Meizu MX4 Pro, διέρρευσαν φωτογραφίες

Το Meizu MX4 Pro σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανακοινωθεί επίσημα τον Νοέμβριο αλλά πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο φαίνεται ότι διέρρευσε σε φωτογραφίες. Η ναυαρχίδα της Meizu εμφανίζεται από την μπροστινή πλευρά σε λευκό και μαύρο χρώμα και κάτω από την οθόνη βλέπουμε το κεντρικό κουμπί κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει ο Κινέζος κατασκευαστής.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο κεντρικό κουμπί θα προστεθεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Προς το παρόν δεν διέρρευσαν άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά από προηγούμενα leak έχει ακουστεί ότι το Meizu MX4 Pro θα έρθει με 5.36 ιντσών QHD οθόνη, Exynos 5 Octa SoC, 20.7 Megapixel κάμερα και Android 4.4 με Flyme OS.

meizu mx4 pro leak, Meizu MX4 Pro, διέρρευσαν φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Παπαβασιλείου

Πιό iPhone πεθαίνεις πόσο με τρελαινεις…

Λευτέρης

@Χρηστος το κλασικό Mx4 βγήκε νωρίτερα από το iPhone 6 και είναι πολύ όμοια.Οποτε δεν ισχύει αυτό που λες.Μαθε πριν μιλήσεις.

Svigos

@Λευτέρης +1

kotsos

Όντως μοιάζει πολύ με iPhone.

sosimple

Iphone και πρασινα αλογα.. Ορισμενοι ειναι τοσο φανμποι που δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι ολα τα κινητα εχουν γινει κυριως μια μεγάλη οθονη. Οποτε αναμενόμενο να είναι πλεον ολα ιδια.
Με την ίδια λογικη, εγω βλέπω ενα galaxy s5.. Ακόμα και το μεταλλικο bezel γυρω γυρω που εξεχει λιγο πανω απο την οθονη εχει..

Kωνσταντινος

Εεεεε, το iphone μοιαζει με το mx4 θελετε να πειτε..

Νικόλας

Αν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν τεχνολογία ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, το περίμενω πως και πως για να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και το mx4. Τώρα μένει να μάθουμε τα επίσημα specs και benchmarks.

Λεωνίδας

Eγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν θα ‘χει κεντρικό κουμπί…Όπως και να ‘χει πρόκεται για πολύ δυνατό τηλέφωνο…

Χρήστος Παπαβασιλείου

Ρε Λευτέρη τώρα πλάκα μου κάνεις? Είπα εγώ για iPhone 6??? είναι ίδιο με iPhone όμως το ίδιο στυλ έχει. Δε το λέω για κακό ούτε είμαι φαν της apple, το αντίθετο ίσως. Απλά η ομοιότητα με τον σχεδιασμό των iPhone τσιριζει. Λίγο φαντασία και δημιουργικότητα ας είχαν κατα τα άλλα όλα καλά η συσκευή είναι κορυφή

δημητρης χαραχουσης

γνωριζουμε ποτε θα βγει το pro και σε ποιο site θα μπορουμε να το βρουμε για να ερθει ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.