Meizu MX4 και MX4G, Με οθόνες 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440p και 1536p αντίστοιχα;

Πριν λίγο καιρό, ένα υψηλό στέλεχος της Meizu, ο Jack Wong, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι το Meizu MX4G θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών και θα υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1536 pixels. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τον κ.Wong οπότε τα Meizu MX4 και MX4G περιμένουμε να διαθέτουν υψηλότερης ή όμοιας ανάλυσης οθόνη με αυτή του Vivo Xplay3S.

Ο λόγος των εικονοστοιχείων ανά ίντσα ανεβαίνει στα 542ppi, για το Meizu MX4G. Όσο αφορα στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένουμε να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (MSM8974AB με Adreno 330 GPU στα 550MHz) και σε 3GB RAM.

Το Meizu MX4 από την άλλη, επιβεβαιώθηκε επίσης από το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών με 5.5 ιντσών και θα υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1440 pixels, ενώ θα διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Meizu MX4G, που όπως είπαμε θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1536 pixels.

Αν όλα αυτά ευσταθούν, τότε η Meizu μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι των high-end smartphones και η είσοδος της στην αγορά των ΗΠΑ θα της δώσει “επιπλέον αέρα”.

Meizu MX4 MX4G, Meizu MX4 και MX4G, Με οθόνες 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440p και 1536p αντίστοιχα;

Σημείωση: Στην εικόνα διακρίνεται το Meizu MX3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΡΑΤΗΣ

Γιώργο Ιωσηφίδη , δηλαδή η meizu θα ανακοινώσει τα άνωθεν μοντέλα στην επερχόμενη έκθεση..?

Evans Manolis

Κανένα tablet από την Meizu (και γενικά, κινέζικο με hi-end specs και χαμηλή τιμή), ξέρουμε αν έχει ανακοινωθεί ή έστω πρόκειται να ανακοινωθεί;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.