Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

Η Meizu έκανα τα αποκαλυπτήρια σήμερα στη νέα της συσκευή Meizu MX4 Pro το οποίο έρχεται με 5.5 ιντσών (Sharp-made)οθόνη ανάλυσης 2560×1536 pixels και 542ppi. Η συσκευή έρχεται με εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στο πλάι τα οποία είναι μόλις 2.8 χιλιοστά. Μέσα έχει Samsung Exynos 5430 chipset με quad-core 2.0GHz Cortex-A15 και quad-core 1.5GHz Cortex-A7 CPU.

Το Meizu MX4 Pro έρχεται με 3GB RAM, Mali-T628 MP6 GPU, 16GB, 32GB και 64GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία όμως δεν μπορεί να επεκταθεί. Έχει 20.7 Megapixel κάμερα από τη Sony με IMX220 Exmor RS αισθητήρα, άνοιγμα φακού f/2.2, 0.3-second autofocus, 4K video recording, dual LED flash και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα με άνοιγμα φακού f/2.2 και OmniVision OV5693 αισθητήρα.

Από άποψη συνδεσιμότητας το Meizu MX4 Pro έχει NFC, dual-band Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη. Η τεχνολογία πίσω από τον αισθητήρα ονομάζεται mTouch και ο αισθητήρας καλύπτεται από Sapphire glass. Σύμφωνα με τη Meizu ο χρόνος απόκρισης είναι 0.5s και η γωνία αναγνώρισης 360 μοίρες.

Τέλος, η συσκευή τρέχει Flyme 4.0 που βασίζεται σε Android 4.4 KitKat και έχει 3350mAh μπαταρία. Θα ξεκινήσει να διατίθεται 6 Δεκεμβρίου στην Κίνα με τιμή στα 410 δολάρια περίπου.

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, επίσημα 5.5″ QHD οθόνη, 20.7MP κάμερα και fingerprint sensor

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Τώρα άντε σύγκρινε το με το 6 Plus φίλε αναγνώστη… Υπερδιπλάσια χρήματα για τη συσκευή της Apple, με το 1/5 αυτών που σου παρέσει το Meizu και κυρίως με Specs 2014…

Theo Thunder

Ίδιο το iphone!!!

aggelos

δεν λεει ποση ram εχει?

mortis

το καλύτερο smartphone αυτή την στιγμή απλά υπέροχο.πραγματικά οποιος προσπαθήσει να πει το αντίθετο είναι AΣΧΕΤΟΣ και δεν αξίζει να εκφέρει γνώμη σε site τεχνολογίας.(άλλο αν του πέφτει μεγάλο η δεν θα τον βολέψει)αντικειμενικά όμως είναι η κορφή τέλος.

GOJI

παίδες το επόμενο κινητό μου…..είναι πλήρες!!!!!!!!!.
πως κ πως το περιμένω μπράβο Meizu MX4 Pro!!!!!.

True

Ενα iphone 6 με χαρακτηριστικα galaxy s2….Kατα τα αλλα τουμπανο στα specs..

Alex

No more iPhone clones!!! Please φτάνει ποια !!!!

TechGeek

Κάτι τύποι σαν εσένα Morti δίνουν ένα κακό όνομα στους android fans. Τέλεια specs σε ένα αντίγραφο του iphone με πολύ κακό και άσχημο πίσω cover. Μπα. Είτε περνώ G3 με 350ευρ είτε Note 4 αν θέλω κάτι επικό με τοπική υποστήριξη και updates.

Miko

Ωραίο κινητό, μπράβο τους, αλλά εγώ θα προτιμήσω την απλή έκδοση.
Δεν πιστεύω οτι οι QHD οθόνες δείνουν τίποτα παραπάνω, προς το παρόν, στα κινητά.
Είναι μεγαλύτερο απο το απλό ΜΧ4 και δεν ξέρω αν οι επιδόσεις του θα είναι ίδιες καθώς, αν δεν πέφτω έξω, μεγαλύτερη οθόνη με περισσότερα pixels = χαμηλώτερη επίδοση cpu/gpu και μπαταρίας.
Μ’αρέσει φυσικά το 1 GB RAM παραπάνω αλλά δεν μ’αρέσει που άλλαξαν το πανέμορφο στρογγυλό κουμπί… δίνει άλλη ομορφιά το απλό στρογγυλό κουμπί. Θα μπορούσαν να έβαζαν το δαχτ. αποτύπωμα στο πίσω μέρος αν ήθελαν.
Φυσικά το κινητό προσφέρει και άλλα παραπάνω απο την απλή έκδοση αλλά είναι και πιο ακριβό.

mixalis

Σορυ για το άσχετο σχόλιο αλλά μόλις έλαβα έναν κωδικό πρόσκλησης για ενα 64αρι μαύρο oneplus one Και ισχύει για 24 ωρες.. γίνεται να τον δώσω σε κάποιον που θα τον ήθελε?

Anima mundi

@ mortis
Μάλλον εσύ είσαι άσχετος και δεν αξίζεις να εκφέρεις γνώμη όταν χαρακτηρίζεις ένα κινητό που δεν έχεις πιάσει καν στα χέρια σου και δεν ξέρεις καν πως συμπεριφέρεται μόνο και μόνο επειδή έχει το πακέτο :καλά specs,καλή τιμή,καλό design.
Και γενικά γιατί χαίρεστε αφού δύσκολο να έρθει ελλάδα και πόσο μάλλον με αυτή την τιμή.

nord

νομιζω κατι πρεπει να γινει και να σταματήσουν να αντιγραφουν ολοι την apple. Ειδικά απο τοτε που λανσαρε το χρυσο η apple, κατευθειαν ολες οι εταιρίες κατασκεύασαν χρυσα κινητα. Μη πω και για τα δακτυλικά αποτυπώματα. Γενικα με τετοια φιλοσοφια οτι και να κανουν δεν προκειται να φτασουν ποτε την apple δυστυχώς. Ο κοσμος βλεπει και κρίνει

konstantinos

Προς κάτι άσχετους που λένε οτι είναι αντιγραφή του iphone 6…
Βασίζεται στο mx4 που αν κάνετε έχετε ιδέα απο τεχνολογία θα δείτε ότι κυκλοφορεί λίγους μηνες πριν το iphone 6.
Και μάλιστα η meizu ειρωνευόταν την apple για τις ομοιότητες του iphone 6 με το mx4…
Μάλλον το υψηλό σαρ κάποιους τους έχει πειράξει…

inblx

Πρεπει πλέον να διαγράφονται σχόλια τύπου
” ίδιο το iPhone ”
” iphonιζει ”
Καταντάει κουραστικό, και βαρετό. Και αηδία μαζί…

Αυτό πλέον είναι ένας λόγος που σταματήσει να διαβάζω σχόλια στο Techblog.gr

nick2010

Μπες εδώ κι άφησε ένα μήνυμα για το invite…

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537&page=248

Θα πίνουν νερό στ’ όνομά σου 😀

Γιώργος

Θα ήθελα την πρόσκληση, αλλά δεν γνωρίζω εαν μπορούν να το στείλουν εδώ ελλάδα το Oneplus one

Solon

Το μοντέλο με τα 64gb το βρίσκω στα 629 δολάρια που με την ισοτιμία που υπάρχει αυτή την στιγμή πάει στα 501 ευρώ. Δεν το λες και ευκαιρία αλλά το κινητό είναι τούμπανο. Πιστεύω πως σε ένα τρίμηνο θα πάει γύρω στα 450 ευρώ οπότε θα είναι πολύ καλή επιλογή.

tiamat

ενταξη ειναι διαμαντι..

αν αρχισουμε να λεμε για το κουμπι αν θα επρεπε να ηταν στρογγυλο η’ ορθογωνιο η’ τετραγωνο ειναι το ιδιο με το να βλεπουμε μια 3μετρη ολλανδεζα και να λεμε οτι εχει λιγο μεγαλη μυτη!…

θα ηθελα μονο τον 5433 του note 4 ,αλλα προφανως η samsung ζηταγε πολυ περισσοτερα και δε θα συνεφερε,οποτε και για να μην ξεφυγει το κοστος και η τελικη τιμη διαθεσης προτιμησανε τον 5430

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, υπάρχουν σχετικά άρθρα για το OnePlus One. Αναζητήστε τα και συζητήστε εκεί για αυτό. Ευχαριστώ 🙂

Miko

@tiamat:
Συμφωνώ εν μέρει, απλά το είπα γιατί πραγματικά το στρογγυλό κουμπί που λάνσαρε η meizu ήταν πραγματικά ωραίο για τα δικά μου γούστα και δεν ήθελα να το αλλάξουν. 🙁
Επιμένω πάντως για τα benchmarks με αυτή την οθόνη… το samsung galaxy alpha έχει ίδια cpu/gpu με 2 GB RAM αλλά έχει και 720p οθόνη που το βοηθάει να έχει πολύ καλά benchmarks.
Περιμένω να δω reviews της συσκευής.

mortis

@ TechGeek
δίνω κακό όνομα γιατί απλά λέω την αλήθεια ότι το κινητό είναι τούμπανο ok.
@Η Anima mundi
εδώ και 3 χρονια περνώ κινητά μονο από κίνα τώρα έχω το z5s και το mx4.το mx4 με mtk επεξεργαστή είναι καλύτερο απτό zte με τον 800 η συμπεριφέρεται καλύτερα
η cosmote έφερε το mx3 πράγμα που σημαίνει ότι στο μέλλον μπορεί να φέρει και το mx4 οποτε θα έχει και τοπική υποστήριξη.τέλος ναι όταν έχει κάτι τρομερό πακέτο(τιμή+spec)είναι κριτήριο για μια συσκευή αν είναι καλή η όχι όταν ο προκάτοχος τις mx4 είναι “τουμπανος”

john john

Το iphone ανέγραψε την απλή έκδοση του MX4 (στην οποία στηρίζεται το pro). To MX4 βγήκε πιο πρώτο από το iphone και μάλιστα η Meizu κατηγόρησε την Apple για αντιγραφή,αλλά και για παρωχημένα σπεκς.
Τώρα όσον αφορά την κριτική μου για το pro,σίγουρα θα με έκανε υπερήφανο να το είχα,αλλά ίσως πάω στο απλό,γιατί με ξετρελένει το στρογγυλό του κουμπί. Όμως και το pro είναι πανέμορφο και αυτό. Σίγουρα είναι από τα 2 πιο όμορφα κινητά της αγοράς. Επίσης αναμένω να δω πως θα είναι και το υπερλεπτό VIVO. Μετά θα πάρω την τελική μου απόφαση.

aKApa

Δυστηχως η apple αντεγραψε το Meizu !!! To μχ4 βγηκε πριν το iphone 6 και πολυ πριν τα leaks και ολα αυτα! Ημιμαθεια λοιπον !!!!!!!!!!

Takis

to thellw to oneplus!!!!:) 🙂 🙂 🙂

Pro

Ξεκίνησαν πάλι…….
τα iPhone ΕΧΟΥΝ IOS
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ANDROID
Καταλαβαίνεται;

παυλος μ.

Ελλάδα θα ερθεί?

μακης Α

δεν καταλαβαινεται κατι. Το iPhone ειναι και θα ειναι μια απο τις καλυτερες συσκευες κινητης τηλεφωνειας. Μα εχει αποδειξει εδω και τοσες φορες τι αξιζει και αυτο ειναι γεγονος. Το αντιπροσοπευει η ιδια η τιμη του τι αξιζει. Λετε να εκανε τοσα λευτα και να μην αξιζε. Κατι ξερουν εκει στην καλιφορνια που το βαζουν και πουλειται τοσο. Για αυτο δεν αξιζει να καθοσαστε να ασχολειστε με αυτο. Αλοστε για τα λεφτα που κανει δεν ειναι τπτ με συγκριση αυτα που εχει μεσα, και εξαλλου εισαι εξασφαλησμενος σε οτι και εαν παθει οτι σε καλυπτει η εταιρια.Αρα ολα αυτα τα meizu και καθε meizu δεν αξιζει μια μπροστα στο iPhone 6!

konstantinos

“Το αντιπροσοπευει η ιδια η τιμη του τι αξιζει. Λετε να εκανε τοσα λευτα και να μην αξιζε. Κατι ξερουν εκει στην καλιφορνια που το βαζουν και πουλειται τοσο.”
Χαχαχαχα
Σε κάποιους που χρειάζεται ναι… ΠΩΛΕΙΤΑΙ τόσο γιατί απλά υπαρχουν τέτοιες “έξυπνες” απόψεις…

Λεωνιδας

Δυνατο,ομορφο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν για χαρη του αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος,με τον οποιο διαφωνω παρα πολυ,αξιζε να βαλουν το κουμπι αυτο.Οσο για το χρυσο χρωμα που φιλος εγραψε οτι ολοι αντιγραφουν την apple, να πω φιλε μου οτι κινητα χρυσα εχουν βγαλει σχεδον ολες οι εταιριες εδω και αρκετα χρονια!

dark_master

Αν θέλαμε να το πάμε με τη σωστή χρονολογική σειρά το iphone 6 αντέγραψε το Meizu MX4 που με τη σειρά του αντέγραψε το ipod ,ενώ το iphone χρησιμοποίησε τη σχεδιαστική ταυτότητα της HTC όσον αφορά το κομμάτι της κεραίας. Επίσης το μπροστινό πληκτρο στο Meizu μοιάζει απίστεθτα με το μπροστινό πλήκτρο των Galaxy. Επίσης το πρώτο κινητό που χρησιμοποίησε μέταλλο είναι το 8800 ενώ το πρώτο μεταλλικό smartphone είναι το P6400 της Compaq κατασκευής τότε της πρώην HTC που λεγότανε Qtek. Και αφού κάναμε αυτη τη μικρή ανασκόπηση στο παρελθον καλό θα ήταν να συνεχίσουμε. Παρθενογένεση στην τεχνολογία δεν υπάρχει μην κολλάτε στο σχήμα αλλά σε ότι σας αρέσει. Στο θέμα μας τώρα. Ωραία συσκευή αλλά δεν βλέπω τι παραπάνω έχει να προσφέρει από το απλό MX4 σε θέμα επεξεργαστή. Ο 5430 υπολέιπεται σε σχέση με τον 801. Από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο η όλη υλοποίηση του λειτουργικού και το πόσο καλά δένει με το Software με το Hardware. Προσωπικά θα προτιμούσα ή τον 5433 ή τον 805. Υπομονή όμως μεχρι να έρθει στα χέρια μας. Υγ @Mortis επειδή βρισκόμαστε σε site τεχνολογίας καλό θα ήταν να ακούμε τη γνώμη των άλλων ασχετα αν συμφωνούμε ή όχι.… Συνέχεια »

vasilis

Μου αρέσει που λέτε ότι ότι μοιάζει στο IPhone 6/+ και όχι στο στο Htc one m8 που είναι και ο πατέρας αυτού του desighn, που ακόμα και η apple υιοθέτησε για να σχεδιάσει τα νέα iPhone.

Miko

Η τιμή του κινητού στην Ρωσία θα είναι 24000 ρούβλια (τα 16 GB) (τα pre-orders θα ξεκινήσουν αρχές Δεκέμβρη) που είναι περίπου 410 ευρώ. Η τιμή αυτή ενδέχεται να πέσει αν (επιτέλους) πέσει η τιμή δολλαρίου/ρούβλιου.. αλλά δεν το βλέπω.
Η απλή έκδοση αυτή την στιγμή έχει 18000 ρούβλια (16 GB) = 306 ευρώ… Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω ή όχι >.<

Miko

https://mobiltelefon.ru/post_1416458206.html μερικά αρχικά benchmarks.

φωτης lgg3

Ε οχι και αντιγραφή του iphone…Διαβαστε και λιγο darkmaster καποιοι.Οσον αφορα το mx4 pro,ειναι το κορυφαιο σε χαρακτηρηστικα και για μενα μονο το note4 του ριχνει στο συνολο.

Trekko

Καλησπέρα σε όλους. Ολα τα Meizu θα έρθουν Ελλάδα και ήδη αρχισε να είναι επισημα με το ΜΧ3. Νομίζω οτι μετα τα χριστούγεννα θα δούμε το MX4 στα μαγαζία και λιγο πιο μετα το PRO.
Η τιμή του MX4 μια και στα site είναι στα 369€ το βλέπω καπου στα 399€ που νομίζω οτι είναι πολυ καλη τιμή. Οπως διαβάζουμε όλοι οι αναγνώστες μπαίνουν στη διαδικασία να το συγκρίνουν με το I Phone ειτε θετικά ειτε αρνητικά. Αυτη και μόνο η σύγκριση φτανει για να καταλάβουμε πλέον οτι Meizu σημαίνει κορυφη!!!!!!

Miko

Τα 399 για την απλή έκδοση είναι πολύ μεγάλη τιμή σε σχέση με την τιμή από τους επίσημους αντιπροσώπους της μέϊζου εδώ στην Ρωσία, αλλά ακούγεται λογική αν δεις τιμές της συσκευής στο international site τους. Ευτυχώς, εδώ δεν ισχύουν αυτά και οι τιμές μένουν σταθερά χαμηλές σε σχέση με άλλες αγορές (306 ευρώ όπως έγραψα πιο πάνω για τα 16 gb). Και φυσικά με εγγύηση, service κτλ.

dimitris pl

ξερει κανεις το SAR του κινητου ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.