Meizu MX3 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Meizu MX3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα με τιμή 309 ευρώ. Το MX3 έρχεται με οθόνη αφής 5.1 ιντσών ανάλυσης 1800×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos και 2GB μνήμη RAM.

Διαθέτει κάμερα 8 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD), είναι 3G και έχει μπαταρία 2320 mAh. Δείτε το unbox και αναμείνατε για το hands-on review, πάντα από το TechblogTV.

Meizu MX3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Meizu MX3 unboxing video, Meizu MX3 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Μπράβο στην cosmote που βάζει ακόμη ένα παίκτη στην αγορά, να Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και να μειώνονται οι τιμές. Με 200€ επιδότηση που έχω το παίρνω με ένα 100€ χαλαρά.

Gvirginia

Κώστα δε ξέρω αν τελικά το είδες αλλά νομίζω το εργαλείο για να ανοίξει το καπάκι είναι τυλιγμένο με το USB καλώδιο, ένα άσπρο σαν πένα κιθάρας.

Panos7GR

Στο είχαν πει οι Κινέζοι στην Βαρκελώνη πριν 1-2 χρόνια, αν θυμάμα καλά, ότι θα έρθουν Ελλάδα οι συσκευές τους και τα καταφέρανε. Μπράβο τους!!
Ενας ακόμα παίχτης στην αγορά μας, μία ακόμα δυνατή συσκευή, περισσότερος ανταγωνισμός, μικρότερες και λογικότερες τιμές! Και όχι όποιοι κι όποιοι, ένα από τα μεγάλα ονόματα της Κίνας..! Είμαστε η πρώτη χώρα που πατάνε στην Ευρώπη επίσημα οι συσκευές τους ή οχι;

Vassilis Papathanasiou

ωραίοοοοοοοο!!!!!!

Leonardo

πολυ καλο κινητο…

aolios

Καλό το κινητό, δεν λέω, αλλά εφόσον υπάρχει το oneplus one δεν βλέπω το λόγο να το αγοράσει κάποιος. Θέλω να πω ότι αν θα πάρεις κινεζιά γιατί να μην πάρεις το oneplus με τα ίδια λευτά και καλύτερα χαρακτηριστικά.

filippos

κωστα σε καμια εβδομαδα θα εχω στα χερια μου το mx4 64gb στα 380ευρω απο κινα βεβαια κ απο τι μου ειπε ενα παιδι που το εχει ειναι τρομερο κ κοσμημα σαν κατασκευη κ εχει ελληνικα κιολας μοιαζει πολυ με το iphone 6 αλλα πρωτα παρουσιαστηκε αυτο κ μετα το iphone 6 τωρα ποιος αντεγραψε ποιον δεν ξερω αλλα ενα ξερω οτι ειναι τρομερο σε τιμη κ σε spec

αποστολος

2320 μπαταρια?μολις με εχασες

P@NOS

Πείτε μου έναν λόγο γιατί κάποιος να πάρει αυτό και όχι το G2?!!

Kostas-Doha

@P@NOS…+1.000.000 δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος……ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

Γιώργος

Το MX3 το έχω εδώ και τρεις μήνες. Απλά το κινητό πετάει. Καμμία σχέση με ”κινεζιές” (με την κακή έννοια). Ποιότητα κατασκευής από άλλο πλανήτη. Το λειτουργικό του είναι ο ορισμός της απλότητας και της ευχρηστίας. Η μπαταρία του πολύ καλή (πάνω από 7 ώρες οθόνη με μέτρια χρήση). Και εδώ θα διαφωνίσω με προλαλίσαντα (που προφανώς το παιδί δεν το έχει πιάσει στα χέρια του). Δεν παίζει ρόλο η ονομαστική τιμή των mAh, αλλά και πως αυτή συνεργάζεται με την συσκευή και το λειτουργικό. Για να μην μιλήσω για ποιότητα μπαταρίας. Anyway, συνεχίζω. Αυτό που με έχει κερδίσει σε αυτό το μοντέλο είναι η εμπειρά χρήσης. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί μέσα από ένα review (για ευνόητους λόγους). ;Eχει μία καταπληκτική smartbar, που εξαφανίζεται όταν πρέπει και εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή. Το browsing είναι απλά χορταστικό.Με αναλογία οθόνης 15:9 πατάει για πλάκα άλλα μοντέλα. Έχει ”περισσότερη” οθόνη ρε παιδί μου. Χωρίς να κάνει συμβιμασμούς στις διαστάσεις. Κι όλα αυτά λογω ελαχιστων bezels. Επαναλαμβάνω η εμπειρία χρήσης αυτής της οθόνης είναι α-πό-λαυ-ση! Η κάμερα πάρα πολύ καλή. Φυσικά χρώματα, κλείστρο πιο γρήγορο κι απ’ την σκιά του, υπέροχες macro και με λειτουργίες που είναι έντονα παραμετροποιήσιμες.… Συνέχεια »

panos

Αξιόπιστο σαν κινητό αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το lg g2 στα το Samsung 280 τότε έχεις θέμα να έπαιζε γύρω στα 230 να πεις Γιατίόχι και Meizu απλά πρέπει να Είσαι φαν της, για να κάνεις αυτή την κίνηση η πρέπει να ψωνίσεις μόνο από μεγάλες αλυσίδες που εκεί είναι ανταγωνιστική η τιμή του και σίγουρα πολλή από εκεί αγοράζουν και φυσικά θα κάνει κάποιες πωλήσεις και χρειάζονται νέοι παίκτες και περιμένουμε το 4 που είναι ανταγωνιστικό με τα κορυφαία κινητά. η

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.