Meizu MX4 Pro, επίσημα 28 Οκτωβρίου με fingerprint scanner;

Το Meizu MX4 το είδαμε να ανακοινώνεται μόλις τον προηγούμενο μήνα και όπως φαίνεται η εταιρεία ετοιμάζεται ήδη να λανσάρει την βελτιωμένη έκδοσή του. Φημολογείται ότι πρόκειται για το Meizu MX4 Pro που σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί στις 28 Οκτωβρίου. Θα έχει ίδιο μέγεθος οθόνης με το Meizu MX4 στις 5.4 ίντσες αλλά όχι ίδια ανάλυση.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ανάλυση θα ανέβει από 1152 x 1920 στα 1536 x 2560 pixels. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button και octa-core Exynos 5430 επεξεργαστή που θα αντικαταστήσει τον octa-core MediaTek του MX4.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που περιμένουμε να δούμε είναι τουλάχιστον 3GB RAM, Hi-Fi audio, 13MP μπροστινή κάμερα και 20 MP εξωτερική κάμερα. Θα τρέχει Android KitKat με το Flyme 4.0 UI της Meizu ενώ η τιμή του φημολογείται γύρω στα 410 δολάρια στην Κίνα.

meizu mx4 pro launch, Meizu MX4 Pro, επίσημα 28 Οκτωβρίου με fingerprint scanner;

(Δεν είναι ξεκάθαρο αν στην φωτογραφία είναι το MX4 Pro ή το τωρινό MX4)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Κανόνι…
Το περιμένω ..

Λεωνίδας

Smartphone από το μέλλον!! Πανέμορφο και πανίσχυρο!

Νικόλας

Θέλω να μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά. Μπορεί να παρακαμφθεί η χρήση του αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και να χρησιμοποιήσουμε άλλα κλειδώματα; Από την στιγμή που βρίσκεται στο κεντρικό κουμπι, πόσο σίγουρο είναι πως δεν συλλέγει το αποτύπωμα παρά την θέληση μας;

jonjon

Νικόλας@ αν θες το χρησιμοποιείς , εγώ στο s5 pin, pattern lock όπως σε όλα τα τηλέφωνα.

Anima mundi

Δεν προλαβαίνει να βγεί post από κινέζικο smartphone και μερικοί απο εσάς παθαίνετε παράκρουση και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Γράφει ο άλλος ”Smartphone από το μέλλον”,ο άλλος ”κανόνι” και όλα αυτά απο φήμες.
Και η ειρωνία είναι πως κοροϊδεύατε αυτούς που στήναν ουρές πριν καν δουν το iphone.
Και όλα αυτά γίνοται φυσικά λόγω της αφραγκίας γιατί αν το είχατε το παραδάκι ούτε που θα τα κοιτάζατε.
Φιλικά πάντα…

mathaios

Ήρθε λοιπόν η ώρα που θα παρουσιαστεί το καλύτερο Android κινητό του 2014..μπράβο meizu!!

john john

Αν ισχύουν αυτά τα specs,που αν κρίνουμε από τον ήδη κορυφαίο Meizu MX4,η pro έκδοση θα είναι ο Βασιλιάς των Βασιλέων.

Panayiotis

Anima mundi αγορασε το iphone σου που δεν θα κανει τπτ περισσοτερο απο το meizu και ασε εμας που δεν θελουμε να δωσουμε 800 ευρω να κοιταμε και τα κινεζικα κινητα.

Λεωνίδας

Anima προς τι τόση “κακία” επειδή είπαμε από το σπίτι μας τη γνώμη μας για ένα κινητό που πρόκειται ίσως να παρουσιαστεί? Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι για όποιο κινητό γράφουμε θετικά σχόλια ότι μπορούμε να το πάρουμε. Μήπως σου ζητήσαμε δανεικά ή σου κλέψαμε τη σειρά στην αναμονή? Και ναι, μπορεί να είναι αληθινά τα χαρακτηριστικά γιατί και το ΜΧ4 τούμπανο είναι. Το πρόβλημά σου πάντως δεν κατάλαβα…

Nio

Ρε anima και ποιος σου πε εσενα οτι ειμαστε αφραγκοι???
Μας ξερεις και απο χθες? Το να ειμαστε λογικοι ανθρωποι και να περνουμε value for money συσκευες ειναι οτι πιο εξυπνο…………….. Ντε και καλα οποιος εχει λεφτα πρεπει να αγοραζει τα πιο ακριβα πραγματα στο καθε ειδος…..??? Δεν παει ετσι……

Μarios f

Εννοευται οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει το νυν mx4.Καπακι βγαζουν ακομα καλυτερο.Κ υπαρχουν ανθρωποι που μας κραζουν που βλεπουμε το προφανες…!!!??? Ειναι το μελλον κ τεχνολογικα κ οικονομικα.Σε 2 χρονια οι top θα ειναι μονο απο κινα.

john john

Είτε έχεις φράγκα είτε όχι,το να τα πετάς σε συσκευές που δεν αξίζουν σημαίνει ότι είσαι …όχι έξυπνος (για να μη πω κάτι άλλο). Οπότε το να επιλέξεις το mx4 pro είναι ότι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις.

Αντώνης

Μόλις προχθές προχώρησα στην αγορά του Meizu MX4 απο merimobiles. Αν ισχύουν οι φήμες, θα το λειτουργήσω για κανά δίμηνο (μετά θα δοθεί σε συγγενικό πρόσωπο) και μετά θα προβώ στην αγορά του κορυφαίου ΜΧ4 Pro. Ελπίζω μόνο να μην υπερβαίνει τα 400€ η τιμή του. Σίγουρα πάντως αποτελεί την πιό τίμια πρόταση αναλογικά των χαρακτηριστικών και της τιμής του.

tiamat

!!!!!….EMPIRE……!!!!

Luigi

Καλησπέρα . Με ενδιαφέρει να πάρω ένα meizu mx4 αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω . Ξέρει κάποιος κανένα αξιόπιστο σάιτ να κοιτάξω;

Λεωνίδας

https://www.meizumart.com/ Luigi επίσημο site

Darth

@Anima mundi στης κλασσικές αγορές θα είναι κάπου στα 480 500 ευρώ δεν νομίζω ότι κάποιος άφραγος θα το κοιτούσε……. απλός συνγεκριμενη συσκευή προσφέρει στα λεφτά της αυτό που πρέπει και όχι μερικοί που πουλάνε πέτρα για χρυσαφί

+ είχα παλιά το oppo find 5 στα 400 ευρώ (πριν από αυτό το galaxy s5 και το s4 της apple)
καμία σχέση μέρα με νύχτα κατά πολύ ανώτερο το find 5 από τα άλλα δυο
άσε εμάς να αγοράζουμε καλύτερα στα ίδια η λιγότερα λεφτά 🙂

φιλικά πάντα

+από που τόση κακία?? τι σου κάναμε?

Anima mundi

@Darth και υπόλοιπους παρεξηγηθέντες. Καμία κακία παίδες,εσείς το πήρατε έτσι. Εγώ έγραψα το σχόλιο επειδή τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια θεοποΐηση των κινέζων και το κορυφαίο είναι πως γίνεται απο άτομα που δεν τα έχουν πιάσει καν στα χέρια τους. Τουλάχιστον εσύ darth λες πως είχες το find 5 οπότε σεβαστή η άποψη σου,οι υπόλοιποι όμως?? Πλέκουν έναν μύθο γύρω απ τους κινέζους χωρίς να τα έχουν δει εκτός του techblog και στην ουσία δεν ξέρουμε ούτε κατα πόσο αξιόπιστα είναι ούτε τι αναβαθμίσεις παίρνουν ούτε τη απόδοση έχουν σε βάθος χρόνου.(και να μην πω και για την ανύπαρκτη εγγύηση). Καλά τα specs αλλά στην πραγματικότητα τι ισχύει?Πως λοιπόν κάποιοι θεοποϊούν,με τη κριτήρια?!Με τα κριτήρια πως βλέπουν καλά specs σε πολύ προσιτές τιμές,για αυτό μίλησα για άφραγκους.Γιατί όταν ο άλλος θέλει εργαλείο με 250 ευρώ βλέπει τους κινέζους σαν ξερολούκουμο.(παρότι θα μπορούσε να πάρει απο skroutz ένα G2 στα 280 και να έχει και εγγύηση). Δεν υπέδειξα σε κανέναν να αγοράσει το οτιδήποτε,όλοι γράφουμε σχόλια και ανταλλάσουμε απόψεις και καμιά φορά μπορεί να γινόμαστε και λίγο απότομοι,αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό με κανέναν. Και όχι ούτε έχω ούτε θα πάρω iphone για κάποιους που είπαν πιο πάνω. Ενα galaxy s3… Συνέχεια »

nik0s

@anima που είναι το κακό να αποθεώνεις τους κινέζους; οι καιροί αλλάζουν. Αφού βγάζουν ισάξια κινητά τα τελευταία 2-3 χρονια. Οι εταιρείες κινητών δεν είναι ομάδες ποδοσφαίρου να είμαστε πάντα με μια.

Pik

@Λορένα Σιούτη ειναι ξεκαθαρο οτι η φωτογραφια ειναι ενα rendering του ΜΧ4 pro μια και το απλο δεν ειναι ετσι….

john john

@Anima mundi Έχεις μαντικές ικανότητες και γνωρίζεις πόσοι έχουν ή είχαν κινέζικο κινητό; Πλέον οι περισσότεροι ψαγμένοι από Κίνα μεριά ψωνίζουν και με τα χρήματα που δίνεις εσύ για ένα προιόν,αυτοί παίρνουν 1 κάθε χρόνο-για δύο με τρία χρόνια.. Άνοιξε τα μάτια σου να δεις τι γίνεται.. Κάποιοι προτιμούν να δίνουν μόνο όσα αξίζει ένα προϊόν.
Ότι λένε στα spects οι Κινέζοι,αυτά ισχύουν.

Lsantas

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό.. Εφόσον είναι android γιατί δεν έχει back button? πως θα βγαίνεις από εφαρμογές η πως θ πηγαίνεις απλά πίσω;;

Lsantas

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο κινητό.. Εφόσον είναι android γιατί δεν έχει back button? πως θα βγαίνεις από εφαρμογές η πως θ πηγαίνεις απλά πίσω;; Τουλάχιστο το απλό mx4 δεν έχει

Λεωνίδας

Anima, υπάρχουν φτηνοκινεζιές και σοβαρά κινέζικα τηλέφωνα από εταιρίες που σαρώνουν στην Ασία, Ινδία, ακόμα και σε Ευρωπαϊκές χώρες. Απλά εδώ δεν κυκλοφορούν επίσημα. Κι όχι γιατί στην Ελλάδα κυκλοφορούν μόνο σοβαρά προϊόντα. Οι περισσότεροι εδώ διαλέγουν ή samsung ή apple.Αυτά τους έμαθαν σαν “φίρμες”.Δεν αποθεώνουμε κάθε κινέζικο.Απλά ας μην είμαστε τόσο κολλημένοι…

Γιαννης

Γιατί θεοποιείτε τα specs??? Και το πλαίσιο μπορεί να βγάλει αύριο συσκευή turbo x με το καλύτερο snapdragon set που υπάρχει ,8 πυρήνες κτλ , 4k ανάλυση με lg οθόνη , 20mp sony camera με οπτικό σταθεροποιητή και άλλα καλούδια.. ΜΗΝ κολλάτε στα σπεκς !!! τα μειζου όπως και τα huawei είναι αξιοπρεπή κινέζικα.. αλλά ..πάντα υπάρχει η σκέψη ότι μπορείς να πας σε άτι καλύτερο..

Χρηστος

Παιδιά θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις .Αν το καταγγείλω από Κίνα στις τιμές που έχει θα πληρώσω τελωνείο η γράφουν οτι ειναι δώρο και αυτή ειναι η fix τιμή ; Με την εγγύηση τι γίνεται αν χαλάσει πέταμα;

Βασίλης

Εγώ έχοντας πάρει κανά δυο κινέζικα στα 170€ και ενα zte blade από wind , έκανα στροφή και πήρα προ οχταμήνου ( Με ενδιάμεση αγορά ενός motorola atrix) το samsung note 2 στα 300 € .Φοβερό κινητό ,με καλύπτει απόλυτα. Και νομίζω έτσι θα κινούμαι από εδώ και πέρα, αγοράζοντας κινητά, μετά την έλευση ενός καινούργιου μοντέλου και έχοντας πέσει οι τιμές του προηγούμενου στο μισό.

Βασίλης

Σήμερα όμως μου δώσαν μια λίστα για επιλογή κινητού εταιρικού τηλεφώνου μεταξύ των Lg 65 ,alcatel idol mini, nokia 635, htc 310 ΖΤΕ BLADE VEG 4G. Διάλεξα το τελευταίο ,το zte που βγαίνει σύντομα .Για τα λεφτά έως 170 € μια χαρά μου φαίνεται.

Λεωνίδας

Γιάννη μη συγκρίνεις τα turbo-x με τα meizu! Καμμία σχέση…!! Όπως μου ‘πε μια πωλήτρια στο πλαίσιο πριν κάποιο καιρό που τη ρώτησα αν έχουν προϊόντα dell, μου ‘πε το θεϊκό: “Ε, τι turbo-x, τι DELL!”!!!!!

Γιαννης

@Λεωνίδα , ένα λαπτοπ τουρμπο εξ , δεν έχει τίποτα τουρμπο εξ μέσα . απλά τη συναρμολόγηση κάνουν και βάζουν το λογότυπο πάνω… όπως και η HP . και άλλες εταιρίες .. Υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρίες που φτιάχνουν μητρικές κάρτες , επεξεργαστές , μνήμες ,οθόνες κτλ… Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Οπότε αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι εύκολο να φτιάξει μια εταιρία ένα τουμπανο κινητό.. το θέμα είναι η υποστήριξη που σου παρέχει, οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό κτλ.

Ntinos

“MEIZU Greece Το MX3 μολις μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε οτι σε 8 ημέρες θα είναι διαθέσιμο η version 16GB black στο δικτυο Γερμανός, Cosmote για ελάχιστα τεμάχια στη τιμή των 309€!!!!!!! ισως να μπορείτε σε μερικές μέρες να το προπαραγγείλετε.”

dimitris

γεια σας… ξερεις κανεις καποιο site για την αγορα meizu mx4 pro ευρωπαικων προδιαγραφων??ευχαριστωωω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.