβλεπουμε και αλλους Κινεζους κατασκευαστες οπως η Oppo με το Find 5 που ανακοινωσε και εχει τρομερα χαρακτηριστικα και ποιοτητα, αλλα και την ViVO που θα λανσαρει ισως στον επομενο μηνα τη ναυαρχιδα της το Xplay, που λεγεται οτι θα εχει κορυφαια ποιοτητα ηχου.

marios

Τρομερά χαρακτηριστικά.

Ότι φέρνει ανταγωνισμό, καλό είναι.

Να ερχόταν και Ελλάδα ακόμα καλύτερα.

Panos7GR

Βλέπεις κάτι τέτοια και μετά σου λένε να μην επιλέγεις Κινέζικα και γενικότερα, Ασιάτικα μοντέλα!!! Μα ποιός δεν θα ήθελε τέτοια τούμπανα με λογικές τιμές που τα πουλάνε; Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για την Ευρώπη (ή καλύτερα και ένα τμήμα της Ευρώπης καθώς χώρες όπως Γερμανία πλουτίζουν εκμεταλλευόμενη την κρίση), αλλά δεν υπάρχει καμμία Ευρωπαϊκή εταιρία που να βγάζει δυνατά μοντέλα σε λογική τιμή. Γι αυτό οι Ασιάτες κατάκτησαν τον Δυτικό κόσμο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και ίσως των ηλεκτρονικών συσκευών γενικότερα…!

Nick77

@Panos7GR+1 απο μενα! Και να προσθεσω πως πλεον πολλα κινεζικα προιοντα δινουν σημασια (και μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις πιο πολυ και απο καποιες επωνυμες εταιριες) ΚΑΙ στην ποιοτητα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.