Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Meizu MX4 με οθόνη αφής 5.36 ιντσών ανάλυσης 1920×1152 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek ΜΤΚ656596, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 20.7 Megapixel, μπαταρία 3100 mAh και λειτουργικό σύστημα Flyme OS 4.0.4 το οποίο βασίζεται στο Android 4.4.2 KitKat.

Το MX4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στον Ιανουάριο με τιμή 359 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD).

Meizu MX4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Περισσότερες φωτογραφίες hands-on του Meizu MX4.

Meizu MX4 hands-on video ελληνικό, Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX4 hands-on video ελληνικό, Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX4 hands-on video ελληνικό, Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX4 hands-on video ελληνικό, Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Meizu MX4 hands-on video ελληνικό, Meizu MX4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Harry Ag

Ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει και στην άσπρη έκδοση ; Επίσης απο τη στιγμή που θα εισαχθεί επίσημα, καλυπτόμαστε απο εγγύηση ετσι; Το service γνωρίζουμε ποιος θα το αναλάβει; Και τελος τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις; Υπαρχει ανακοίνωση αν θα πάρει lollipop? γενικά η meizu τα υποστηρίζει τα τηλέφωνα της ;

Miko

Το μόνο που ξέρω εγώ είναι οτι απο αναβαθμίσεις στο λογισμικό κάνει για τις συσκευές της τουλάχιστον για 2 χρόνια, αν και δεν είναι τόσο συχνές όσο αυτές που κάνει για τις ασιατικές εκδόσεις του λογισμικού της. Π.χ. σήμερα έκαναν αναβάθμιση στο διεθνές λογισμικό του ΜΧ2 και του ΜΧ3 σε Flyme 4.1…
Όσο για το lollipop στο παρελθόν είχε διαρεύσει μια φωτό που έδειχνε οτι δουλεύουν για να αναβαθμίσουν το ΜΧ4 σε lollipop αλλά απο τότε, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

ms13

@Harry
Για τα πρώτα 2 λογικά ναι.
Προς το παρόν κάθε Τρίτη έχουμε test update με μικροβελτιώσεις.
Lollipop θα πάρει σίγουρα, αλλά δεν έχουν πει πότε.
Ναι τα υποστηρίζει. Σκέψου οτί το MX2 (2.5 ετών) και το MX3 (1.5) πήραν πρίν από λίγο καιρό το flyme 4

john

κάνε ένα update και δοκίμασε το smart touch να μας πεις αν αξίζει και αυτό !!!!!

Darth

το 16 (10 στην πραξη ) πραγματικά αδιάφορα…… είχα φάει την φόλα με το g2 δεν την ξανά πατάω…… κατά τα άλλα δεν βλέπω κατι αρνητικό (ίσος την ελληνική τιμή… αλλά οκ αυτό για αρκετούς είναι αδιάφορο καθώς θα το πάρουν από την κίνα οπου το 16 παει 265 ευρω και 32 300 ευρω )

invoker

πως σας πεφτουν ρε παιδια τα κινητα, ουτε τα κλειδια δεν μου πεφτουν :S

JohnWave

>Σχετικά όμορφο και δυνατό κινητό.
>H rom του με φοβίζει λίγο.
>Η ανυπαρξία app drawer και το όχι ατέρμονο σκρολάρισμα των home screens αποτελούν πρόβλημα το οποίο όμως ως γνωστό λύνεται άμεσα μέσω χρήσης ενός external launcher αντί του stock.
> Η έλλειψη δυνατότητας υποδοχής εξωτερικής sd δεν νομίζω ότι θα ενοχλήσει τη πλειονότητα των χρηστών αλλά είναι πολύ λογικό να αποτελεί πρόβλημα για όσους τραβούν πολλά videos που δεν τα μεταφέρουν στο pc τους, για όσους κατεβάζουν παράλληλα αρκετά βαριά παιχνίδια και για όσους θέλουν να έχουν όλη τη μουσική συλλογή τους στο smartphone τους.
>Τιμή λογική.

Ευχαριστούμε Κώστα για το ωραίο hands on.:-)

Κώστια

Πολύ όμορφη συσκευή, προσωπικά θα την αγόραζα, δεν βλέπω να μειωνεκτεί πουθενά. Ειδικά στον τομέα φωτογραφίας και οθόνης που με ενδιαφέρουν πολύ, είναι κορυφή. Ο λόγος τιμής και του τι προσφέρει το κινητό αυτό στον χρήστη, είναι πολύ πολύ καλός. Αξίζει. Θα το χαρακτήριζα ναυαρχίδα με τιμή midranger. Σίγουρα θα προτιμούσα την έκδοση με τα 32 GB μνήμης, γιατί δεν είμαι επιμελής στο να περνάω τις φωτογραφίες μου κλπ στο computer μου. Μπράβο στη Meizu που φτιάχνει ποιοτικές συσκευές σε φυσιολογικές τιμές.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@Darth
Εγω το βρισκω στα 300ε το 16αρι και 330 το 32αρι (minideal, gearbest, vickmall κτλ) . Ισως να φταιει η πτωση του ευρω εναντι του δολλαριου. Το λεω αυτο γιατι πιστευω πως η Ελληνικη τιμη δεν ειναι ιδιαιτερα ανεβασμενη, αν υπολογισεις τους νομιμους δασμους και το επισημο σερβις. Ελπιζω να ερθει επισημα και η 32αρα εκδοση σε αναλογη τιμη.

Darth

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 στο to2c είδα χτες……… ποτέ πρόλαβε και ανέβηκε?

οσο για τους δασμούς που πληρώνουμε τους θεωρώ κλεψιά……. γιατί το λέω αυτό……

αυτά τα 265 275 ευρω είναι τιμή λιανικής ενός μαγαζιού…… με φπα toy honkong 22% και κέρδος καταστήματος……… δλδ το εισάγουν κάπου στα 200 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ)………. και το πάμε 370…. δεν το λες λογική τιμή αυτό………

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@ Darth
Το to2c ΕΙΝΑΙ το πιο φθηνο τελικα. Εγω πιστευα οτι η διαφορα ηταν 60 ευρω, πραγμα που την θεωρω λογικη γιατι σου προσφερει επισημο σερβις και λιγοτερο ρισκο αγορας. Τωρα στα 85 αρχιζει να με χαλαει…Βεβαιως εχω δει πιο μεγαλες διαφορες μεταξυ Κινας και Ελλαδας. Πχ τα lenovo της Ελλαδας ερχονται σχεδον με διπλασια τιμη.
Υπαρχει και το Σκρουτζ που κανει την διαφορα ακομα πιο μικρη.

Darth

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 skrutz για κάτι τέτοιο δεν μας κάνει….. καθώς συσκευη εισάγετε σε κάνα δυο χώρες ευρωπαϊκές……… έτσι δεν έχουν καταστήματα από που να εισάγουν…. και αν κάνουν μαζική εισαγωγή από κείνα περνάνε τελωνείο… το οποίο είναι άκρος απαγορευτικό αν κάνεις κάτι τέτοιο…… έτσι για την ώρα τουλάχιστον αγορές από την κίνα είναι μονόδρομος (εξαιρείται η huawei η οποία εισάγει της συσκευές της σε πολλές χώρες… με καποιες εξαιρέσεις ότι αφορά της συσκευές…….. βλέπε honor 6 dual sim )

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ sar ΤΟΥ ΜΧ4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

παπαροκας tiamat

Τα καλυτεροτερα βιντεο της αγορας!! ,της πιατσας!, της πιστας!, στις business! ! ,οπως θελετε πες τε το!!!

ρε σεις,
οσοι λετε να γινουν τα βιντεο 10λεπτα,20 λεπτα,30 λεπτα στ’αληθεια σας αρεσουνε τα κινητα η’ μας δουλευετε?

συμφωνω και γω με το να ανεβαινουν τα βιντεο τουλαχιστον σε 1080p.
Δειτε απλα ενα hands on απο το utube σε 1440p και μετα ενα σε 720p και θα νοιωθετε οτι το 720 ειναι 10 ετοι πισω!

Μάνος

Ποιο ειναι ποιο καλό το meizu mx4 ή το oppo find 7a;

Θανασης

Κωστα σχετικα με το τεστ που κανεις οταν φτανεις στη μουσικη και πως παιζει το ηχειο, νομιζω οτι το ειδος της μουσικης που επιλεγεις (λογω γουστου φανταζομαι) δεν αναδεικνύει την ποιοτητα του εκάστοτε συστηματος. Φιλικα θανασης

Μανόλης

Aγόρασα το meizu mx4 από Κινα και έχει μόνο βασικές γλωσσες στο μενού και χρησιμοποιώ την Αγγλική .
Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω κάποιο Flyme να έχει και ελληνικά ;

Βασίλης

Παιδιά έχω ένα μήνα το κινητό έχει οθονάρα ποιότητα κατασκευής και δεν κολλάει πουθενά αλλά οι κάμερες του δεν με ικανοποίησαν η μπροστινή είναι μέτρια μόνο σε φως είναι καλή η πίσω δεν την λες και 20αρα μόνο την μέρα βγάζει καλές αλλά όχι πχ σαν του Samsung s4 που είχα πριν ακόμα και η δεκατριάρα του s4 μου φαίνεται καλύτερη σε βίντεο τα πάει καλύτερα…πάντως σε γενικές γραμμές και για τα λεφτά που έχει είναι υπερκαλο .

Μανόλης

´Εχω θέμα με τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις από το messeger και το viber στο mx4 και πιστεύω ότι φταίει η εφαρμογή προστασίας του τφ,ξέρει κανείς κάτι περισσότερο!!

Nikh

Kalispera eixa paraggeilei to meizu mx4 pro apo kina . mou irthe kai enw ta programata mesa itan sta ellinika ektos tou flyme otan tou ekana anavarhmisi pou zitouse ksafnika esvise to google play mou gurise olo to kinito sta agglika . fovamai na kanw ergostasiakes ruthmiseis meta apo auto. Ti mporw na kanw gia na to epanaferw stin proigoumei morfi tou.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.