Meizu MX5: Μεταλλικό με τιμή στα 290 δολάρια;

Στις 30 Ιουνίου περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Meizu MX5, το οποίο θα διαδεχτεί το Meizu MX4, αλλά πριν γίνει επίσημο διέρρευσε το μεταλλικό σασί σε φωτογραφίες, μαζί με πληροφορίες για την τιμή. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το premium design, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά στην τιμή του Meizu MX5, ο Κινέζος κατασκευαστής θέλει να είναι άκρως επιθετικός, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 290 δολάρια.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p AMOLED, επεξεργαστή Mediatek MT6793, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 20 Megapxiel και Android Lollipop με FlymeOS 4.5.

Τέλος, φημολογείται ότι θα υπάρξει και Meizu MX5 Pro με πιο δυνατά χαρακτηριστικά όπως οθόνη 6 ιντσών QHD, επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB και κάμερα 20 Megapixel.

Meizu MX5: Μεταλλικό με τιμή στα 290 δολάρια;, Meizu MX5: Μεταλλικό με τιμή στα 290 δολάρια;

Meizu MX5: Μεταλλικό με τιμή στα 290 δολάρια;, Meizu MX5: Μεταλλικό με τιμή στα 290 δολάρια;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Miko

Πολύ καλή τιμή και ωραία specs… αλλά με χαλάει λίγο ΑΝ δεν θα βάλει η Meizu (ξανά) στα κινητά της OIS στην κάμερα.

Eftihios

Εγώ πάλι γιατί το βλέπω στο Coolicool.com σαν προπαραγγελία στα 199.99$, 50$ πιο φθηνά απ’ ότι λέει το άρθρο!? Πάντως τα χαρακτηριστικά είναι σωστά

– 5.5 Inch Screen, 1920*1080 Pixel
– MTK6793 2.3GHz Octa Core
– Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
– 3GB RAM + 16GB ROM
– 20 MP Back Camera + 3 MP Front Camera
– Android 5.0 System

Lefteris

Ναι θα το πώ πάλι… μονο 16gb;;;;

t p

Lefteris και εμένα κατι τετοια με νοιαζουν,η ραμ η χωρητικοτητα ο επεξεργαστης τα specs. Το αν ειναι μεταλλικο,κατι που θα βαλω σε πλαστικη θηκη,ειναι το πιο ανουσιο που υπαρχει,στην Ελλαδα μονο ειναι σημαντικο κριτηριο.

marshall vintage modern

300 για mediatek και meizu δεν μου καθεται καλα και ας ειναι μεταλλικο…

Miko

Καλά λες marshall vintage modem, πάρε καλύτερα SD810 που είναι μαμά!
Δηλαδή πόσα θα έδινες για top-spec κινητό;

tech21man

Θα εδινα οσα χρειαζοταν αλλα αυτο δεν ειναι top spec κινητο ουτως η αλλως. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακο η υπολειπεται αλλα στην τελικη με τα mediatek εχεις απο προβληματακια εδω και εκει (για οποιον θυμαται τις παλιες ιστοριες με GPS), εχεις συνηθως πακετα διασυνδεσης που υπολειπονται στο LTE, αγνωστα SAR και στην τελικη εχεις και απαθεια απο τους προγραμματιστες κατα καποιο τροπο. Εχεις και gpu κατωτερες των περιστασεων στα περισσοτερα τεστ δυστυχως. Αν δεν ασχοληθει η google ενεργα (π.χ. βγαζοντας καποιο nexus η και εγω δεν ξερω τι με mediatek) δεν μπορει ιδιαιτερα να θεωρηθει εταιρεια πρωτης γραμμης. Στην τελικη, οπως με iphone και ενα σωρο αλλα πραγματα στον…πλανητη που δεν ειναι το απολυτο σε specs το θεμα ειναι το απο πισω. Κοινως ολα τα παιχνιδακια και οι εφαρμογουλες που λατρευουν ολοι να παιζουν στο android ειναι optimized για snapdragon αντε και exynos…? Η Intel επι χρονια ειχε ωραιο soc και ποιος ασχολιοταν… Η mediatek μονη της ειναι low rent εταιρεια το ξερει αλλωστε. Προσπαθει για διαφορετικο ισως και ολιγον εντυπωσιασμο, οι τιμες ειναι χαμηλες. Τωρα που τα εφτυσε ο sd 810 με τις ζεστες στη μυκονο απο υπερθερμανση ισως ειναι και ευκαιρια, δεν προβλεπεται παντως galaxy, xperia… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.