Meizu MX5: Renders του εντυπωσιακού bezel-less smartphone

To περσινό Meizu MX4 εμφανιζόταν πολύ ψηλά στη λίστα των συσκευών που πέρασαν από το AnTuTu benchmark test, με μέσο όρο σκορ 47.765, πάνω από το μέσο όρο του Nexus 6 πού ήταν στους 47.079 πόντους. Ο Κινέζος ετοιμάζει τον διάδοχό του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί 30 Ιουνίου.

Δεν γνωρίζουμε πόσο καλά θα τα πάει από απόδοση το Meizu MX5, όμως από design, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από leaks, αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Το νέο high-end smartphone λέγεται ότι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με στρογγυλεμένες γωνίες και οθόνη που εντυπωσιάζει. Η Meizu ακολουθεί το trend των Κινέζων οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν τα περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, ακούγεται ότι θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην πίσω πλευρά την οποία δεν έχουμε δει ακόμη (είχε ακουστεί ότι ο αισθητήρας μπορεί να είναι μπροστά, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό). Περιμένουμε 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795 2.2 GHz και έχει ακουστεί ότι η κάμερα θα έχει υπέρυθρη τεχνολογία για την εστίαση.

Προς το παρόν υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε, όπως η τιμή, το μέγεθος οθόνης, κάμερα, RAM κλπ., αλλά ακόμη και γι αυτά που διαρρέουν κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

Meizu MX5: Renders του εντυπωσιακού bezel-less smartphone, Meizu MX5: Renders του εντυπωσιακού bezel-less smartphone

Meizu MX5: Renders του εντυπωσιακού bezel-less smartphone, Meizu MX5: Renders του εντυπωσιακού bezel-less smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

render με πέσιμο στο πάτημα έχουν δημιουργήσει;;;; γιατί θα πρέπει να κάνουν μια πατέντα που να αντέχει αλλιώς θα το μαζεύεις με το φαράσι….

chaos

Το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για το samsung edge.
Και επιτελους το δακτυλικο αποτυπωμα δεν ειναι απαραιτητο στα κινητα.

Γιάννης σε λέω

Θυμίζει πολύ i-phone πάνω και κάτω, ωστόσο μπορώ να πω ότι μου αρέσει! Καλή δουλειά από τη Meizu

Miko

Πολύ όμορφο, αλλά ακόμα μιλάμε για φήμες… Ας ελπίσουμε οτι θα είναι έτσι ή παρόμοια.

Agnostos13

Εμενα μου θυμιζει renders προ 4-ετιας για το iPhone του μελλοντος…

Nick

Εκτός από το πόσο άσχημο δείχνει στα δικά μου μάτια, ένα τέτοιο design είναι και μη λειτουργικό, δεν έχεις περιθώριο να το πιάσεις χωρίς να ακουμπας αναγκαστικά την οθόνη ενώ αν πέσει κάτω δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο να σκυψεις να το μαζέψεις νομίζω.

thanoik34

Από τη μια κράζετε αν υπάρχουν μπεζελ και από την άλλη αν δεν υπάρχουν καθόλου και πέσει το κινητό 📱 θα σπάσει με τη μια η οθόνη,αποφασίστε τι θέλετε μερικοί εδώ μέσα,δεν γίνετε να τα έχεις όλα και με χαμηλή τιμή

Miko

Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν δούμε το καινούργιο κινητό της Meizu με τον νέο MediaTek επεξεργαστή Helio X20…
Ας μην ξεχνάμε οτι φήμες θέλουν την MediaTek να έχει επενδύσει στην Meizu τον τελευταίο καιρό, μετά την απόφαση της Xiaomi να συνεργαστεί περισσότερο με την QQcomm.

Nick

@thanoik34, αν αναφέρεσαι σε μένα τότε με παρεξηγησες, ο γράφων είναι περήφανος κάτοχος Xperia Z3 ενώ θεωρεί πως Sony, Apple & HTC κατά σειρά βγάζουν με διαφορά τις ομορφότερες συσκευές της αγοράς εν αντιθέσει με την συντριπτική πλειοψηφία των κορεατων και κινεζων κατασκευαστων. Όποιος πιάσει στα χέρια του Z3, 6S & M9 θα καταλάβει τι εννοώ. Οι υπόλοιποι πάρτε bezel-less συσκευές να λέτε τι φοβερό design έχουν. Σεβαστό αν και μη κατανοητό εκ μέρους μου.

steliosGR

Φαινεται πανεμορφο, και οντως θυμιζει παλια renders απο iphone…. Αν ειναι και η οθονη amoled τοτε απλα θα ειναι σουπερ…

Χάρης

και renders θα παραμείνουν. Απλά και λιτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.